Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

24 bit d\a

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכשירים של היצרניות מסדרות המיין-סטרים (זה כולל גם את ה 9855 המהולל וה 956 המפוצץ) לא מציעות איכות שמע אודיופילית. הן כן מציעות הרבה פיצ'רים יפים כמו טיים-אליימנט או אקולייזרים וקרוסים משוכללים, אבל אף אחד מהם לא מציג איכות סאונד פנומנלית. עם זאת המכשירים הללו כן נותנים מענה ל 99% מהדרישות של המשתשמש הממוצע ומעל הממוצע. למה? כי מעטים האנשים שנוסעים במרצדס, תקועים בפקק ורוצים לשמוע את הרוק של קרן פלס ניתז על המיקרופון. בשביל אותם אנשים יש מכשירים כמו ה P9, מכשירים של דנון, אלפיין 7990, אקליפס (מסדרות ההיי-אנד, לא מה שיש בארץ), קלריון 9255 או מקינטוש.

אתה אומר שרכיב כזה עולה הרבה כסף. אם כך הדבר, למה לרשום מעבד 24 ביט? בשביל למכור? יש לי הרגשה בפיוניר סדרה 7 אין מעבד 24 ביט שעולה מאות דולרים.

אני בטוח שמדובר ברכיב איכותי ומבית טוב, אבל מפה ועד להגיד שזה נותן הבדל עצום בסאונד שלא יאומן זה כבר מוגזם.

איתמר.

עריכה: אני מציע לכולם לחזור אחורה לת'רד הזה, שם אוגי (שאני לא יודע מה השכלתו, אבל שטויות הוא לא מדבר) רושם ומסביר די בפשטות מה זה מעבד 24 ביט (עמוד 2): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140540&page=2

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ל-QUATRO, עכשיו אתה אומר שגם יש מעבדי 24 ביט זולים לא שווים? בוא תגיד לי אדוני המלומד, אילו מכשירים עם 24 ביט כן שווים...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם כל הכבוד לעוגי כל הידע שלו לא מתבסס על לימודים אלא על קריאה בזמנו החופשי אז לקחת מה שהוא אומר בערבון מוגבל.

אגב כן יש סיכוי מאוד גבוהה שזה עולה 20 דולר בלי בעיה. ממש בלי. אבל זה רק ג'וק. מה עם כל המסביב. מעגל D/A הוא יותר מג'וק.

פורסם
אם כל הכבוד לעוגי כל הידע שלו לא מתבסס על לימודים אלא על קריאה בזמנו החופשי אז לקחת מה שהוא אומר בערבון מוגבל.

מג'וק.

תגיד לי קרווין 2 היקר, למה אתה כזה מתנשא? אתה בדקת את ההשכלה של עוגי שאתה טוען "לקחת בערבון מוגבל " את הדברים שלו?

למה מי אתה? דוקטורט באקוסטיקה וסאונד?

אני קורא לאורך כמה שנים את התגובות של עוגי, ואני אומר לך שהבן אדם יודע מה הוא מדבר, ואין שום סיבה לקחת את הדברים שלו בערבון מוגבל.

פורים שמח לכולם.

פורסם
ל-QUATRO, עכשיו אתה אומר שגם יש מעבדי 24 ביט זולים לא שווים? בוא תגיד לי אדוני המלומד, אילו מכשירים עם 24 ביט כן שווים...

דבר ראשון אני שמח שהבחנת שאני אדון מלומד.

דבר שני, בוא אני אסביר לך מה אני אמרתי ומה לא אמרתי. (אחד הדברים שיותר מרגיזים אותי הוא כשמכניסים לי מילים לפה/מסלפים את מה שאמרתי או כתבתי !).

כל מעבד שווה. יש יותר ויש פחות (לא ברור בדיוק מה הבנת מתוך מה שאני כתבתי).

