Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 10 דקות מההתנעה בבוקר (כמעט בדיוק) הרכב מתחיל ל"השתעל" כאילו צילינדר אחד או שניים לא פועלים. אם המנוע בסיבובי סרק - הרכב רועד מאד, גזי הפליטה מסריחים אבל המנוע בדרך כלל לא כובה. אם הרכב בנסיעה במהירות גבוהה - מרגישים ירידה חזקה מאד בסחיבה.

לאחר דקה עד שתיים המנוע חוזר לפעולה רגילה.

לפעמים (לא תמיד) קורה גם באמצע היום וגם אז לאחר כ-10 דקות מההתנעה.

חיפשתי בפורום ומצאתי שרשור ארוך מאד שדן בתופעה דומה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=119330&highlight=%D7%9C%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1, אבל שם דובר בסרק בלבד.

פרטים נוספים: מנוע 1600, התופעה התחילה לפני כחודשיים (בחורף).

עזרתכם תתקבל בברכה :-).

פורסם

ממליץ קולדקס לי זה עוזר :-P .אבל לרכב אני ממליץ סקנר לסריקת תקלות וגילוי נקודתי של התקלה.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

תודה, אבל הבעיה היא שקשה "לצלוף" שהתקלה תופיע במוסך, עד שאני מגיע היא נעלמת ולא חוזרת.

פורסם

המחשב שלך זוכר תקלות. ואין צורך שהמוסכניק ישמע או יראה את הבעיה. פשוט להיתחבר עם סקנר ואים אין תקלה שיבדוק דרך נסקנר מידע רציף.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...