Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בראשון ועוד לא יצא לי למצוא תחנת דלק עם משאבה נורמלית לניפוח צמיגים. אשמח אם המקומיים יוכלו להמליץ לי על תחנה שקיימת בה משאבה נורמלית ותקינה לניפוח צמיגי הרכב.

רב תודות!

פורסם

בכל מקום שאתה מתדלק בו, בדוק אם קיימת משאבה דיגיטלית (מידת ניפוח מספרית על צג).

כל המשאבות הדיגטליות הן יחסית חדשות והן יעבדו כראוי.

פורסם

כן אני מתכוון לכזאת :)

בינתיים הייתי ב2 תחנות ולא ראיתי אחת כזאת :S

אז קיויתי שאולי תושבים ותיקים יוכלו להפנות אותי לתחנה שבה קיימת משאבה דיגיטלית.

תודה על התגובה.

פורסם

בתחנת "דלק" בדרך מכבים מצד ימין של הכביש.

יש משאבה דיגיטלית וכמו כן אחלה דלק.

:)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מד לחץ אוויר טוב (תוצרת טיוואן) עולה 30 ש"ח.

קומפרסור שמתחבר למצת הרכב וניתן להשלים איתו חוסר של אוויר בגלגלים - 40 ש"ח.

להזכירך - לחץ אוויר בצמיגים נמדד כשהצמיג קר, לכן רצוי לעשות זאת אחה"צ כשהרכב כבר בצל ולא אחרי נסיעה.

מסקנה יום שישי בערב זה הזמן הטוב ביותר לזה.

שבת שלום !

פורסם

יש עדיין תחנות שמשתמשות בישנות ומיושנות, הדיגיטליות הרבה יותר נוחות, והרבה יותר לא עובדות בגלל התקלות החשמליות בהם!

לדעתי לאותה רשת של התחנה עם המשאבה הישנה שקרובה לבית שלך תפנה בתלונה\בקשה, למה כדי להם לשים חדשות ומרעננות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברחוב משה לוי, פינת רוז'נסקי במערב ראשון (אזור התעשיה החדש), יש תחנת דלק של דלק בעלת צג דיגיטלי.

אני אישית ממלא שם תמיד.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תחנת "דלק מיקה" שליד שוק ראשון. יש שמה משאבה דיגטאלית.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

התחנה בקניון הזהב (כשאתה מגיע ממשה דיין, במקום לפנות שמאלה אתה ממשיר ישר ושמאלה בעיקול, היא שם) מאובזרת במכונה דיגיטלית, פאר הטכנולוגיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אגב יש טעם לרכוש קומפרסור שאיתו אני יוכל עמצאית למלא אוויר בצמיגים? ומה מחירו של אחד טוב, למי שכבר רכש?

• תוכן חדש...