Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..בקצרה.

היה לי איזה יומיים שהייתי קם בבוקר לביצפר, והסקאלה לא עבדה..ואחרי 3-4 שעות שהייתי חוזר מביצפר .. היא הייתה עובדת טוב.

ואז בשאר הימים (עד אתמול) היא הייתה בסדר.

אתמול, כל הלוח שעונים לא עבד לי, לא מד דלק, לא טורים, סקאלה, התראה על דלת פתוחה, התראה על חגורה.

ניסיתי להוציא את המינוס מהמצבר לדקה אולי זה יתאפס ויחזור, אך זה לא עזר.

האם יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע ? איך אפשר לברר אם זה רק פיוז או חיישן או לא יודע מה.

תודה ושבת שלום

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

ראשית, כמובן בדוק שאין נתיך (פיוז) שרוף.

חבל שלא כתבת איזה שנת ייצור המכונית אבל אם הנתיך תקין אז יתכן שמחשב המרכב (מחשב המרכזי ברכב) פגום או

שהתקלה הנה מלוח השעונים עצמו.

כמדומני שאתה מאזור הדרום (היכן) ואז אבחון פתרון טוב לתקלה תמצא במעבדת רכב ממוחשב שבאשדוד ואם תרצה את פרטיה

אז כתוב ותקבלם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה הזריזה.

האוטו שנת 2000, לגביי פיוז עכשיו אני אבדוק..אני לא מומחה אני אעזר באבא שלי, אם יש לך איזשהו מדריך קטן שילווה אותי אני אשמח, כי אני לא ממש יודע איפה כל דבר נמצא ולאן זה בדיוק שייך (יש לי את הרכב רק שבוע וחצי).

בכל מקרה, אני מאיזור באר שבע (איך ידעת בכלל שאני מהדרום?)

תודה רבה לך.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

בעיה סודרה, פיוז אחד שרוף..תוקן :]

תודה רבה .

• תוכן חדש...