Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סט של מורל פולס אני מרוצה מהטויטרים רק מה חסר לי המיד וחשבתי לשדרג רק את המידים.

שמעתי את הסט של פוקאל כמה וכמה פעמים והוא נשמע נהדר רק הטויטרים שלו צורחים.

עם אני מחבר את המיד של הפוקאל לקרוס של המורל פולס הם ישמעו טוב?

הקרוס יחתוך אותו כמו שצריך?

המידים ישמעו אותו דבר כאילו הם מחוברים לקרוס של פוקאל או שיהיה הבדל?

תודה שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

איזה גודל מיד? באיזה תדר אתה חותך אותם? המיד של פולס מיד מטורף בתנאים מתאים(איטום,חיתוך נכון)..

אח שלי אני מציע לך אם אתה מתכוון להישאר עם רכב הרבה זמן תעשה איטום דנמאייט ותתחיל לישמוע את הפולס בועט לפנים שלך..:-P

פורסם

יש לי פונטו ספייס! המידים 6.5 ואני מתכון להחליף בקרוב רחוק את האוטו משו כמו שנה ככה שלהשקיע באיטום לא בראש שלי!

פורסם

מאוד פשוט:

1. תכנס לאתר של מורל, או לחילופין תעיין בחוברת שקיבלת ובדוק את נקודות החיתוך והעקומות

שלהן בנתוני היצרן של הקרוס של הפולס.

2. תכנס לאתר של פוקאל ותעיין במפרט הטכני של האלמנט המדובר וראה אם יש לך אפשרות

של התאמה בין השניים.

יש התאמה (היא לא צריכה להיות מדוייקת אחד לאחד במספרים, מדובר בשיקול אישי וטכני)

אז תשדך ביניהם.

אין התאמה

אז אל תשדך וחכה לרעיון אחר.

פורסם

זה לא בדיוק להפך! זה די דומה מה שאתה אומר.

זה לא משנה לי ככה או ככה...העיקר שהבמה הקידמית תיהיה יותר דומיננטית

שחרון

פורסם

המידים של פוקל בהחלט יעשו לך במה קידמית יותר דומיננטית. אני גם שקלתי לעשות זאת, אבל החלטתי להוסיף צמד מידים בנוסף לסט שיש לי של מורל.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא מתכוון לסט 3 חלקים שמורכב ממידבאס, מיד וטוויטר.

בדיוק בגלל זה אני לא אוהב את הפלצנות כאן שמעדיפים לסבך לאנשים את החיים במקום להדריך אותם.

אם אתה מוכן לסט של 3000 שקלים, שיהיה בכיף.

אם לא, תתעלם מההערה על המיד על הדש כי תכל'ס, היא מיותרת ולא רלוונטית.

• תוכן חדש...