Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברכב קיימים 4 חלונות חשמליים כאשר יש כפתור המאפשר את נעילתם של שלושת החלונות הנוסעים.

במשך חודשיים מידי פעם השליטה על החלונות הייתה נפסקת ומשחק עם הכפתור היה פותר את הבעייה לתקופה מסויימת.

כיום, גם לאחר פירוק והרכבה וריסוס ספריי מגעים 3 החלונות לא עובדים.

יחידה חדשה כזו עולה 1001 ש"ח אצל היבואן ועד כה לא הצלחתי למצוא חלק תחליפי. אני מודה שקשה לי להפרד מסכום כזה לפני שאני מנסה לתקן או למצוא חלק כזה מפירוק ולכן, אשמח לקבל הפנייה לפירוקייה או לחילופין מקום אשר יסכים להתעסק עם עניין כה פשוט ולא רווחי. המגבלה הגיאוגרפית היא איזור המרכז עד חדרה.

רפי לין, אני בונה עליך :-D .

תודה,

גיא.

פורסם

שלום ידידי!

ישנו בקיבוץ משמרות שליד פרדס חנה את "שקד חלפים לרכב" .

אני מאמין שיש להם , והם לא יקרים בכלל.

הטלפון שלהם הוא : 04-6273339.

בהצלחה,

דמארי.

פורסם

דיברתי הבוקר עם תומר מטי.ג'י חלפים, הוא אמר שיבדוק ותוך רבע שעה חזר אחרי שאיתר את החלק במחיר של 350 ש"ח.

היום אני הולך לאסוף את החלק.

תודה רבה על העזרה,

גיא.

פורסם

תתפלא, גם טויוטה מתקלקלת, עד כמה שזה ייראה או יישמע מוזר

זו ממש לא תקלה רצינית וגם התקלה הראשונה של הרכב, בסה"כ מדובר בכפתור שחדל לעבוד ואני מאמין שמדובר בנזק שנגרם

ע"י כיוון שאני נוהג לנסוע עם חלון פתוח גם כאשר יורד גשם (העישון עולה לי הרבה כסף) וטיפות מים מרטיבות הפאנל הזה.

• תוכן חדש...