Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עם המשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי לתומי בעבודה ( השעה 5 בבוקר במדויק) וקולט משטרה מלפני,

לא עשיתי שום דבר לא בסדר, לא היה לי ממה לחשוש.

אני ממשיך לנסוע והיא לפני ואנחנו מגיעים לצומת שבה יש ישר או שמאלה.

אני מתקדם לקראת הרמזור האדום ישר והניידת מתקדמת לכיוון הנתיב שמאלה - רמזור אדום גם כן.

שנינו מתקדמים במהירות של כ-30 קמ"ש לקראת הרמזור האדום, אלא ש...

אני עוצר.

אבל השוטר? לשוטר מותר הכל, השוטר לא עוצר אפילו, ממשיך באדום ועושה פרסה במקום שגם יש שילוט ברור שאסור לעשות פרסה :!::x:mad::2gunfire:

קיבינימעט איתם !! מה יהיה ?!!? עשה פרסה אסורה ברמזור אדום!!!!!! מה הלאה ?!?! :x:x:x:x:x

פורסם

מה חדש?

פעם הייתי באותו מצב שלך והניידת עברה באדישות את הצומת

אחרי כמה דקות במקרה ראיתי את אותה ניידת בצומת אחר וגם שם היא עברה באדום כאילו כלום הדליק צאקלאקות עבר וכיבה

פורסם

הקטעים האלה כבר ממש נהיו מוגזמים.

אתמול בערב יצאתי מהלימודים לכיוון הבית.על מחלף אלוף שדה,אני קולט 20 קונוסים,אורות כחולים ומה לא.

הסיבה?

קארינה עומדת מעל לגשר (המינהרה הארוכה),ממש בקצה המינהרה,מאחורי הגדר- עם מצלמת החרטום מכוונת אל התנועה שמגיחה ממתחת לגשר.

שורה של 20 מכוניות עומדת וממתינה במיני פקק קטן שנוצר מכיוון שהשוטר ראה לנכון לחסום 2 נתיבים מתוך שלושה,באלוף שדה,בשמונה בערב! עם קונוסים ואורות אזהרה!!! ע"מ להציב מכמונת שבעיקר כוונה אל פקק תנועה ענקי שהיה מתחת למחלף וגרם לכולם ליסוע ארבעים.

רציתי להתקשר לגלגל"צ ולדווח על פקק שנגרם עקב שוטר אידיוט שהציב מכמונת. אבל במקום זה,עברתי צמוד לחלון שלו ב20 קמ"ש ונתתי לחיצה שהניבה בקפייר יפה .

(מה הוא יעשה אם יש לו מצלמה תלויה על הפרונט..ירדוף אחרי ברגל!?!?).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

והקטע הכי מסריח -

סיכוי סביר שאם תרשמו מספר ותתלוננו, המשטרה תסגור את התיק מ"העדר ראיות", כי יש עדות יחידה.

זה כמובן לא ימנע מאותה משטרה להגיש כתב אישום נגדכם אם אותו שוטר ירשום דו"ח נגדכם, למרות שזו עדות יחידה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ידידי, תרשה לי לנסח את המשפט האחרון שלך מחדש:

רציתי להתקשר לגלגל"צ ולדווח על פקק שנגרם עקב שוטר אידיוט שהציב מכמונת. אבל במקום זה,עברתי צמוד לחלון שלו ב20 קמ"ש ונתתי לחיצה שהפילה לי את הגיר לריצפה. :mm_tongu:

(מה הוא יעשה אם יש לו מצלמה תלויה על הפרונט..יעזור לי לדחוף!?!?).

פורסם

תומר דובר על המצלמה המנהרה הנ"ל

רק רציתי לתקן שהשוטר חוסם נתיב מתוך 2 שמחוץ למנהרה בשעות עומס יש מכוניות בשני הנתיבים

והניידת יוצרת שם עומס תנועה קטן והרבה הרבה באלגן

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לא חסרים מקרים כאלו...

היום נסעתי לקחת את אחותי לבית ספר..

מגיע לכיכר ליד בית ספר ויש שם מן פקקון קטן כזה..אני מתחיל להתקדם לעבר הכיכר..מגיע להיות הראשון בכניסה לכיכר..פתאום אני רואה..אישה נחמדה..עוצרת לה בתוך הכיכר!! ומורידה את הבן שלה!! בתוך הכיכר!!! השוטר עומד בסמוך לה..ולא עושה כלום...לא מעיר לה..לא מזיז אותה..פשוט כלום!!! כל כך עצבן אותי לראות את זה...עזבו שניה את החוק ואת חוסר ההתייחסות שלה כלפי שאר הנהגים..היא מסכנת את הבן שלה!!

וזה מה שהכי הרגיז אותי..יצאתי מהחלון וצעקתי לה "איפה את מורידה אותו?! מפ*רת!!! את לא שמה לב איך את מסכנת את הבן שלך!! ונסעתי..אפילו לא היה מעניין אותי התגובה שלה...או של השוטר.

ומה אנחנו יכולים לעשות בנידון?! כלום!!!! :mad::mad:

פורסם
והקטע הכי מסריח -

סיכוי סביר שאם תרשמו מספר ותתלוננו, המשטרה תסגור את התיק מ"העדר ראיות", כי יש עדות יחידה.

