Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כן מצחיק או לא גדל לנו בשכונה חתול אבל חתול מיוחד!,החתול הזה רבותיי לא מפחד מאף אחד לא בורח שמתקרבים אליו שאתה עושה לו כאילו אתה בא לתת לו בעיטה הוא מסתכל אלייך כאילו "מה עלזאזל אתה רוצה? באדישות,חתול מאוד מאוד מיוחד שלא מפחד מאף אחד אפילו לפעמים בלילות,הוא יושב לו בכביש בנינוחות ושמכוניות באות הוא לא בורח!! רק אחרי שנותנים לו צפירה הוא הם קם לאט לאט..

תאמינו או לא החתול המסריח עולה כל לילה על האוטו!!! :mad: ולעזאזל רק על האוטו שלי! :x התחלה שהרכב היה ללא כיסוי בלילה כל בוקר הייתי קם לאוטו ורואה את כל האוטו והמכסה מנוע עקבות רגליים,עכשיו שהכיסוי לבן שעבר כביסה בפעם הרביעית כולו חתימות רגללים קטנות ושחורות על כולו :mad::mad: .

השאלה איך לעזאזל אני גורם לו לא לעלות לי על האוטו ??

sad11.gif

sad11.gif

sad11.gif

פורסם
שלום,

כן מצחיק או לא גדל לנו בשכונה חתול אבל חתול מיוחד!,החתול הזה רבותיי לא מפחד מאף אחד לא בורח שמתקרבים אליו שאתה עושה לו כאילו אתה בא לתת לו בעיטה הוא מסתכל אלייך כאילו "מה עלזאזל אתה רוצה? באדישות,חתול מאוד מאוד מיוחד שלא מפחד מאף אחד אפילו לפעמים בלילות,הוא יושב לו בכביש בנינוחות ושמכוניות באות הוא לא בורח!! רק אחרי שנותנים לו צפירה הוא הם קם לאט לאט..

תאמינו או לא החתול המסריח עולה כל לילה על האוטו!!! :mad: ולעזאזל רק על האוטו שלי! :x התחלה שהרכב היה ללא כיסוי בלילה כל בוקר הייתי קם לאוטו ורואה את כל האוטו והמכסה מנוע עקבות רגליים,עכשיו שהכיסוי לבן שעבר כביסה בפעם הרביעית כולו חתימות רגללים קטנות ושחורות על כולו :mad::mad: .

השאלה איך לעזאזל אני גורם לו לא לעלות לי על האוטו ??

sad11.gif

sad11.gif

sad11.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח......

ממש אין לי מושג .. אבל זה מאוד מצחיק ....

תקשור כלב ליד האוטו שלך אולי זה יעזור :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...