Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קסארה HDI, דיסקים גם מאחורה.

רפידות בלם אחוריות נגמרות כל 30,000 ק"מ, קדמיות מחזיקות לנצח.

סביר?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

תבדוק כיוון אמברקס

אולי נשאר קצת לחוץ ואתה לא מרגיש בנסיעה אבל אוכל את הברקס

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

כנראה שהכבל של האנד ברקס מתוח מדיי

מה המצב שלו ?

כמה קליקים אתה שומע בהרמה?

מתיי בדקת את הצלחות?

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

האוטו מתגלגל חופשי כשבלם היד למטה, אין ריח של ברקס שרוף בנסיעה וצריכת הדלק טובה, כך שלא נראה לי שזה בגלל כבל מתוח מידי.

גם יש חופש של קליק או שניים כמעט בלי התנגדות בתחילת ההרמה של הידית, והיא מגיע לגובה סביר (כ-10 ס"מ בקצה) בלי מאמץ מיוחד.

עוד רעיונות? אני יודע שהרפידות מאחור מקוריות, וגם הדיסקים שם בני 30K. מלפנים לעומת זאת, מכיוון שלא היה צורך להחליף אף פעם, אני לא יודע אם הרפידות מקוריות. יכול להיות שיש לי מקדימה רפידות לא מקוריות קשות במיוחד? (מה שמאיט את השחיקה, ומפחית את העוצמה מקדימה ולכן גורם לאחוריים לעבוד קשה יותר)

דבר נוסף - אם אני מנתק את ה-ABS, לרכב יש BIAS אגרסיבי בבלימה לטובת הסרן האחורי, אבל אני זוכר התנהגות דומה גם ב-206 שהייתה לי עם מערכת בלימה דומה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

כנל בקסארה של אמא שלי-רפידות אחוריות הוחלפו באיזור ה30 אלף.

על קדמיות לא הייתי נסחף לומר שהן מחזיקות לנצח,

ואל תשכח שהקדמיות הרבה יותר עבות מאשר האחוריות

וכן ברור לי שהן עובדות הרבה יותר קשה...

אין כיוון כבל בהאנד-ברייק בקסארה,זה כיוון הידראולי אוטומטי

• תוכן חדש...