Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאני יורד מהפורום .

כל כותרת שאני כותב ,נוחתים עלי כמו עורבים אוכלי נבלות ,שמנסים לחנך אותי. בכותרות שלי אין "דם".

אתם מעליבים ופוגעים כמו הזקנים המנווולים מתגייסי המשטרה שצריכים להפגין כוח כדי לפצות על קטנותם

מה קורה לכם ?

פורסם

חבר

כותרת מטרתה לתת למשוטטי הפורום אפשרות סבירה לברור בין אלפי נושאים

אנא ממך, תן לנו את הבחירה

אל תהיה דיקטטור ותגזור אלינו את הגזרה של כניסה לשרשור שאין אנו מעוניינים להיכנס אליו

אנא ממך, הקדש מספר רגעים לכתוב כותרת שתעמוד על נושא ההודעה

וזכור, כותרת נכונה היא חלק מזכויות היסוד הדמוקרטיות, שלי, שלך , שלנו!

בתודה מראש, אזרח מודאג

נ.ב

קח את זה בקלות

ותישאר בפורום

בסך הכל כותרת שומרת על הסדר התקין פה

אבנר

פורסם

1. כשרוצים לחפש מידע בפורום אז כותרת עניינית מאוד תעזור ותקצר את זמן החיפוש.

2. לפעמים יש שאלות/נושאים שלא בא לך לקרא עליהם, אז לפי הכותרת רואים מה מעניין אותך ומה לא.

3. אם אתה רוצה לקבל תשובה לשאלה דווקא מחברי הפורום הזה, אז אתה חייב לכתוב לפי החוקים פה. יש פורומים אחרים עם פחות פיקוח על הכתיבה והם ממש לא מעניינים לדעתי. אתה מוזמן לנסות אותם.

פורסם

מה היתה הבעייה בכותרת "מיסוך עשן" מישהו נעלב נפגע,? כן אני נפגעתי מנעילת השרשור כאילו "משהו כאן חרג מכל נורמה מקובלת ,הערה בקטנה היתה מתקבלת בהבנה . אבל לנעול שרשור לדעתי חמור בהרבה ממה שנתב על ידי.

פורסם

[גולף TDI] - עשן שחור בהאצות.

זאת דוגמא לכותרת עניינית.

קרא את כללי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

גם את כלל מס' 13:

תנו כותרות ענייניות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה.

אם אין לך כוונה לעמוד בכללים האלו, שנועדו לשמור על רמה מסויימת בפורום, אף אחד לא מכריח אותך להשאר.

אם יש לך טענות נוספות - פנה לאחד המנהלים בה"פ.

אם כן תחליט להשאר - אנא כבד את הכללים, ותגלה שבפורום תמצא מידע ועזרה רבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...