Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול קארטינג פתח תקווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להתיעץ איתכם בנוגע למסלול קארטנג בפתח תקווה

אני רוצה לדעת על איזה קו תנועה אתם ממליצים ללכת.

1143486199.jpg

פורסם

שלשום הייתה תחרות, היית יכול לבוא לראות.

אבל בכל מקרה, דובי צודק וללמוד נהיגה בהתכתבות זה פשוט לא זה.

תשתתף בקורס במסלול או שתבוא להתאמן, אנחנו בד"כ מתאמים אימונים בפורום באתר מייקארט.

אבל כמה טיפים -

תקריב את מהירות הכניסה לסיבוב לטובת מהירות היציאה ממנו, ותשתדל להמנע מהחלקות, כי למרות שהן כיפיות הן מאטות אותך מאוד.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
ללמוד נהיגת מרוצים או נסיעה נכון באינטרנט נשמע לי כמו ללמוד לזיין בהתכתבות...

אתה, יש לך משהו נגד סייבר ס**? :twisted:

בכל אופן, האימרה שלך לא לגמרי נכונה.

גם ידע וגם ניסיון הם חשובים. הידע נרכש הן בידע והן בתחומים שונים (ובניהן פיסיקה) ומידע כזה הכי קל למצוא באינטרנט,

כי הוא נגיש לכל אחד.

אביחי

פורסם

אין לי שום דבר נגד סקס , נהפוך הוא יש לי רק דברים בעד וכמה שיותר יותר טוב אלא שבהודעה הראשונה הבחור ביקש סיוע בבחירת קו הנסיעה במסלול הקרטינג בפ"ת ולא איזה כוחות מופעלים על הרכב בפנייה כזו או אחרת או איך לקחת פנייה ברכב בעל הנעה מסוג כזה או אחר.

אפשר ללמוד הרבה דברים באינטרנט , נהיגת מרוצים זה לא אחד מהדברים הללו , סקס...זה כבר עניין של טעם :wink:

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא הייתי ספציפי לגבי נהיגת מירוצים או קווים נכונים, אבל מאמין שהמסר הובן.

בכל אופן, לגבי הסקס, צריך לגוון מידי פעם. לא? (את המשחקים המקדימים)

אביחי

פורסם

כולה ביקשתי קוים שאתם הייתם ממליצים אני הייתי שם כבר כמה פעמים.

לא לעשות עניין מזה אתם לא צריכים להתעמק על זה יותר מדי.

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני הייתי הולך על הכיוון הרגיל,יש לי קצת ניסיון בקארטינג, וגם במסלול הזה ספציפית ולי זה עשה בחילה נוראה לנסוע הפוך(במיוחד שהקארט פתוח בזמן מירוץ..).

אבל החלטה שלך.

מקווה שעזרתי קצת,שי.

פורסם

זה הקו הנכון פחות או יותר

הסטיות הן עקב השליטה שלי בעכבר ולא דרך ליסוע.

הקוים הכחולים הם המקומות בהם נדרשת בלימה

בכל שאר הזמן (בגדול) נדרש פול גז.

אגב, כשאתה מגיע תשאל אם ניב נמצא

אולי אוכל ליעץ לפני ובזמן המקצה.

img3.JPG

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

רציתי להוסיף שצריך להגיע קרוב לפינה תוך שמירה על סיבוב עדין של ההגה.

אם הקו יצא רחוק זה בגלל שהתפקשש לי הציור.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...