Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע הוא מגיע מכפר מסחה או שהוא נמצא שם? למה אני שואל? כי יש ליד אריאל איזה פחח אנואר אז חשבתי אולי...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז כמו שאתם כבר יודעים רכשתי לפני כמה חודשים בטה קופה, מבחוץ אומנם היא נראתה יפה אך גיליתי (האמת זה היה דיי ברור) שכל מה שמחזיק את האוטו זה חומר הפחחות....

קצת תמונות שיתארו את המצב המזעזע.

אחלה פרוייקט ויופי של תמונות להמחיש את חומרת המצב,

מת לראות איך יראה בסוף!

בהצלחה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הבנתי :) לפני זה הייתי בטוח שהם סתם חאפרים שעושים עבודות חיצוניות זולות, אולי טעיתי.

אשמח אם תשלח לי פרטים על העבודה שסוכמה, על הביצוע ועל המחיר לגביו. אולי אעשה פחחות וצבע לבובה שלי אצלו (אלפא ספרינט).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אמנם המצב קשה, אבל המצב של הסוד שלי לא היה טוב בהרבה.

אני הבנתי במהלך הפחחות שעשיתי שפחח סבלני וטוב יכול לבנות רכב שלם מפחים אם הוא רק רוצה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפי בקשתכם (ה"פ) הנה תמונה של האוטו בזמן הקניה, שימו לב שמבחוץ היא נראית במצב מצויין, אבל צריך לשלול את רשיון העסק לפחח שעשה את העבודה הקודמת על הרכב, הוא פשוט כיסה את כל החלודות, הרכב פשוט היה על סף סכנת שבירה של המרכב (ראיתם את המצב...)

1.JPG

2.JPG

3.JPG

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
לפי בקשתכם (ה"פ) הנה תמונה של האוטו בזמן הקניה.
אחלה תמונות! עד לכאן אני מריח את הנרגילה! :-D

יפתח - המון בהצלחה.

פורסם
אחלה תמונות! עד לכאן אני מריח את הנרגילה! :-D

יפתח - המון בהצלחה.

תודה רבה! צריך המון תמיכה בשביל לשפץ את ערמת החלודות הזו... תודה לאל שיש את פיני :roll:

מה גם שצריך להתאים לה מערכת בלימה של תמה, מנוע HF, לבנות סעפת יניקה, להרכיב מזגן בתיבת המיזוג המקורית...

בקיצור סיפור מהסרטים.

פורסם

אכן ריח הנרגילה מגיע גם לכאן :)

בהצלחה בשיפוץ! שמעתי רק ביקורות טובות על הפחח הזה, רק תדאג שהוא באמת יעמוד במילה שלו.

אני בד"כ בעד להשאיר את הרכב במצב המקורי שלו ולא לנסות לתפור עליו חלקים מפה ומשם...אולי במקום לשדך לו מנוע HF, למה שלא תנסה להשיג את החלקים הדרושים להפוך אותו ל:VolumeX . עם סופר צ'ארג'ר כמו שהרכב הזה תוכנן להיות...אני בזמנו התענינתי בזה ולדעתי יהיה לך יותר קל וגם זול לבצע את ההסבה הזאת מכיוון שניתן למצוא את כל החלקים בחו"ל. ככה יהיה לך רכב מקורי ומהיר ביותר, בלי קומבינות.

אבל זו רק הדעה שלי. :wink:

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
אכן ריח הנרגילה מגיע גם לכאן :)

בהצלחה בשיפוץ! שמעתי רק ביקורות טובות על הפחח הזה, רק תדאג שהוא באמת יעמוד במילה שלו.

