Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל חאליק, אני כבר עיכלתי את העובדה שאני נוהג במחראה.

המלצתי לך, הפנם ומהר ותבוא עליך בירכת המקובל :lol:

בקרוב אני משדרג את עצמי למטה, אין על התקדמות אחורה :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל חאליק, אני כבר עיכלתי את העובדה שאני נוהג במחראה.

המלצתי לך, הפנם ומהר ותבוא עליך בירכת המקובל :lol:

בקרוב אני משדרג את עצמי למטה, אין על התקדמות אחורה :-D

שיכנעת אותי - אני חוזר לליסינגטס :-D

BMW M135I

פורסם

אייל

אין לי את התוצאות בכל הקפה, רק את הטבלה מהמגזין שהדבקתי AS IS , לטובת אלו שלא קנו את העיתון.

נכון שיש כלים שעלו לשני סטים, אבל אלו הכלים שעלו ראשונים בבוקר על מסלול מאובק ואיטי יותר (אתה יודע, רצפה עקומה .. )

בכל מקרה, הזמנים פחות רלוונטים בהתייחס לדירוג ע"פ FUN

שמתי אותם כדי להציל את הכבוד האבוד :shock:

וגם בגלל ה"עליהום" בפורום ה"אחר" על שהעזתי לענות שהייתי בוחר קליאו כרכב המועדף עלי 8)

ליאור (עדיין במחתרת)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור אין לי מה להתנצל שהלאון 2 נוהגת עם GOODYEAR F1 וה-4 שלך נוהגת על PIRELLI P-ZERO חדשים

והקליאו לא נהנה על צמיגים מהמיטב... גם לא מבחינת דירוג ואחיזקה וגם לא כל כך חדשים.

אלו בדיוק ההפרשים בזמנים.

ואני מזמין אותכם לבדוק אחרי החלפת צמיגים.

ובאמת מה עם מספר ההקפות ?! :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אין ספק שהסובארו עם צמיגים ראויים ובולם ימני אחורי מתפקד,היתה המהירה ביותר על המסלול.

היתרון העיקרי של הלאון 2 היתה המומנט המצויין שלה שאיפשר לה לצאת עם כוח זמין מפניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני שואל שאלה מכיוון שהיא הועלתה כטענת נגד ע"י ה WANNABE "כתב רכב" הלא הוא פייביש...

המכוניות שהשתתפו במבחן כולן סטנדרטיות + -, נכון?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המכוניות שהשתתפו במבחן כולן סטנדרטיות + -, נכון?

נכון.

המכוניות היחידות ששופרו היו הקליאו של אייל והלאון 4 של ליאור,אך לא בצורה קיצונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...