Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ביום חמישי האחרון רשיוני נשלל, רכבי הוחרם, וכעת אני עומד בפני משפט (נקבע ל 11.6 כרגע) בבית המשפט לתעבורה בגבעת שאול, ירושלים.

אני מעוניין לשכור עו''ד שייצג אותי לקראת המשפט. לאחר חיפוש בפורום מצאתי מספר עורכי דין שזכו פה להמלצות חמות, אך שמתי לב כי כל אותם עורכי דין יושבים באיזור המרכז, ואני ירושלמי. אז אני מניח שאני שואל, בעצם, אם עו''ד שאיננו מכיר ומוכר בבית המשפט בו אני אשפט, יהיה יעיל (אני מניח שבחלק הזה אני מקבל את התגובה שטוענת כי איכות העו''ד היא הקובעת, אך ליתר ביטחון אשאיר את השאלה עומדת)?

מעבר לכך, אשמח לקבל המלצות לעו''ד מומלץ מאזור ירושלים (אני מניח שהבקשה לא עוברת על כללי הפורום, אך אם כן סליחה מראש).

תודה רבה,

ערן.

הערת עריכה: להבא - כותרת אינפורמטיבית יותר בבקשה.

יום טוב.

פורסם

1. עורכי הדין מהמרכז מופיעים גם בבתי משפט באיזורים אחרים, אפילו באילת.

ירושלים זה עוד יחסית קרוב (ובית משפט מחמיר יחסית, לא כיף)

2. יש חשיבות לכך שתפנה לעו"ד בהקדם האפשרי עוד בתוך תקופת השלילה/החרמה גם כדי לצמצם את הנזק המיידי (החזרת הרשיון+שחרור הרכב) וגם כי לפעמים באותו מעמד ניתן להגיע להסדר כולל על כל התיק, כך שיש יתרון טקטי גם אם אין עניין לטפל בנזק המנהלתי.

3. מותר לשאול באיזו עבירה אתה מואשם? והאם הרכב בו נהגת הינו בבעלותך?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עו"ד עידן פסח - קליבר רציני מאוד בדיני תעבורה (כמדומני יש לו גם שלוחה בירושלים).

050-5-531062 במשרד - 03-6955118.

כל יום שאני עולה לרכב אני נזכר בו. הציל אותי משלילה של שנתיים שחובה להטיל על פי החוק.

במקרה שלי הוא הפך את התיק ומצא שהיה עוד עד שברח מהתאונה.

הוא בעצמו נסע לצפון הארץ והשיג את העד בביתו, הקליט אותו במכשיר נסתר והפתיע את התובע והשופט בדיון.

התושיה שלו הצילה אותי משנתיים שלילה ולדעתי זו דוגמא מצויינת לעו"ד ממולח.

חוצמזה - אני יודע שהוא נוהג ברכב ספורט קבריולט ומחובר בדם לתרבות הרכב.

תמסור לו שמורן מהתיק של התאונה בצומת גהה שלח אותך.

• תוכן חדש...