Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת.

אני מעוניין להוסיף קצת עזרה למצבר שיש לי ברכב, למרות שאמרו לי שלא צריך.(יש אצלי שני מגברים אחד מונו בלוק ואחד עם 4 יציאות).

שאלתי ובררתי ויש כאלה שאמרו לי שרוב הקבלים מעפנים ונשרפים מהר רק יש איזה חברה טובה ובטוח שזה יעלה לי המון.

אז חשבתי לשים לי במקום הקבל מצבר קטנשיק של אופנוע שיכול להשיג אותו ב150 ש"ח.

נכון שיכול לעשות זאת ויהייה לי גם כן טוב???

כי הקבל בסוף זה כמו מצבר (כמו שלמדתי בפיסיקה השנה).

אז מה אתם אומרים כדי או לא??

אם כן איך מתקינים את זה?? כאילו איך מחברים אליו הכל??

פלוס מהמצבר הגדול לפלוס המצבר הקטן, ומינוס מהמצבר הקטן לשלדת הרכב. ואז לחבר כל מה שצריך לפלוס של המצבר הקטן???

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

בחיים לא שמעתי שנשרף קבל למישהו אם הוא חיבר אותו נכון.

האם מערכת החשמל שלך משודרגת ברכב?

בגדול אופן החיבור של מה שאתה מתכנן הוא בדיוק כמו אופן החיבור של קבל.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תנסה לחבר קבל המתח לקבל פעמיים או שלושה הקבל ישרף

פורסם

בגדול שמים קבל במצבים שבהם המגבר לא מצליח לפרוק מספיק מהר מתח לצרכנים.

המגבר שמרים את הסאב הוא צרכן גדול ולכן בחלק מהמקרים (וגם ב90 אחוז מהמקרים זה סתם בשביל הפוזה) צריך לשים קבל לפני המגבר.

קבל פורק מהר יותר ממצבר את המתח שלו, מה שכן, ניתן לקנות מצברים שפורקים מהר יותר את המתח שלהם ראה ערך מצברים של סטינגר ושל אופטימה (בלו טופ, רד טופ ויילו טופ)

אתה גם צריך לדעת שלשים מצבר קטן יותר ברכב יכול לגרום לך בעיות של טעינה בין שני המצברים.

בנוסף לכך כל קבל ומצבר נוסף (כל רכיב חשמלי למען האמת) שאתה מוסיף למערכת רק מכביד על האלטרנטור.

מציע ללך ללכת לחשמלאי ולעשות בדיקות עומס - רוב הסיכויים שאתה תגלה שאתה מחליט על דעת עצמך שאתה צריך קבל או מצבר נוסף כשבפועל אתה "רוצה" מגבר או קבל נוסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי ברכב יש מונו ומגבר 4 ערוצים, עם האלטרנטור והמצבר הלא משודרגים שלי, והם עובדים פיקס. לא הבנתי למה אתה צריך שיפורי מצבר\אלטרנטור בכלל? המערכת לא עובדת טוב במצב הקיים?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תיראה גיא .

הכל תלוי ,יש לי חבר שיש לו פיאט אונו והמערכת החשמל שלו לא יכול לספק לו חשמל

יש לו מונו ומגבר 4 ערוצים ובבסים גבוההים נעלם לך האור מי קדימה.

חיברתי עליו את המערכת שלי פיונייר 6850 ויש שם אפשרות ליראות מה צריכת השחמל,

בבסים גבוההים המצבר יורד ל 10.6-11

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם
תיראה גיא .

הכל תלוי ,יש לי חבר שיש לו פיאט אונו והמערכת החשמל שלו לא יכול לספק לו חשמל

יש לו מונו ומגבר 4 ערוצים ובבסים גבוההים נעלם לך האור מי קדימה.

חיברתי עליו את המערכת שלי פיונייר 6850 ויש שם אפשרות ליראות מה צריכת השחמל,

בבסים גבוההים המצבר יורד ל 10.6-11

שטויות במיץ

זה לא מה שקובע

וכמו שאמרו שילך לחשמלאי שיבצע לו בדיקת עומס.

אפשר לבצע חיפוש בנושא ולמצוא פול חומר.

פורסם

עשיתי זאת יותר מפעמיים שלוש או שלושים, שום דבר לא יקרה ולא ישרף ולא נעליים.

מי שלא יודע מה הוא עושה גורם לדברים כאלו, הקבלים בטח ובטח שלא אשמים.

לגבי המצבר הקטן, הוא לא יועיל לך כלל, חסר לך כח? גש לחשמלאי בצע בדיקת עומס יכול להיות שיש בעיה נוכחית עם האלטרנטור הקיים, אם אין, אתה יכול לבדוק לגבי חיזוק אלטרנטור אצל משפץ מומחה בנושא.

under construction..

פורסם

אצלי אין בעיה בכלל הכל תקן תקין ברכב מבחינת הכל והמערכת עובד והכל טוב (רק חייב להחליף את הרדיו דיסק שלי)

ודווקה היום הלכתי לחשמלאי והוא תקן לי הכלללללללללל ממש ממש הכל הייה לי קצת בעיות עם כמה חוטים והוא התקין לי הכל

כתבתי התר"ד הזה סתם מסכרנות חשבתי שזה יהייה יעיל יותר כי זה מצבר ולא קבל שצריכים לטעון אותו

תודה לכל מי שעזר

• תוכן חדש...