Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי קרוסים של DIAMOND AUDIO וקיימת גם אופצית חיבור RAF.

האם מישהו יודע מה תפקידה ומה היא אמורה לעשות?

מצ"ב צילום של הקרוס.

תודה

S3700241.jpg

S3700244.jpg

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

RAF זה Rear Acoustic Fill

אתה יכול לחבר מיד-באסים שינגנו רק צלילי מיד דרך הקרוס של הסט הקדמי, נועד למנוע משיכת במה אחורה.

לפי דעתי זה מיותר לחלטין כי ממילא מאחורה צריך להיות רק סאב וזה רק בגלל שזה בעייתי מאוד להתקין סאב מקדימה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
RAF זה Rear Acoustic Fill

אתה יכול לחבר מיד-באסים שינגנו רק צלילי מיד דרך הקרוס של הסט הקדמי, נועד למנוע משיכת במה אחורה.

לפי דעתי זה מיותר לחלטין כי ממילא מאחורה צריך להיות רק סאב וזה רק בגלל שזה בעייתי מאוד להתקין סאב מקדימה.

לא הבנתי:

אני מתכוון להרכיב מאחורה 6X9 כיון שאין לי מקום בתא המטען.

למה אני יכול לחבר את ה RAF?לרמקולים אחוריים?

פורסם

חוקי הפורום אוסרים על קללות בסגנון דייאמונד.

אפשר לשאול מהיכן הסט?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תלוי בקרוס שברשותך הRAF יחליש את האות ב 9DB או 12DB (תלוי בדגם של הקרוס) וכן יכלול באנדבאס (תלוי בדגם של הקרוס) לתדרי מיד בלבד.

בקרוס של DIAMOND HEX מהדור הראשון, הממברנה הצהובה, של סוף שנות ה-90 (שיוצר על ידי ETON וכל המוניטין של דיימונד בקומפוננטים מבוסס עליו עד היום למרות שאין שום קשר בין המוצרים של היום למוצרים של אז) ה-RAF כלל החלשת אות רוחבית של 12DB וגם באנדפאס של 300-3000. OLD SCHOOL RULES

את הקרוס הספציפי שלך אני לא מכיר ונראה לי שזה שהוא דגם חדש יחסית.

בכל מקרה, אם תחבר 9*6 לRAF לא תקבל תגובת באס משמעותית.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
חוקי הפורום אוסרים על קללות בסגנון דייאמונד.

אפשר לשאול מהיכן הסט?

איתמר.

כ"כ גרוע??

הסט נקנה מEBAY כיוון שבארץ אין קומפוננט נורמלי 4" במחיר שפוי...

• תוכן חדש...