אני בד"כ בעד להשאיר את הרכב במצב המקורי שלו ולא לנסות לתפור עליו חלקים מפה ומשם...אולי במקום לשדך לו מנוע HF, למה שלא תנסה להשיג את החלקים הדרושים להפוך אותו ל:VolumeX . עם סופר צ'ארג'ר כמו שהרכב הזה תוכנן להיות...אני בזמנו התענינתי בזה ולדעתי יהיה לך יותר קל וגם זול לבצע את ההסבה הזאת מכיוון שניתן למצוא את כל החלקים בחו"ל. ככה יהיה לך רכב מקורי ומהיר ביותר, בלי קומבינות.

אבל זו רק הדעה שלי. :wink:

ושלי...ככל שהמרכב זקן יותר ומצולק יותר, יהיה לו קשה להתמודד בצורה טובה עם תוספות כוח משמעותיות וכאלה שלא תוכננו במקור...גם למערכת בילום משופרת יש מחיר מסויים בעומסיים ולחצים ורצוי לבצע חיזוקים בנק' הקריטיות. ובבולמים. גם חלקם של המצמד (הקלאצ') הגיר והציריות צריך להילקח בחשבון הם יסבלו לא מעט...אחת מהסיבות שרכב זה מהנה לנהיגה במקור, היא חלוקת משקל מאוזנת והתאמה טובה לנהגים מכל כלל האוכלוסיה, נהג חדש ונהג מנוסה ימצאו באותו הרכב כר נרחב לשעשועים כל אחד ברמתו, החלפת המנוע תיפגע באיזון הדק הזה. השילדה היתה מסוגלת בזמנו להתמודד עם מנוע ה-X בקלות, במצבו הנוכחי ידרשו חיזוקים והגנות נוספות. שיפור רכב (טיונייג) אינו מסתיים בהגדלת המנוע בלבד, אלה בכיול מקיף של כימעט כל חלק ברכב!-בהצלחה רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לרן ומבוטו,

אם יש לכם נסיון עם הרכב הזה אתם תוכלו לראות בתמונות של השיפוץ את החיזוקים בתא המנוע ובקורות A, תיבת ההילוכים תוחלף גם היא אבל לא מפאת כוחות למינהם אלא בגלל שהיא קצרה נורא.

לא קל בכלל להשיג חלפים לרכב הזה, והסופרצ'אג'ר של ה VX לא ממש חזק (130 כ"ס) מה גם שהוא יקר נורא והוא עם קרבורטור, אני מתקין הזרקת דלק בשביל האמינות והשקט הנפשי שהאוטו לא יחליט להתלקח פתאום.

כל הסיכונים והשינויים נלקחו בחשבון והשיפוץ יעשה ברמה גבוה ומקצועית. לדעתי, לעיצוב הרכב מגיע גם כוח אמיתי מטורבו כמו שהאיטלקים יודעים לעשות (אני אקס קאפה טורבו ובעלים של דלתא HF טורבו, לכן זה מוזר לי לא לקבל את הכוח המתפרץ בסל"ד הנכון... כל אחד והטעם שלו)

פורסם

מדהימה! לדעתי היא אחת המכוניות היפות בעולם! :inlove:

סחתיין על ההשקעה ובהצלחה בפרוייקט!

יפתח, ברשותך, אני אשמח לקבל בה"פ את עלות עבודת הפחחות.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זהו כל בעלי האאיטלקיות נדלקו על העבודה :) זה כנראה מדבר אלינו :(

אם הפחח שמנמן וקירח אז יש למישהו שדיברתי איתו רק מילים טובות עליו, ואשמח לדעת אם זה הוא כי אני מוכן להעלות את הרכב על גרר ע''מ לקבל הצעת מחיר לרכב שלי (אלפא ספרינט).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שלום לכולם..

אני חדש כאן ונפלתי בדיוק עליכם שזה טוב כי אני צריך קצת יעוץ

קודם כל בהצלחה עם הלנצ'יה, רכב מדהים

דבר שני, אני עומד לקנות BMW 88' 316 יד 1 מצב ממש טוב

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרכב הזה ויכול לתת לי קצת נתונים וטיפים

תודה, יניב

חיים רק פעם אחת...