Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני מחפש מכונית גדולה ונוחה, לזמן ארוך (משהו כמו 3 שנים ומעלה). חשובה לי האמינות - לא רוצה להיות כל שני וחמישי במוסך.

מקריאה בפורום אני רואה כל מיני דעות על C5 שהצטברו לאורך השנים - חלק טוענים שהמכונית היא "לימון" אמיתי, שהשרות מחורבן וכו', וחלק אחר טוען שהשד לא כל-כך שחור, שהמכונית עברה כבר את מחלות הילדות, שהיא נותנת תמורה טובה לכסף (מחיר נמוך מאוד כמשומשת בגלל השם הרע והלא מוצדק) ועוד. לגבי המונדאו הדעות יותר טובות מבחינת האמינות אבל אבל יש טענות לגבי נוחות מצד אחד ותפקוד הגיר מצד שני.

אשמח (ואני חושב שלא רק אני) לקבל המלצות עדכניות בנוגע לאמינות ולנוחות של השתיים.

חוץ מזה, כמה שאלות:

האם עדיף בעקרון ללכת על מכונית סחירה ופופלרית (כלומר, לא אחת מהשתיים) או בהינתן משך האחזקה הצפוי (3 שנים, כאמור), לא להתייחס לנושא כלל?

האם האמירה ש"אפשר למכור כל דבר" נכונה גם בהקשר למכוניות אילו?

והכי חשוב - האם עדיף חדשה (אחריות יבואן למקרה שאכן יש בעיות) או משומשת בת שנתיים-שלוש שכבר ספגה את ירידת הערך (ואז כל התקלות עלי).

פורסם

לפני שקנינו את הC5 שלנו הייתה לאבי את אותה ההתלבטות.

בסוף בחרנו בC5 מכמה סיבות:

-בתקציב שלנו קנינו אחת מודל 2004, מאשר שנת 2002 במונדיאו .

- רכב מפנק ברמות מטורפות

- מרווחת מאוד, הרבה יותר מהמונדיאו גם מלפנים וגם מאחור.

-רכב שמרגיש איכותי יותר.

- נותן תמורה מעולה למחיר, שווה כל שקל.

חסרונות:

- גיר A4L שקצת מציק

- ירידת מחיר

בקשר לנושא האמינות - לא נתקלנו במשהו מיוחד עד עכשיו למעט החלפת נורה שרופה.

הייתה לנו בעיה בחיישן של הגיר אבל את זה כבר מצאנו בבדיקה והוחלף על חשבון הבעלים הקודמים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...