Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נכון לעכשיו יש לנו שברולט ויואנט 2006, אבל בגלל צריכה מרובה של דלק 1 לחמש שש בעיר.. אנחנו חושבים להחליף ואופטרה 5 מודל 2008. מה אתם אומרים עליה מבחינת ביצועים ? נוחות (תשתווה לויונט? ) זרקו כל מה שעולה בדעתכם . תודה מראש.

פורסם

הביצועים , האחיזת כביש וכו" של האופטרה טובים? נגיד הויואנט זה אוטו כבד.. אומנם התאוצה לא משהו אבל האחיזת כביש אני חושב לא רעה בכלל.. אז איך האופטרה?

פורסם

אפשר לסכם אותה במילה אחת: זולה.

כמו ש-roee ציין, הייתי מעדיף את מרבית המתחרות (כולל כמה וכמה מכוניות קטנות יותר או משומשות),

אבל אם אין ברירה לרכוש דווקא חדשה ודווקא מ-UMI, ושתי אלה האופציות היחידות - אין ספק שהאופטרה

עדיפה על הוויואנט בכל פרמטר למעט מרווח פנים. הביצועים שלה לא רעים והיא נעימה יותר. אחיזת הכביש

שלה נמוכה, אבל לא כמו של הוויואנט...

כלל לחיים:

לפני שקונים אופטרה, אופטרה5, ויואנט ואפיקה, צריך לשאול את עצמך שאלה אחת: האם היית קונה אותן

אם היה להן עדיין סמל של דייהו. אם התשובה היא לא - אל תקנה גם עם סמל שברולט. אם התשובה היא

כן, אתה צריך ללכת להסתכלות :lol:

:wink:

פורסם

אני יגיד לך. כמו שכבר אמרתי אני קונה אותם ביותר זול ביגלל שזה תחת יו אמ איי וזה דרך המשפחה.. מה שכן מה שאבא רוצה זה להחליף את הויואנט באופטרה.. למרות שאני הצעתי לו את האסטרה החדשה.. בכל מקרה אני מקווה שתיהיה חווית נהיגה באופטרה אם נחליף.. כבויואנט חוץ מהפוזה של המנוע הגדול שלא שווה כלום. אין בו כלום.

פורסם

בצורה מאוד פשוטה:

האופטרה היא לא מכונית טובה, ביחס למתחרות שלה. הקורולה, המאזדה 3, האירופאיות, כולן עדיפות עליה.

לזכותה של האופטרה יאמר שהיא מרווחת מאוד. אבל זהו.

להגיד לך שזו מכונית טובה, אף אחד לא יגיד. עדיפה על הוויויאנט? כמובן, כמו שכל קומפקטית עדיפה על כל מיניוואן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחזק - אסטרה!

אחת המכוניות הכי נמכרות באירופה. משום מה בUMI לא מבינים את גודל האוצר שיש להם ביד.

פורסם

מה אכפת לUMI מהאסטרה? יש להם את מכרה הזהב האולטימטיבי - סאאב.

אה, רגע...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

UMI פשוט מקשיבים לדרישות השוק - השוק רוצה זול, אז הם מוכרים לו את מה שזול. אסטרה זה לא זול ואופל זה לא פולקסווגן בארץ (למרות שזה כן באירופה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...