Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, החליפו לי שתי גומיות קטנות בקרבורטור... וזה ייצב את האוטו על מצב יותר סביר, היום הלכתי למוסך וכוונתי שסתומים עם פילר.. מבדיקה, שסתומי הפליטה היו סגורים קצת.. בערך 0.17 במקום 0.25.. היניקה היו בערך 0.13-0.14 וכוונו מחדש ל- 0.15..

עכשיו האוטו הרבה יותר טוב, אך עדיין באמצע נסיעה בהילוך שני ומהירות 40-50 קמ"ש אם אני מאיץ הוא כאילו נחנק ולא מגיב טוב!!

כיוון הצתה לפי מה שנאמר לי בסדר גמור..

חג שמח לכולם..

פורסם

בבדיקה אצל חשמלאי רכב נאמר שמערכת ההצתה תקינה ומכוונת טוב, והמנוע מגיב בצורה תקינה במתן גז!!!

אז מה זה יכול להיות???

פורסם

מה זאת אומרת? כלומר תערובת ענייה בתא השריפה ??

בפעם האחרונה אצל מומחה הקרבורטור ביוון לי את זה לפי המכשיר וה- CO היה על 2.48... הוא אמר לי לחזור בעוד שבוע לכיוון חוזר כי בטח הפלגים מלאים לכלוך ועכשיו יתנקו לאט לאט... אח"כ אני ביצעתי את כיוון השסתומים...

מה צריך לעשות עכשיו?

פורסם

צביקה...

מה זאת אומרת? כלומר תערובת ענייה בתא השריפה ??

בפעם האחרונה אצל מומחה הקרבורטור כיוון לי את זה לפי המכשיר וה- CO היה על 2.48... הוא אמר לי לחזור בעוד שבוע לכיוון חוזר כי בטח הפלגים מלאים לכלוך ועכשיו יתנקו לאט לאט... אח"כ אני ביצעתי את כיוון השסתומים...

מה צריך לעשות עכשיו?

פורסם

שמתי לב שהחולשה של האוטו היא דווקא בבוקר כאשר האוטו קר, גם בתחילת נסיעה... המוזר בעניין שזה קורה כאילו רק בנסיעה הראשונה בבוקר, אח"כ האוטו יעמוד 8 שעות יתקרר ואז אתניע ואסע איתו, הוא בסדר גמור!!

הצ'וק לדעתי עובד כראוי, בהתנעה מעלה את הסל"ד ב-N ל- 2000 וב-D ל- 1000 בערך...

פורסם

סלד צוק בהתנעה 2000,גבוה מאד, מזיק ומקצר את חייי המנוע.

החולשה של האוטו קשורה לקרבורטור, תחזור למוסך ותן לו בראש, זוהי זכותך.

מועדים לשמחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז על כמה צריך להיות הסל"ד בבוקר?? כמובן בהילוך N..

אני יודע איך להוריד אותו בבורג של הצ'וק...

ובקשר לחולשה, מה לדעתך המוסך צריך לעשות בקרבורטור?? מחר אני הולך אליו, הוא בטח ישים את החיישן הזה באגזוז ויסתכל על ה- CO שיהיה מתחת ל-3.5... וזהו!!

מה להגיד לו שיעשה..

פורסם
אז על כמה צריך להיות הסל"ד בבוקר?? כמובן בהילוך N..

אני יודע איך להוריד אותו בבורג של הצ'וק...

ובקשר לחולשה, מה לדעתך המוסך צריך לעשות בקרבורטור?? מחר אני הולך אליו, הוא בטח ישים את החיישן הזה באגזוז ויסתכל על ה- CO שיהיה מתחת ל-3.5... וזהו!!

ממתי פציט אומר לדוקטור מה לעשות?

ממתי לקוח אומר למוסך מה לכוון ואיך לפתור בעייה?

סלד צוק לא אמור לעבור את 1500 , וסלד סרק בפרקינג 800/850 בלבד.

לדעתי המוסך צריך לשלוח אותך למכון קרבורטורים מקצועי, שבו המכון מטפל, והלקוח משלם, ומקבל תמורה נאותה תמורת התשלום, ללא עשרות תקונים חוזרים.

ממוסך כזה מנתקים קשר ומיד.

וכל המקדים , הרי זה משובח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...