Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא-רומיאו 147GTA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה צוקרמן, אתה ומתן נסעתם עד האלפים לעשות בוק לאלפא ? כבוד !! :p

יופי של תמונות ויופי של סידור "פנורמי".

(אם מישהו רוצה אלפא 'קצת' יותר ישנה, יכול לקבל אחת ממני ...)

פורסם

חן ר. כתב:

זה בגלל חבורה של אנשים שאנו מכנים אותם בארצנו ערסים.

הם צריכים להיקרא קופים. יום אחד שהאוטו הזה יחנה בחנייה ויום לאחר מכן הבעלים ימצא אותו על בלטות ללא דלתות/ לחילופין, הוא בכלל לא ימצא אוטו.

אתה מעליב את הקופים :lol:

תאמין לי,על כל אלפא 33 עם ספויילר של אימפרזה אני מתקרב יותר ויותר לקבלת אולכוס.צריך להעביר את כל החיות האלו עם הסובארו XT שלהם והפיאט אונו שנראות כמו אוטו גלידה מרב מדבקות אל מעבר לקו הירוק.שיעשו מלחמות עם הפלסטינים מי מרים למי יותר חלקים,עד שכל הרכבים של כולם שם יהיו עם חורים של "ספויילר לשעבר" בבגאז' :evil: .

ובקשר לאלפא:אני עדיין סבור שהאלפא הכי יפה ב-20 שנה האחרונות היא ה-156(יצאה לפני 4 שנים ועדיין מדהימה!!!)ובפרט ה-GTA סטיישן.

פורסם
תאמין לי,על כל אלפא 33 עם ספויילר של אימפרזה אני מתקרב יותר ויותר לקבלת אולכוס.צריך להעביר את כל החיות האלו עם הסובארו XT שלהם והפיאט אונו שנראות כמו אוטו גלידה מרב מדבקות אל מעבר לקו הירוק.שיעשו מלחמות עם הפלסטינים מי מרים למי יותר חלקים,עד שכל הרכבים של כולם שם יהיו עם חורים של "ספויילר לשעבר" בבגאז'

אתה יודע מה זה לגור בנתניה? :mad:

כל אוטו שני שאתה רואה, זה סיויק/אונו/DL עם ספוילר של אימפרזה. כשרואים כזה דבר, זה כל כך מעצבן, ובמיוחד עם הפול ווליום שלהם, שאני רוצה לשלוח לבין לאדן כרטיס טיסה לפה, שיטפל בהם קצת... :twisted::mad:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם
אייייייייייייייייי איזה אוטו!!! :shock2:

אבל מה- כל מי שקונה אותו בארץ- הוא הבן אדם הכי מסכן שיש.

לא, זה לא בגלל הכבישים (אם היה לי כזה דבר, הייתי סולל לו כביש!)

זה בגלל חבורה של אנשים שאנו מכנים אותם בארצנו ערסים.

הם צריכים להיקרא קופים. יום אחד שהאוטו הזה יחנה בחנייה ויום לאחר מכן הבעלים ימצא אותו על בלטות ללא דלתות/ לחילופין, הוא בכלל לא ימצא אוטו.

פשוט מעצבן! :mad::mad::mad::mad:

צודק! רק אתמול ניסו לתלוש מהאלפא 147 של אח שלי את הסמל! אבל לא הצליחו!

הסמל מחובר עם בורג 15 ס"מ כזה חזק שלא הצליחו 8)

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם
רק 3 דלתות ,אין בגאז' !!!!

חארה של אוטו :twisted:

אתה מוסיף 2000 שקל ומקבל 5 דלקות במקום 3, ולמי בכלל אכפת מהבגז'! תראה איזה אוטו!

עזוב אותך - היא בכלל לא אמינה , וגם במבחני בטיחות רק כוכב אחד.

נראה לך ????????? :shock:

תן לי כזאת בלי דלתות בכלל -תאמין לי ,עם הכרס אני משתחל מהחלון ,או אפילו דרך הגומייה !

