Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

היום נכנסתי לאוטו וראיתי על תקרה, בחיבור בין שמשה לגג הרכב - טיפת מים. הורדתי את המבט למטה וראיתי כתם בגודל צלחת של רטיבות על מושב שליד הנהג.

 

חשוב להגיד שמתחת לגומי שמחבר בין שמשה לגג יש חלודה.

 

השאלה הגדולה, איך מטפלים בבעיה בסביבה ביתית?

(גם פתרון שיחזיק מעמד עד לחורף הבא יספיק)

פורסם

מתעלק על השרשור ברשותך

גם אצלי יש את אותה בעיה, באותו רכב (בהנחה שזה הרכב שבתמונה), אצלי הבעיה היא בתא המטען, חדירת מים לתא המטען, ואז כשמתחיל להתחמם כל השמשה האחורית מלאה אדים (ובחוץ שמש!).

מצטער על ההתעלקות!

פורסם

תייבש את המקום לגמרי ותמרח סילוקון שקוף .

אבל תזהר לא לסתום ת מעברי הניקוז ותעלות המים בפח

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

×
×
  • תוכן חדש...