Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי בעיקבות בעיות חוזרות של צניחות סלד חריפות בעת עזיבת המצערת,החלטתי לנקות את מנוע הצעדים[הרכב פגו 106MKII]

אז מנוע הצעדים פורק ונוקה ע"י ספרי שמן עדין]והמצערת ובית המנוע הצעדים נוקו ע"י ספריי קרבורטור]לאחר הניקוי הכל הולבש והורכב.

הנעתי את האוטו[וכן לקח 3 שניות עד שהוא הניע ועוד 4 שניות עד שהוא "התאפס" על עצמו והטורים חזרו לעבוד רגיל]הנחתי לאוטו לעבוד בסרק כ2 דקות והתחלתי בנסיעה ,הכל טוב ויפה וערכתי נסיעה של כ20 דקות וכשהגעתי לבייתי ,עמדתי שוב על סיבובי סרק בחניה,והיו תופעות של רעידון קלות פה ושם של הסרק ומדי פעם משחק בית 600-800 סלד לערך,לא משהו שהיה קבוע אלא קרא כ3 פעמים בפרק זמן של 2 דקות לערך.

השאלה הנישאלת :האם התופעה מקובלת לאחר ניקוי של מנוע צעדים וצריך כיומיים נגיד עד שהמנוע יתאפס על עצמו לאחר הניקוי והכל יחזור להיות רגיל?

או אפילו האם צריך לנתק מצבר ולאפס מחשב לאחר הניקוי ?[כי אני לא רוצה סתם לאפס מחשב ע"י ניתוק המצבר,לא תומך בדברים הללו].

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא הבנתי אם ניתקת את המינוס ורק אח"כ ביצעת את נסיעת המבחן. כעיקרון, בטיפול כזה על מנת להשיג תוצאות טובות יש לנתק את המינוס לעשר דקות, ואח"כ לחבר שוב ולהניע, לתת למנוע לעבוד על סרק כעשר דקות כדי שהמחשב ילמד מחדש. אם אתה רוצה מידע מדוייק יותר, פנה בה"פ לדני זומרשטיין הוא ייתן לך חוו"ד טובה יותר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא ניתקתי את המינוס בשעת פירוק וניקוי מנוע הצעדים,ובכלל.

מדברייך אני מבין שפיספסתי את שלב ניתוק המינוס מהמצבר וחיבורו לאחר כ10 דקות ע"מ לתת למחשב להתאפס על המצב החדש,הבנתי נכון?

ואת דני אני מכיר,אני יצור איתו קשר או אולי הוא גם יגיב לי פה.

תודה בנתיים.

פורסם

ברכב שלי, עשיתי את אותו דבר כמו גם ניתוק המצבר. נראה לי די שטותי לחכות 10 דק' מכיון שברגע שהמחשב מנותק, הוא מנותק, אולם בכל זאת חיכית מספר דקות. באמת ביום יומים הראשונות היו לי תופעות דומות (אצלי גם הטורים היו "רוקדים" בסל"ד גבוה יותר), כל הבעיות נפתרו לאחר מספר ימים. כך בחשבון שלאחר 3 חודשים נאלצתי להחליף את המנוע צעדים מאחר שאז הוא הפסיק לתפקד ולא עזר לו שום טיפול. לדעתי בסך הכול דחית במספר חודשים את הצורך בלהחליף למנוע צעדים חדש.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בסדר אצלי הוא חזר לתפקד נורמאלי לעת עתה[מקווה שהוא ימשיך כך]

עכשיו יש לי משהו אחר,כשאני מעביר הילוכים נגיד מראשון לשני ומושך טורים עד נגיד 3000 סלד ואז כתוצאה מהתנועה מכביש אני עוזב את הגז נותן למהירות לרדת וגם לטורים נגיד לאיזור ה2400 סלד ומיד לוחץ שוב[לא בחוזקה] ויש כאילו רעידות בזמן הלחיצה .

המייסב לחץ אצלי מרעיש וניראה לי שזה אולי השלכה של המייסב לחץ שהולך להתפגר.

בעיות עם מערכת ההזרקה אין לי.

מה לדעתכם העניין?

פורסם

נוקתה!

הלאה?:-D

שוב[יש לציין שעמדתי בניוטרל ובדקתי את תגובת המצערת ואין בעיות או גימגומים,העניין קורה בזמן נסיעה שאני מושך הילוך ,מרפה מהדוושה ושוב מאיץ על אותו הילוך]

אני משער אוליי שבאת יש קשר למייסב לחץ מרעיש שאוליי הולך להחזיר את נישמתו לבין הרעידות הללו.

או אולי יש למישהו פיתרון אחר?

פורסם

ש רעידות בזמן הלחיצה? רעידה אחת או כמה? מאיזה כיוון? זו "דפיקה" או רעידה..?

בד"כ זה תושבת מנוע\גיר , החלפה שלהם פטרה את הבעיה כמעט לחלוטין.

איזה מיסב לחץ אתה מדבר? של הקלאץ'? אין קשר לרעידות מהמיסב. הוא אמור להרעיש לא לרעוד.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

רעידות של מן מכות כאילו בעיקר בהילוך שני.לפעמים הילוך ראשון,ההילוכים ניכנסים חלק ואין חריקות למניהם.

• תוכן חדש...