Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת הגה (פולו 97 1.6)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

משאבה משומשת כולל התקנה ושמן כ-700 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
משאבה משומשת כולל התקנה ושמן כ-700 שח לפני מעמ .

שווה לנסות לפרק ואולי לשפץ או שזה מסובך מדי?

פורסם

לא מזמן החליפו לי משאבת הגה+פולי משומשת ששופצה בגרמניה בצ'מפיון סקודה עלה לי 1100 כי היה צריך להחליף גם את הפולי (אם מישהו יכול להסביר בדרך מה זה בכלל פולי ?),חדש עולה 1500 ,אומנם זה סקודה אבל מדובר באותה רשת

באופן כללי משאבה משומשת עולה 800 שקל ,תבדוק עם רון אם זה שופץ בארץ או בגרמניה כי יש הבדל גדול

קיבלתי גם אחריות לשנתיים

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

קבלת הצעה שנראית לי מעולה ממוסך רון. למה לחפש צרות בפירוקיות? מילא היו נוקבים בסכומים בשמיים, אבל לא.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בחלק מהפרוקיות או חנויות לחלקי חילוף נותנים אחריות , בחלק לא ובחלק נותנים בתנאי שהם מרכיבים.

ידוע לי שבאברג'יל חלפים בדרך השבעה יש אחריות

פורסם

בסופו של דבר חבר שלי (מכונאי מוסמך) שכנעה אותי ללכת לפירוק,

קניתי משאבת הגה ,מחשב של קריות אויר (שלי ניזוק בגלל הצפת מים) ווישר אחורי כל זה ב650 ש"ח

אחריות לחודש.

לגבי תפקוד החלקים בינתיים מתפקד רק הוישר :) משאבה צריך להתקין (אני לא בטוח ב100% שהיא מתאימה)

ולגבי מחשב צריך להתחבר(שזה גם הוצאה)...

שאלה במקרה ו המשעבה היא לא בדיוק תהיה דומה לשלי אבל החיבורם יתאימו האם זה "בסדר" איזה אבדלים יכולים להיות?

פורסם

סמתי לב שכשה הרכב מכובה ואני מנסה בכוח לסובב, יש גם רעש של חריקה(לא צמיגים) אז זה עדיין המשאבה או שזה יכול להיות משהו אחר?

פורסם

לפי דעתי זה קשור למשאבה , לי אחרי שהחליפו זה נעלם הרעשים.

אני חושב שעשית טעות שקנית באופן עצמאי את המשאבה , היית יכול לקבל במחיר דומה גם עבודה ואחריות לשנתים

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
לפי דעתי זה קשור למשאבה , לי אחרי שהחליפו זה נעלם הרעשים.

אני חושב שעשית טעות שקנית באופן עצמאי את המשאבה , היית יכול לקבל במחיר דומה גם עבודה ואחריות לשנתים

אני מתכווה להתקין אותה בקרוב מכוה שיהי בסדר,בינתיים רק הצלחתי לברר שהמשאבה שקניתי הייתה שייכת לפולו שנת 98(שלי 97) שהורדה בשנה שעברה מהכביש בגלל תעונה ,אני רק לא יודעה מה ההבדל ואם יש בכלל

פורסם

סתם שאלה מה הכוונה משאבה מראישה. האם ניסית להחליף שמן.

אצלי ברכב המשאבה היתה "צורחת" הוצאת שמן ישן מהמיכל והכנסת שמן חדש וגם הוספת קצת נוזל נגד נזילות (שמותאם לשמן הנ"ל) עשו פלאים הראשים נאלמו ההגה נהיה רך יותר ודרך אגב מאז כבר עברו כמעט שנתיים וכמו חדש.

כמו כן לא נראה לי בריא יותר מדי לסובב את ההגה כשהמנוע מכובה.

• תוכן חדש...