יש איכותיים יותר ויש פחות ולא סתם. כמו שאיתמר ידידינו, השכיל וטען שכנראה שהמעבדים שמותקנים במוצרים הממוסחרים יותר, כמו ב CLARION 955 למשל פחות טובים ולכן עולים פחות מאשר המעבדים שנמצאים במכישי HI-END כגון ה DRZ9255 או HXD-1/2/10 או במקינטוש או ב DENNON Z1 וכו'

לכן, כשמשלמים 900$ על מעבד D/A של מקינטוש MDA5000 (רק ממיר דיגיטל טו אנלוג, ללא נגן) אז משלמים על מעבד איכותי יותר בעל יכולות מתקדמות יותר לעיבוד צליל.

http://www.mcintoshlabs.com/mcprod/..%5Cdata%5Cmanuals%5CMDA5000om.pdf

"כנראה" שהמעבד הזה של 24 BIT בעל 8 OVERSAMPLING איכותי יותר מהמעבד הקיים ב CLARION 955.

עכשיו, אם יש לך משהו לומר, אז אתה מוזמן להציג עמדה אבל לפחות תציין משהו שאתה יודע. זאת לא החכמה הכי גדולה רק לדרוש הסברים ולבוא בטענות. אני חושב שזה קצת לא בוגר. למרות שאתה קורא לעצמך - "האחד"...

שבת שלום.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
תגיד לי קרווין 2 היקר, למה אתה כזה מתנשא? אתה בדקת את ההשכלה של עוגי שאתה טוען "לקחת בערבון מוגבל " את הדברים שלו?

אני קורא לאורך כמה שנים את התגובות של עוגי, ואני אומר לך שהבן אדם יודע מה הוא מדבר, ואין שום סיבה לקחת את הדברים שלו בערבון מוגבל.

פורים שמח לכולם.

וואלה , כי הוא אמר בעצמו שהוא מעולם לא למד.

אני אישית כן.

זה ההבדל.

אמנם אני עוד לא מושלם בידי שלי ואני כזה דבר מושלם אבל פה כל מילה שבהחור ההוא כותב היא "אלהית" וכל מילה למשל שאני כותב היא רפש.

לי אישית יש מאחורי ולא חוץ מכתיבה פה אין(לא משהו שאני ראיתי או שמעתי אישית).

יותר מזה, לא פעם ולא פעמים קראתי םפה דברים שהוא כתב שהם "נכונים" . הוא זורק מושגים באוויר בלי להסבירם , בלי מהם וכמה ולמה .

וכולם אוטומטית רצים ואומרים , "זה משהו שאני לא מבין, טוב זה משהו טכני בטח הוא יודע על מה הוא מדבר."

יש לי לחדש לך , הוא לא .

פורסם

פורים שמח לכולם.

מר gti1980,

אנא אל תסיק מסקנות לגבי משתמש זה או אחר ללא מידע מבוסס, מה גם שהתקיפה הזו מיותרת ולא תורמת לדיון כהוא זה!

וואלה , כי הוא אמר בעצמו שהוא מעולם לא למד.

אני אישית כן.

זה ההבדל.

אמנם אני עוד לא מושלם בידי שלי ואני כזה דבר מושלם אבל פה כל מילה שבהחור ההוא כותב היא "אלהית" וכל מילה למשל שאני כותב היא רפש.

לי אישית יש מאחורי ולא חוץ מכתיבה פה אין(לא משהו שאני ראיתי או שמעתי אישית).

יותר מזה, לא פעם ולא פעמים קראתי םפה דברים שהוא כתב שהם "נכונים" . הוא זורק מושגים באוויר בלי להסבירם , בלי מהם וכמה ולמה .

וכולם אוטומטית רצים ואומרים , "זה משהו שאני לא מבין, טוב זה משהו טכני בטח הוא יודע על מה הוא מדבר."

יש לי לחדש לך , הוא לא .

מר זה וזה וזה,

כנ"ל לגבייך.

יתרה מזאת, אין לך שום הוכחה ו/או מידע כלשהו לגבי המשתמש שהזכרת את שמו ולכן אין שום סיבה בעולם שתכפיש את שמו, בטח שלא ע"ג הפורום.

אם דעותייך מנוגדות לדעותיו אתה יכול לומר זאת, אך יחד עם זאת להתבטא בהתאם.

באמת שלא קשה לשמור על תרבות דיון, זה אפילו לא דורש מאמץ.

השרשור מיצה את עצמו.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...