Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר מישהו הזכיר פה בעבר אלזי עזב את ה-DTM ובחר להתחרות בסדרת מרוצי חדשה לגמרי , ה-SPEED-CAR.

מדובר על סדרת מרוצי מכוניות שמבוססת על מכונית STOCK דמוי NASCAR עם מנוע V-8 שמפיק כ-600 כוחות סוס .

היחודיות של הסדרה הזו, לעומת ה-NASCAR , כל המכוניות יהיו זהות ויתחרו במשך 18 מרוצים במזרח התיכון ובאסיה.

המזרח התיכון שכל כך קרוב אלינו יהיה בחריין ושאר נסיכויות המפרץ .

אלזי ערך כבר היום נסיעת מבחן למכונית שתתחרה בסדרה הזו שתחל בנובמבר 2007 ועימו על המסלול היו גם ג'וני הרברט, סטפן יוהנסון וג'יאני מורבידלי , כולם פליטי פורמולה-1 בעברם.

על הגריד, כאשר יחלו המרוצים יהיו 24 נהגים במכוניות כאלה.

עדיין לא ברור איך יתנהגו המכוניות אלה על המסלול יחד בזמן מרוץ.

על מסלול אובלי הרבה יותר קל להן אבל נראה שבסדרה הזו הם יתקשו למצוא מסלול אובלי ו"יאלצו" להסתפק במסלולים "רגילים" מה שמבטיח שנראה הרבה החלקות ועבודת ידיים מאלזי ושות' , נשמע מעניין.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אתה זוכר דובי שבאחד מהמאמרים הקודמים שלי הזכרתי כי אנו קרובים יותר לארה"ב מבחינת הפוטנציאל?

מאשר אירופה הרוויה מסביבנו עם תחרויות?

לסוג זה של תחרות התכוונתי.

סבב כזה מגיע לישראל????????

בוא ספר את זה למינהל מקרקעי ישראל !!!!!

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

לא ניכנס לפוליטיקה אבל זה בוודאי לא מה שמחסל את סיכוי הסדרה הזו להגיע לישראל.

השאלה האמיתית לגבי הסדרה הזו היא כיצד תשתלב בנוף הקיים.

האם זו תהיה עוד סדרה של נהגים ותיקים שמחפשים להנות ולהעביר את הזמן ליד ההגה או שתהיה סדרה עם תחרות לכל דבר ושיגיעו אליה גם נהגים שרואים את מרוצי הטורינג או STOCK לצורך העניין כחלק מהקריירה שלהם.

זה מאד נחמד למשוך קהל וספונסרים עם השם של אלזי והרברט אבל זה לא מחזיק למשך זמן.

גם ב-DTM חשבו שאלזי יהיה להיט ובסופו של דבר מרצדס קיצצו לו את הכנפיים, הושיבו אותו בקבוצה מדרגה שנייה, עם מכונית ישנה יותר וגרמו לו לחסר חשק .

אין ספק שיש לז'אן אלזי עוד הרבה מה לתת לנו כקהל חובב ספורט מוטורי , אבח אני רוצה לראות אותו מתחרה נגד נהגים רציניים ולא בשביל השואו.

למען הסר ספק, אף פעם לא הייתי מעריץ גדול שלו וגם כאשר כולם נסחפו אחרי הניצחון שלו ב-GP בקנדה במדי פרארי, הנצחון היחיד שלו בפורמולה-1, לא ממש התלהבתי ממנו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...