Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ברח' הרב קוק בהרצליה, כשאני עומד בתור לרמזור, מנופף לי שוטר בטרנזיט מאחור ומורה לי לעצור בצד אחרי הרמזור.

אחרי שעצרתי הוא שאל אותי איך אני נוהג, מה אני חושב שאני עושה, וכיוצא באלה.

לתגובתי שאני לא יודע מה עשיתי לא בסדר (אחרי שהתרעם עליה "אתה באמת לא יודע" וכו'), אמר לי שעקפתי מכוניות כמו משוגע, ואיפה אני חושב שאני נמצא, ושאני אתן רשיונות. נתתי. הוא לקח, רשם כמה דברים בפנקס דפרון סטנדטי (לא טופס ולא דו"ח), אח"כ המשיך להתעצבן, ואני המשכתי בשלי, והוא ביקש רשיון רכב. נתתי, שוב נרשמו מספרים בדפרון.

שאל אם לימדו אותי לעקוף מימין. אמרתי שלא. הוא שאל אם אני יודע כמה רכבים עקפתי בדרך (לא זוכר אם הוא הוסיף "מימין" או לא). לא ידעתי. אז הוא עזר לי ואמר שלפחות ארבעה, הבטיח שהוא ישלח לי הזמנה למשפט ושם כבר ילמדו אותי לנהוג. בזאת בערך נפרדנו לשלום (אני מקצר פה קצת תהליכים ומשמיט אמוציות לטובת סבלנות הקוראים).

עכשיו אתם בודאי שואלים מה בכל זאת היה שם. אז זהו שלפי מיטב ידיעתי אני פשוט עשיתי נהיגה בגל ירוק מרגע שפניתי לשבעת הכוכבים (הגעתי מהרצליה ב', מי שמכיר) ועד לרגע שנעמדתי בתור לאותו רמזור שבו הוא עצר אותי. אכן תוך מעקף מספר לא מבוטל של רכבים, אלא שאלו היו בכל מיני תהליכי האצה / האטה לפניה / עמידה ברמזור. בכל מקרה את כל מי שעקפתי, עקפתי כחוק, עם איתות, מראה וללא "לקיחת" זכות קדימה.

ללא ספק הייתי מהיר יחסית לאותם רכבים, אבל לא מעל לממוצע בכביש, וכמו שאמרתי אלה שעקפתי היו בהאצה / האטה / עמידה, כולל למשל: שיירת רכבים שעלו מהאיילון וכנראה נתקעו אחרי רכב איטי, רכבים שהאטו בנתיב הימני עקב אוטובוס שכנראה רצה לעצור, רכב שאותת לפניה שמאלה לכיוון הקניון, רכבים שהאטו או עמדו ברמזור לפניה שמאלה בז'בוטינסקי.

לדעתי מה שהפריע לשוטר זה כמות גדולה של מעברי נתיבים והעובדה שלא נהגתי כמו שסבתא שלו היתה נוהגת. מעבר לזה לא הייתי מהיר יותר מהנהג הממוצע בקטעים האלה (יש לציין שמדובר בכביש רחב שאני מניח שאם מישהו היה ממקם בו מכמונת, כמות הדו"חות הנרשמים היתה מוגבלת רק בשל הזמן שלוקח לשוטר לרשום דו"ח), וממילא הטענה העיקרית שלו היא לא בנושא מהירות, וגם אם היתה אין לו אפשרות להוכיח את זה.

עכשיו העניין הוא שאני מאמין לו שהוא ישלח לי הזמנה למשפט על בסיס הדפרון ההוא. מכיוון שהוא היה לבד ברכב שלו ואני לבד בשלי, ואף אחד אחר לא היה מעורב, אז במידה וזה יגיע לשופט זו תהיה מילה שלו מול מילה שלי.

אני מצדי רשמתי כבר דף עם תיאור מדויק (עד כמה שאני יכול מהזיכרון) של כל הנסיעה הזו, כמה רכבים עקפתי, מאיזה צד ומה הם בדיוק עשו באותו זמן. הוא מצידו רשם מספרים בפנקס, ואולי מילא טופס כשהגיע לתחנה. בכל מקרה הוא לא פירט באוזני במה בדיוק הוא מאשים אותי, ואני לא אישרתי בעל פה שום האשמה.