זה כמובן לא ימנע מאותה משטרה להגיש כתב אישום נגדכם אם אותו שוטר ירשום דו"ח נגדכם, למרות שזו עדות יחידה.

נכון , ברוב הפעמים לא יאמינו לשום תלונה שלכם , וגם אם תפנו לשוטר

ותגידו לו את אשר על ליבכם הוא ימצא דרך לדפוק אתכם והוא גם יצליח

הרעיון שלי : מצלמה , היא לא צריכה ליהיות דיגיטלית , היא יכולה ליהיות סתם מצלמה

פשוטה . בעזרת המצלמה תנציחו את עברות שוטרים מצברות שלאחר מכן

תשלחו למח"ש או היחידה שמטפלת בעניין

אני פותח רשמית את יחידת הצילום של CF !!!

פורסם
והקטע הכי מסריח -

אתה יודע מה יצא מזה?

שתקבל דו"ח על נהיגה בלי ששתי הידיים יהיו על ההגה... :D

והשוטר תמיד יוכל לטעון שהיה צורך מבצעי לעבירה. נניח שרמת השווארמה בדם שלו ירדה לרמות נמוכות והוא היה חייב פיקס. או שאשתו חיכתה שהוא יאסוף אותה מהעבודה עם הניידת והוא לא רצה שהיא תעמוד על הכביש שלא במסגרת תפקידה יותר מדי זמן.

תראה מה הולך עם הכיסתוחים של ועדת אור. שוטרים תמיד יכסו אחד על השני ותמיד יסבנו את המערכת המשפטית.

הכל בגלל שהנחת היסוד היא ששוטר הוא דובר אמת.

כן. בטח. בארץ דובוני אכפת לי. איפה ששוטר הכפר עוזר לגמדים קטנים לתקן פנצ'ר בתלת אופן שלהם וכולם שרים שירים שמחים מתחת לקשת בענן.

בישראל - אני בטוח שהשופטים יודעים שהשוטר העילג שיושב מולם משקר במצח נחושה "אני זוכר בבירור שהנאשם נהג ככה וככה במארב לייזר שקרה לפני שנה ושכמוהו היו לי עוד 20 רק באותו יום". אז מה? אז כלום.

פורסם
והקטע הכי מסריח -

אתה יודע מה יצא מזה?

שתקבל דו"ח על נהיגה בלי ששתי הידיים יהיו על ההגה... :D

והשוטר תמיד יוכל לטעון שהיה צורך מבצעי לעבירה. נניח שרמת השווארמה בדם שלו ירדה לרמות נמוכות והוא היה חייב פיקס. או שאשתו חיכתה שהוא יאסוף אותה מהעבודה עם הניידת והוא לא רצה שהיא תעמוד על הכביש שלא במסגרת תפקידה יותר מדי זמן.

תראה מה הולך עם הכיסתוחים של ועדת אור. שוטרים תמיד יכסו אחד על השני ותמיד יסבנו את המערכת המשפטית.

הכל בגלל שהנחת היסוד היא ששוטר הוא דובר אמת.

כן. בטח. בארץ דובוני אכפת לי. איפה ששוטר הכפר עוזר לגמדים קטנים לתקן פנצ'ר בתלת אופן שלהם וכולם שרים שירים שמחים מתחת לקשת בענן.

בישראל - אני בטוח שהשופטים יודעים שהשוטר העילג שיושב מולם משקר במצח נחושה "אני זוכר בבירור שהנאשם נהג ככה וככה במארב לייזר שקרה לפני שנה ושכמוהו היו לי עוד 20 רק באותו יום". אז מה? אז כלום.

נכון אז יהיו את התמונות שלא יהיה אפשר להוכיח בנוגע לתפקיד וכדומה

אבל בוא נראה כמה דוגמאות מהזמן האחרון שאני ראיתי :

קניון הזהב ראשון לציון : גיפ משטרה מטפס בחניה עוב את המדרכה בחול ויוצא לכביש

מחוץ לקניון נגד כיוון התנועה ללא סירנה ובצילום ללא מכוניות גם .

פתח תיקווה : משטרה חונה על אמצע אי תנועה ליד הבית שלי , השוטר הלך לקנות

חיתולים לילד.

גהה : שוטר שנתקע בפקק מחליט שהוא נוסע רוורס עד ליציאה הקרובה ביותר

שוב פ"ת : שוטרים רבים חונים חניה כפולה במרכז העיר עבור מנת פלאפל וכדומה.

פורסם

לירן 106 R לא כל כך מצחיק לגבי היחידה.

אבא שלי עד לפני 10 שנים התענוג שלו היה לדפוק משטרה, ואני מדבר לדפוק ב ל' הידיעה :)

יש לאבי תעודת מדריך נהיגה ראשי (משהו כזה)... אשר נותן לו סמכות להתערב בעניינים מפגרים של המשטרה ופדיחות שלהם. כל מה שהוא היה עושה כל פעם על הכביש זה לרשום עבירות של שוטרים שהוא רואה + מספר רכב ושולח למשטרה ואז היה מקבל את התוצאות (משפטים וכו').

הגיע למצב עד שגרם לשוטר לעוף מהמשטרה... (לא רע :) ).

בכל אופן רעיון לא רע לפתוח את יחידת CF... אפשרי ובר ביצוע וגם יש לנו סמכות בתור אזרחים להגיש תביע למח"ש על עבירות שוטרים וכו'.

• תוכן חדש...