Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לדעתי.

זה עניין של טעם. מצא לך חבר שמבין בפוטושופ, שיעשה לך ידיות לבנות\ניקל\שחורות על תמונה של האוטו שלך - אתה כבר תבחר מה אתה אוהב.

אם כולם יגידו קנה פונטו ורודה (ואת זה כבר ראיתי על הכביש) תקנה? מראה חיצוני זה הטעם שלך ושלך בלבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם מדובר על הרכב הלבן שבתמונות, אז לדעתי להשאיר את הידיות והגריל בצבע שחור.

אכן מדובר על הרכב הלבן שבתמונות בדיוק, אז אני מבין שאת הגריל עדיף להשאיר בצבע שחור כמו המקורי שישנו כרגע על הרכב ,ולגביי הידיות החיצוניות כנראה שכרגע אני אשאר עם הצבע השחור המקורי ואוליי בעתיד אני פשוט אצבע אותם בצבע הרכב=לבן, אגב גם ככה לא התכוונתי לרכוש ידיות חדשות בצבע לבן אלא פשוט בעזרת ספריי מיוחד לצבוע אותם בעלות מינימלית ללא השקעה מיוחדת

תודה לכל מי שהשתתף בדיון ונתן את דעתו בעניין, עזרתם לי מאוד

פורסם

עוד שאלה לי אליכם ,יש לי לרכב ווילון/תריס שמורכב בצידו החיצוני של החלון האחורי שעושה צל על כל פנים הרכב בימיי שמש חמים אבל תכלס התריס הזה משמש גם ליופי,עכשיו התריס הזה כרגע בצבע הרכב=לבן, מה דעתכם הכי יפה שישאר בצבע הרכב או אוליי בצבע שחור עדיף או שבכלל הרכב הזה ספציפי הרבה יותר יפה וספורטיבי ללא התריס/ווילון אחורי הזה?

הכוונה היא לתריס אחורי כמו בתמונה המצורפת

norm_EF2873E224DA4266808FB557E4CFEADC.JPG

פורסם
עוד שאלה לי אליכם ,יש לי לרכב ווילון/תריס שמורכב בצידו החיצוני של החלון האחורי שעושה צל על כל פנים הרכב בימיי שמש חמים אבל תכלס התריס הזה משמש גם ליופי,עכשיו התריס הזה כרגע בצבע הרכב=לבן, מה דעתכם הכי יפה שישאר בצבע הרכב או אוליי בצבע שחור עדיף או שבכלל הרכב הזה ספציפי הרבה יותר יפה וספורטיבי ללא התריס/ווילון אחורי הזה?

הכוונה היא לתריס אחורי כמו בתמונה המצורפת

norm_EF2873E224DA4266808FB557E4CFEADC.JPG

לדעתי התריס הזה ממש יפה עושה את המראה המיוחד של הרכב, תשאיר אותו בצבע הרכב :mm_yeah:

פורסם

כשקניתי את הרכב היה מותקן עליו וו גרירה מסוג תפוח בצבע כסוף/ניקל מהבעלים הקודמים ובמשך השנים הוו גרירה התחיל קצת להחליד ולהתקלף,מכיוון שאני לא גורר איתו כלום והוא תקוע סתם "ליופי" אז מה עדיף לחדש את הצבע ניקל המקורי שעליו או אוליי שיהיה יפה יותר לצבוע אותו בצבע שחור מה דעתכם?

אגב מהיכן ניתן להשיג/לרכוש את ה"כובעון" הלבן ששמים על הראש של הוו גרירה והאם ישנה דרך לקבע אותו ע"מ שלא יגנבו אותו בעתיד(גנבו לי אותו כבר פעמיים בעבר)?

פורסם

שיוף טוב של החלודה מהוו וצביעה ע"י ספריי צבע שחור מט ייצא טוב לטווח הארוך או שיש צבע מיוחד לזה או שבכלל צריך ללכת לצבעי/פחח רכב ע"מ לבצע את הצביעה הזאת?

• תוכן חדש...