Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן קניתי לרכבי קומפוננט קידמי 6.5 ובנוסף HU

רכיבים איכותיים(אלפיין).

כעת,חסר לי קצת עוצמה ובאסים.

בגלל שרכבי הוא רכב פריץ מאד,אני מפחד להשתגע על סאב ומגבר,מה גם שאני לא אוהב לשמוע כל כך בעוצמה.

חשבתי להרכיב רמקוליים אחוריים של JBL שעולים סביבות ה350 ש''ח.(שזה סדר הגודל שאני מעוניין להשקיע לפניי התקנה).

כמה שאלות:

1)האם זה יענה לי על הציפיות?

2)האם רמקולים כאלו,במידה והם מכוסים היטב בבד אקוסטי,לא קורצים לגנב?

3)שאלה אחרונה ומסוכבת.

המגש האחורי שלי,הוא לא ישר,הוא בצורה של הר עמק הר. מעיין

המקסימום שאפשר להכניס שם זה אולי 4 אינצ'.

כמו כן,המגש הוא מפלסטיק קשה,ככה שזה לא עץ שאפשר לחתוך אותו.

הצעות,מישהו?

נ.ב

העלתי איור קטן שמסביר פחות או יותר איך נראה המגש שלי.(לא לצחוק על כישרון האיור:lol: )

דולב

ללא שם.JPG

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם

אם תגיד איזה רכב יש לך זה יעזור.

בקשר ל-JBL שאמרת (אני מקווה שאלה 6X9 נכון?) הם ייתנו לך באס, אבל אין לי מושג לאיזה באס אתה מצפה, ככה שאנחנו לא יכולים לענות לך אם הבאס שהוא ייתן הוא כגודל הציפיות שלך ממנו.

ואיפה הציור? לא ראיתי. אולי הגבתי מוקדם מידיי ואתה מעלה אותו :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי רכב ישן ולא נפוץ,ככה שזה לא ממש משנה.:roll:

שמעתי את הרמקול הנ''ל,וממש נהנתי מהעוצמה ומהבאס שלו.זה מה שלדעתי חסר לי בקומפוננט.

איך הוא ישתלב עם הקומפוננט?

פורסם

אם שמעת אותו ונהנת ממנו תקנה אותו. ואולי כדאי לחתוך באמת את ההרים כדי לשים שם 6X9? אבל אם זה רכב ישן (אספנות?) אז לא כדאי לך לגעת בו, תשאיר אותו איך שהוא, אתה גם תסתדר בלי טיפה באס, אבל עם אוטו שלם :wink: ככה אני אישית הייתי מעדיף. החלטה שלך. זה שאנחנו פה אפשר להגיד "חולי סאונד" והיינו באמת חותכים שם בשביל לקבל קצת באס זה לא אומר שגם אתה תעשה את זה. ו-4 אינץ לא ייתנו לך באס, לא יותר מהקומפוננט שיש לך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי כדאי לך לחסוך קצת - מגבר 2 ערוצים פשוט (אפילו יד שניה) + סאב פשוט.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
לדעתי כדאי לך לחסוך קצת - מגבר 2 ערוצים פשוט (אפילו יד שניה) + סאב פשוט.

גם לפי דעתי זאת העיצה הכי טובה, תחסוך למגבר קטן וחמוד 2 ערוצים וסאב קטן, אולי של הרץ 10'.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מגבר +סאב זה כבר עסק לא זול,שקצת גדול עליי.:cry:

הגבלתי את עצמי ב500 שקלים.

הייתי אצל מתקין,שגם הציע כמוכם.

הוא לא ראה שום דרך להתקין 6X9 מלבד בנייה של מגש,דבר שמכפיל את המחיר .

פורסם

אם כך, לדעתי האישית, עדיף לך לחסוך עוד כמה זוזים ולרכוש מגבר וסאב מיד שניה. קרא קצת בפורום יד שניה וראה אם פתאום "נופלת" איזה מציאה. אני מאמין שתוך זמן קצר אתה תמצא את מבוקשך ובהוצאה לא גדולה מעבר למה שהקצבת.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...