מישהו :drinking:

:lol:

אני גם מוכן להיכנס מהסאן רוף ללא דלתות.

כמה יופי יכול להיות במכונית אחת? :inlove:

פורסם

חן ר. כתב:

אתה יודע מה זה לגור בנתניה?

כל אוטו שני שאתה רואה, זה סיויק/אונו/DL עם ספוילר של אימפרזה. כשרואים כזה דבר, זה כל כך מעצבן, ובמיוחד עם הפול ווליום שלהם, שאני רוצה לשלוח לבין לאדן כרטיס טיסה לפה, שיטפל בהם קצת...

נראה לי שברגע שהוא מגיע לנתניה הערסים גונבים לו את הזנב מהחמור וקושרים אותו לספויילר הגנוב. :lol::lol::lol:

פורסם

ב... מכונית הזו... איך אמרתם קוראים לה? חלבה? בסדר, חלבה. אז אפשר לנתק בה את בקרת האחיזה? כי שמעתי שבחלבה עם ה-150 כ"ס וסלספיד אי אפשר לנתק את הבקרה, וזה... אמממ... הורס מהטעם של החלבה.

ואגב, שאלה פילוסופית - פעם לכל הוט-האץ' היו 150 כ"ס (מוצהרים, לפחות), וזה עשה רושם מספיק. באו סיאט, אמרו לא - נתנו 156 לאיביזה. רנו הלכו בעקבותיהם ונתנו 172 לקליאו. באו הונדה ונתנו לסיוויק, הערסמוביל הזו ( 8) ) 200 כ"ס. אלפא הלכו צעד קדימה, ועם מנוע הגדול ביותר מפי 1.5 משאר המתחרות, ועוד V6, נתנו 250 כ"ס. אתם חושבים שזה יעצר איפשהו? מישהו, בשביל התחרות, יהיה חייב לתת 260, 270 ולבסוף 300 כ"ס ויותר. יש גבול להספקים של הוט האצ'ס? ואם כן - מה לדעתכם ישפרו בהם לאחר שבאמת ימצו את הפוטנציאל הטמון ביכולת העברת הכוח שלהן?

בטאמן

(-;

אוהב חלבה... אבל לא עדיף הנעה אחורית?

ברינג און דה סבבה

פורסם

לדעתי ה-147 הרגילה יותר יפה.

כן, כן, קראתם נכון...

ה-GTA נראית פשוט, איך לומר, יותר מדי מצועצעת... יותר מדי תוספות, פתחי איורור, ספוילרים גדולים מדי, חישוקים לא כל כך מתאימים (אם כי מדהימים)...

נראה לי שהעיצוב השלם של ה-147 הרגילה טיפה נפגם במעבר, מה דעתכם?

רוני, מוכן לחטוף בראש

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי ה-147 הרגילה יותר יפה.

כן, כן, קראתם נכון...

ה-GTA נראית פשוט, איך לומר, יותר מדי מצועצעת... יותר מדי תוספות, פתחי איורור, ספוילרים גדולים מדי, חישוקים לא כל כך מתאימים (אם כי מדהימים)...

נראה לי שהעיצוב השלם של ה-147 הרגילה טיפה נפגם במעבר, מה דעתכם?

רוני, מוכן לחטוף בראש

:shock::shock::shock:

:loco:

סתם, עיצוב זה עניין של טעם, אין לך מה להתנצל.

(אני אחזור בקרוב, יש לי S16 להוציא לה את האוויר מכל הגלגלים...)

;-)

פורסם

כמו במקרה ה-156, העיצוב המקורי שלם והרמוני יותר, הספוילרים קצת מוגזמים וצעקניים, משהו גם בניקיון של הפרונט הלך לאיבוד והג'אנטים של גרסת ה-150 יפים יותר ומתאימים יותר לאוטו.

אם כי עדיין יכול להיות והייתי מסכים לארח אותה לזמן מה.... :twisted:

• תוכן חדש...