Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסים, בתור מישהו מהעתיד אתה לא צריך להתרגש מכאלו שטויות.

אתה הולך להיות אבא - של כולנו!

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקסים, בתור מישהו מהעתיד אתה לא צריך להתרגש מכאלו שטויות.

אתה הולך להיות אבא - של כולנו!

טוב,אתה גם בטח חי בסרט שאתה מצחיק.

בוא נסיים את זה.

אתה מאוד מצחיק.

פורסם

תודה, אולם לצערי, המטען הגנטי שלי - ושל רוב האחרים, למעשה - הולך להדחק לטובת זה שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בעניין: תרומת זרע במטרה להרוויח כסף,מישו שמע על זה?

אם אתה תורם זרע למטרות רווח אתה לא תורם אותו, אתה סוחר בזרע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז מקסים אם אתה מתבדח זה אומר שהמצב שלך משתפר או שהוא כבר כל כך גרוע שלא נשאר אלא לצחוק ?:wink:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ (בעצם מותר לי כי התגובה הקודמת שלי היתה באשכול מייד-אין יוסי פרנקוס)

אבל עכשיו דידי לוקאלי אמר ברדיו שהמקררים והכוסיות בבנק הזרע ריקים והם אפילו משלמים יותר ממה שהיה נהוג כי הם ממש בבצורת

האם ידוע למישהו מה התשלום ? האם אפשר לסגור שם יותר מ 1600 ברוטו

...ביייייייייייפ עריכה - עכשיו אמרו שמשלמים 465 שקל לתרומה ! ,שזה כפול ממה שמדובר פה

אפשר לתרום כל 4 ימים זאת אומרת 3200 שקל לחודש ברוטו מ 20 דקות בשבוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק 3 מתוך 10 אנשים המגיעים להיבדק,לוקחים מהם זרע,לך תדע אם תהיה בן ה-3 האלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש פה חברה עם יחודיות בין אם תימנים או רוסים .

אני משתייך לסוג השני:-).

מישהו בא איתי לתרום ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

דרך אגב,המחיר הכפול לפי מה שהבנתי הוא רק בצפון כי שם יש מחסור,בבנקי הזרע במרכז המלאי מלא,כך שהמחיר נישאר אותו מחיר,CHAOS אולי נחכה למיתון במרכז?יותר משתלם:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מתן הזרע מתבצע בחדר פרטי, שבו מוחזקים עיתוני 'פלייבוי' ו'האסלר'. התרומה דיסקרטית, והמועמדים מוזמנים בשעות שבהן לא נמצאות נשים, כדי למנוע חשיפה למקבלת זרע פוטנציאלית. בחלק מבנקי הזרע גם קיימת ספרייה של סרטים כחולים

מתוך הכתבה בYNET :roll:.

במקום לחכות אפשר לזרום לטיול בצפון :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לא הייתי מוכן שייתנו את הזרע שלי לכול אחת שרוצה,לדעתי גם המקבלת הפוטנציאלית צריכה לעבור סינון של תורם הזרע,רק לחשוב שלאיזה כונאפה יש ילדים מהזרע שלך מבאס.:roll:

פורסם
המחשבה שצאצאים שלי יסתובבו איפושהו בלי שאני ידע מי הם ומה הם לא תתן לי לישון בלילה.

ארני, המחשבה שצאצאים שלך יסתובבו איפשהו לא תיתן לרבים מאיתנו לישון :lol:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...