Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו לא מניע לי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשיםםם ...

רק להזכיר לכם יש לי אופל קדט שנת 91 ..

991179469521c.jpg

1811179469522c.jpg

היתה לי תקופה של מבחנים ולא התנעתי את האוטו משו כמו 5 ימים היום קמתי בבוקר רציתי לעשות טיול והאוטו לא מתניע לי ... עוד לא היו לי בעיות כאלה פעם אחרונה שנגעתי באוטו הוא התניע בלי בעיות בכלל ..

יש לציין שפעם אחרונה אחרי שחזרתי מטיול החלפתי פילטר דלק ולא התנעתי עם הפילטר החדש עד להיום .. שבעצם לא התניע ..

פורסם

קרא את כללי הפורום.

תגלה בהם ש"משו" זו לא מילה בעברית, ששימוש מופרז ב"..." עולה לנו על העצבים ושכותרת שאין בה פרטים עניינים (למשל, חשבת לציין בכותרת שמדובר בקאדט 91?) מהווה היא לבדה עילה למחיקת ההודעה.

בנוסף לכך, מדוע לדעתך אני צריך להמתין שניות ארוכות עד שתמונות הענק שצירפת, ושלא מסייעות במאום להשיב לך, יסיימו להיטען?

ולמה רק 1600x1200? שים תמונות ברזולוציה של מליון על מליון. ככה יהיה עוד יותר קל להבחין שמדובר בקאדט מסכנה שמהווה סכנה לנוהג בה.

אתה מוזמן לפתוח שאלה נוספת, והפעם לחשוב טוב טוב על הקוראים שאמורים לסייע לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...