Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה קניתי את הרכב לא מזמן ועשיתי חיפוש קצת בפורום לגבי נורית אויר שלא נכבת מצאתי כל מני מאמרים,

שאלות, תשובות....

אבל עדיין יש לי משהו שלא הבנתי אני רוצה לשאול כמה שאלות...

1) קראתי שלעמים מנתקים את המצבר ואז המחשב מתאפס..... אני לא מתכוון לעשות את זה אבל לידע כללי

הרכב שלי היה 1500 ועכשיו הוא 1600 ושינו לו במחשב את כל מה שצריך אם אני מנתק אותו מהמינוס אז אני צריך לכוון הכל מחדש. זאת אומרת אמרתם שצריכים לאפס את המחשב לא? אג"ב מה לגבי החלפת מצבר?

2) קראתי אמון על הבעיה ודני מאזור חיפה חוץ מלהגיד לחבר את האוטו לדיאגנוסת לא המליץ על אפשרות אחרת, אין בעיה רק

אם משהו יכול להמליץ לי על מקום באזור תל אביב שיהיו נחמדים ולא ישחתו...

3) את האמת שאני רק משער מה הבעיה. אני קניתי את הרכב ככה ולפי מה שהמוכר אומר שהוא החליפו לו להגה ספורטיבי וכשהוא החזיר את ההגה המקורי כנראה התנתק הכבל וכנראה בגלל זה...

תודה מראש

פורסם

בהגה, יש סליל לכרית אוויר, צריך להרכיב חזרה באופן מקצועי, ולא יגרם נזק.

יתכן שבמקרה הזה, לא צריך לחבר סקנר לדיאגנוסטיקה.. אבל בכל זאת כדאי , לבדיקת שאר נתוני ומרכיבי המערכת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בהגה, יש סליל לכרית אוויר, צריך להרכיב חזרה באופן מקצועי, ולא יגרם נזק.

יתכן שבמקרה הזה, לא צריך לחבר סקנר לדיאגנוסטיקה.. אבל בכל זאת כדאי , לבדיקת שאר נתוני ומרכיבי המערכת.

בברכה

דני

תודה רבה דני אתה מכיר מקום טוב בתל אביב שיכול לבצע לי את העבודה וסדר גודל של סכום כסף?

ואם אתה יכול להתיחס לשאלה מספר 1 בנושא? תודה

פורסם

רוב מחשבי הכרית אויר שאני מכיר אינם מתאפסים כלל בניתוק מצבר, אז תחסוך את זה מעצמך.

לדעתי אתה כן צריך סורק תקלות שיתקשר עם בקרת כרית האויר, כדי לאמת את מקור התקלה ולאחר מכן לתקנה.

• תוכן חדש...