Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמלה זה מיסביבה לא סביבה.

ילדים מפוזרים בעולם זה פוגע בסביבה, מספיק שרק כמה מהם יורידו את הממיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שרועי משלם, יש לי מישהו שישלם בשביל הזרע שלך פי 4.

דבר איתי בה"פ.

מוכן להשוות את ההצעה של ישי, ולהוסיף גם ליווי רפואי צמוד, סוויטה במלון לבחירתך בו תוכל להתבודד עם מקסים - זה אתה, גבר - וSEGWAY בשביל שחלילה המכאניזם שלך לא יפגע בהליכות ארוכות. רק תאשר ואני מזמין את המיכלית.

יש אנשים שבאמת צריכים את הזרע שלך, מקסים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה לא שם לב שאתה מדבר עם מישהו שלא קיים כבר יום

פורסם
אתה לא שם לב שאתה מדבר עם מישהו שלא קיים כבר יום

אני עושה את ההפרדה בין מקסים הגשמי למקסים הזרע.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אבל כתוב שחור על גבי אפור-כחול-מתכתי

17.4.2007

אני לא קיים יותר- תעבירו בירושה את שם המשתמש שלי

אפשר הסבר

פורסם
תרגעו!

אני עוד פה!

והזרעונים שלי עדיין אצלי.

:)

קראת את הספר "אבא עני, אבא עשיר, ואבא שאני לא מכיר"? זה בדיוק מספר על מישהו שאסטרטגיית ההשקעות שלו נסובה סביב מכירת זרעו. מקסים, אני לא יודע לפי איזו מנטליות חינכו אותך, אבל אצלי יש רק מוטו אחד - Whether you think you can or you think you can't, you're probably right.

זה, וגם An armed society is a polite society - או כמו שאומרים אצלכם, "טוב שיש קווקזים בבלוק".

אז לאן אתה שייך מקסים, לאן גבר? ספר לי בה"פ.

פורסם

רועי,אני לא מבין מה הסיפור?

למה אתה נדבק אליי?

אני מכיר אותך מאיפשהוא?

פעם כפכפתי אותך אולי? :)

נ.ב.

אתה גם לא עונה לי לה"פ.

פורסם
רועי,אני לא מבין מה הסיפור?

למה אתה נדבק אליי?

אני מכיר אותך מאיפשהוא?

פעם כפכפתי אותך אולי? :)

נ.ב.

אתה גם לא עונה לי לה"פ.

אז החלטת שאתה הולך על זה? זה גדול מדי לה"פ. תביא טלפון.

פורסם
מעבדות ג'נסיס - האגף לשיפור האדם

הודעת עיתונות

פאלו-אלטו, 18 באפריל 2007, 18:05

חברים יקרים, הרינו להודיע בזאת כי הנציג הישראלי שלנו הצליח להשיג זרע מספסימן "מקסים" שנשלח אלינו מהעתיד. הזרע נמצא בדרך הנה במיכלית נפט מוסבת, ואנחנו נערכים להפקה בכמויות מסחריות. הודעה לבורסה תצא בשלב מאוחר יותר.

עתיד המין האנושי מעולם לא נראה טוב יותר.

מקסים, הצלחנו

• תוכן חדש...