Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי, הקנס והנקודות שתקבל בטלים לעומת העונש שמקבלים בפורום על כזו כותרת. אנא השקע יותר להבא. בגלל חוויית הכמעט-מוות שהייתה לך היום (הרי אתה לא מספיק מטומטם בשביל לעשות את מה שעשית בכוונה! לא?) אני אוותר על ההתראה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שאלה: אחרי כמה זמן מתחילת הבהוב הרמזור מתחילה המצלמה לצלם?

הרי זה לא כמו רמזור אדום, שיש התראות לפניו.

אביעד

פורסם
עברתי בפסי רכבת כשהאורות התחילו להבהב וצילמו אותי,מה העונש המקובל?

לתשומת לב הנהגים: אם חציתם מפגש מסילות ברזל לאחר רדת המחסום או חצית קו הפרדה רצוף-מכוניתך

תוחרם ל 30 יום.

כך עולה מתיקון לתקנות התעבורה, שנכנס לתוקף ב 15 לפברואר.

עד כה איפשר החוק לקצין משטרה להחליט על הפסקת השימוש ברכב אם הנהג נתפס כשהוא עובר 15 עבירות תנועה חמורות ובהן נהיגה בשכרות ונהיגה בזמן פסילה.

באחרונה החליט שר התחבורה, שאול מופז, להוסיף לרשימת העבירות החמורות עוד 2 עבירות המאפשרות החרמת רכב.

"ידיעות אחרונות"

27-03-2007

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעיקרון כן,

אלא אם בעל הרכב יביא קורבן אחר במקומו

והקורבן גם יסכים להיות קורבן

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל עונש שתקבל, עדיין יצאת בזול מכמעט מפגש עם טמבון של רכבת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה מתבקשת :

נהג נמצא מטר אחד לפני מסילת ברזל. מהירות נסיעה נניח 30 קמ"ש.

זו מהירות מקובלת לחציית פסי רכבת.

כשהוא נמצא במרחק הנ"ל מהמסילה, הוא מבחין, שהרמזורים במעבר הרכבת התחילו להבהב. מה עליו לעשות ? לבלום בלימת חרום ולעצור ממש מתחת למחסום, או להמשיך ולעבור את המסילה?

הכוונה בשאלה שלי היא בכך, שאין במעברי רכבת שום התראה מוקדמת, וההתראה היחידה היא הרמזור האדום עצמו, שמתחיל להבהב כמה שניות לפני, שהמחסומים יורדים.

המצלמה חייבת לעבוד אחרי השהייה מסויימת.

מישהו יודע, מה אומר החוק בנושא ?

• תוכן חדש...