מה לדעתכם הולך לקרות? מישהו יודע מה בדיוק היכולות של השוטר לקבוע מה שהוא רוצה לגבי מה שהיה? באיזה עבירות סביר שהוא יבחר להאשים אותי?

אם אני אקבל זימון למשפט אני מתכוון לקחת עו"ד. השאלה היא מה הנזק המקסימלי ומה צריכה להיות העמדה שלי, לדעתכם.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

קשה לי להאמין שהוא יכנס לזה, מדובר בהרבה עבודה בשבילו ללא קייס מוצק.

מצד שני, הוא שוטר, אז לך תדע...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פעם הבא תגיד את מהשפט המפורסם שעובד כמו קסם: "אתה נטפל אליי בגלל שאני שחור! זו גזענות לשמה!" וכו, וכו... :wink::twisted:

תהיה יצירתי :lol:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
פעם הבא תגיד את מהשפט המפורסם שעובד כמו קסם: "אתה נטפל אליי בגלל שאני שחור! זו גזענות לשמה!" וכו, וכו... :wink::twisted:

תהיה יצירתי :lol:

אז זהו שיש לי בעיה עם הצבע שלי להגיד כזה משפט, אפילו שחצי ממני בכלל לא אשכנזי. אפילו האוטו לא שחור.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אז זהו שיש לי בעיה עם הצבע שלי להגיד כזה משפט, אפילו שחצי ממני בכלל לא אשכנזי. אפילו האוטו לא שחור.

מקרה דומה קרה לי בשבוע שעבר.

חזרתי הביתה אחרי יציאה עם החבר'ה,ויש לי דרך מסוימת שבה אני תמיד חוזר הביתה בלילה בגלל איזה סיבוב שבדרך.

אז נסעתי כמו שנסעתי באותו סיבוב(חשוב לציין-בלי לסכן ו/או להפחיד עוברים ושבים,שלא קיימים באותו מקום באותן שעות.נסיון של שנתיים עם אותו סיבוב ולפחות פעם ביומיים),וכשהגעתי הביתה והחניתי את הכרמן בחניה עצר לידי שוטר בחריקת צמיגים והתחיל לצרוח עליי מה אני עושה ואיפה אני חושב שאני נמצא.

כמובן שבאותו רגע ישר אתה חושב לענות בתשובה של "מה,אבל לא עברתי את המהירות המותרת וכדומה",אך מהר מאוד התפקחתי,התחנפתי קצת לשוטר והבטחתי שזאת הייתה מעידה חד פעמים וכי בדקתי שאין סביבי אנשים.

ואני לא רואה צורך בלציין שאני לא חושב שנהגתי כשורה,אז לא ניכנס לזה.אני יודע שלא יצאתי בסדר.

חוויתי על בשרי שבמקרה שכזה אתה פשוט צריל להשפיל מבט ולהתחנף לשוטר.מעבר לזה אין לך הרבה מה לעשות(ככה אני רואה את זה ולא קבעתי פה שום דבר).

פורסם

גם אותי עצר שוטר,נתתי רשיונות לא אמרתי מילה,שום דבר ,רק שיתפתי פעולה בנתינת הרשיונות,אמר מה שאמר ,סיים והורה לי לנסוע לדרכי,מה שעשיתי סה"כ זה "לחיצה" קטנה להגיע לרמזור,לא עברתי את המהירות המותרת ולא סיכנתי אף אחד ,סה"כ הרכב נהם קצת ופרק גדישה,כנראה שזה הספיק לו לעצור אותי בצד.

במקרים כאלו אין הרבה מה לעשות,רק לתת רשיונות ולשתוק.

פורסם

לא נעים לומר , ולא יצא לי להיות בסיטואציה הזו , אבל אם כול מה שאתם אומרים נכון , ואנני מפקפק בכנותכם , אבל אנשים חושבים שהאמת אצלהם ולפעמים זה לא כ"כ מדוייק .

