Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי בדק אתמול את הרכב, וראה שמגיע מים לצילינדרים (משהו כזה)...

עכשיו, רציתי לדעת האם זה פקום ראש, הוא אמר שצריך להחליף פקום ראש.

אני לא בטוח לגבי הבעיה שאבא שלי אמר, אבל הוא אמר שצריך להחליף פקום ראש.

רציתי לדעת, לאופל אסטרה שנת 95 מנוע 1400, כמה יעלה להחליף פקום ראש?

תודה, אמיל.

Kia Sportage, 2014 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם הבעיה היא אכן באטם ראש מנוע - סדר גודל של 2000 ש"ח במוסכים, אני מאמין. יכול לרדת ל-1500 (לרוב, אבל, במקומות לא מסודרים מי יודע מה) ולעלות לשחקי העשיקה המפתיעים ביותר במקומות אחרים.

פורסם

אצלי החלפתי את אטם הראש ביחד אם חבר,האטם עלה בסביבות ה100 שקל,לא זוכר כבר זה היה מזמן,אם תוכל לעשות לבד מה טוב,אם לא ההוצאה תהיה גבוה כמו שקודמיי כתבו.

פורסם

אי אפשר לדעת אם הבעיה היא בפקונג לפני שמורידים ראש מנוע. כשמורידים ראש מנוע אז אולי יהיה ניתן לראות אם הבעיה בפקונג. אם לא מזהים בעיה בפקונג אז כדאי גם לשלוח את ראש המנוע לבדיקה במכון שמתמחה בזה.

ברוב המקרים הבעיה נפתרת בהחלפת הפקונג.

פורסם
כדאי גם לשלוח את ראש המנוע לבדיקה במכון שמתמחה בזה.

לבדיקה , לא כדאי אלא חובה!

אולי צריך יישור, אולי לא, אבל לשלוח לבדיקה זאת חובה.

לא נראה לי הגיוני לעשות את כל העבודה הזאת בשביל שכל העבודה (והכסף) יירדו לטמיון תוך שבוע.

אם האטם פרוץ איפה שהוא זה אומר בהכרח שהראש ישר? איך זה בכלל מעיד אחד על השני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...