אבל המצב הוא גרוע מכול מקום , יש כאן פחד יותר מידי מפני המשטרה . לא יודע לתת עיצות אבל זה מה שעולה לי בראש ושיתפתי אותכם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כל הרישום בפנקס נעשה כדי להפחיד אותך. אם היית עובר על חוק כלשהו אני מבטיח לך שהוא היה מדביק לך מיד את העברה. השוטר התעצבן כי התקדמת יותר מידי, נראה שהוא בכלל גם לא ממשטרת התנועה. אז מה עושים? מפחידים את הנהג.

נ.ב. עובדה שזה הצליח לו :evil:

פורסם

שלום לכולם

אומנם אני לא עו"ד עדיין רק סטודנט למשפטים אך הנחת העבודה הכוללת אומרת כי המשטרה צריכה להוכיח את הטענה- ובמקרה זה- השוטר יצטרך לבוא לבית המשפט ולהוכיח את טענותיו.... כמובן שאם תופסים אתכם ללא עבירה מוגרת כגון דא אזי לא מומלץ להודות בשום דבר.

התחנפות- כשעצרו אותי עם האיביזה אחרי שלקחתי על הכחולים סיבוב ב90 בכניסה לעתלית, פשוט אמרתי להם שלידעתי נסעתי בסדר ובסוף יצא שדיברנו על הכח של האוטו ועל הצמיגים וכאלה.

סתם משעמם להם.

שוטר זה לא מיקצוע שוטר זה אופי:wink:

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נתחיל מהסוף. השוטר כבר השיג את מה שהוא רצה. הוא הפחיד אותך, גרם לך לחשוב הרבה על המקרה ואפילו לרשום איזה יומן אישי על איך נהגת. הוא מבחינתו לא עבר על מה שהוא רואה כעבירה בשתיקה.

עכשיו ת'כלס.

קשה לי להאמין שיגיע זימון למשפט או דו"ח בכלל בעקבות המקרה הזה. הם עושים את זה רק כדי להפחיד אותך, בטח הוא רשם במחברת דפרון שלו "לעולם לא אשכח להכין שיעורי בית בחיבור וחיסור" 10 פעמים ולא את הפרטים שלך.

אם כן יגיע זימון, אתה יכול לטעון שהכביש היה עמוס/פקוק וזה לא הגיוני לא לעקוף מימן רק בגלל שהטור השמאלי קצת האט מסיבה כזו או אחרת. הרי נהיגה כזו ללא עקיפה מימין באף מצב היא נהיגה שמסכנת את ציבור הנהגים ומפריעה לתנועה (בערך כמו להתקע על הנתיב השמאלי של כביש 5 ב-80 קמ"ש!!! סליחה, התפלק לי...זה טרי טרי מהיום)

שוטר שמזמן אותך למפשט צריך להגיע בעצמו ולתת עדות, זה בשבילו מטרד לא פחות קטן מאשר לך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נתקעת בכביש 5 ב 80 קמ"ש? הלוואי עלי לנהוג בכביש 5 ב 80 קמ"ש (בבוקר).

לגבי השוטר, זה באמת נראה כמו נסיון הפחדה. אם זה היה משהו רציני, הוא היה מזמן ניידת או רושם דו"ח אמיתי ונותן לך לחתום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא מדוייק.

נהגנו, מר 20VT, לא נסע בנתיב אחד לאורך המסלול אלא זגזג לו ימינה-שמאלה. נסיעה שכזו הינה מיותרת לחלוטין בכביש עמוס וגורמת לנהגים אחרים חוסר שקט.

היו כבר מקרים לא ספורים שנהגים קבלו דוחות או הזמנה לדין בעקבות רישום ב"דפרון", כך שאין לתלות בכך תקוות שוא.

שוטר שכותב דו"ח יוצא מנק' הנחה שרובם של הנהגים ישלמו את הקנס ואם זו הזמנה לדין הם יודו בעברה. אי ערעור על הדו"ח ואי טעינה לחפות אינם גוררים את השוטר ואינם גורמים לו לטרחה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחי חושב שאין לך מה לדאוג בכלל. לי זה קרה עשרות פעמים היות ואני את רוב שעות היום מבלה בתל אביב הצפופה. ככה שהוא לא יעשה אם זה כלום. חוץ מזה שהוא היה לבד. להערכתי הוא חשב רק להרגיע אותך למשך היום.

• תוכן חדש...