Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמעט שלושה שבועות שיש לי בעיה ברדיו-דיסק. קליטת הרדיו גרועה מאוד, בכל תחנה ובכל מקום. חוץ מ103FM כמעט ולא שומעים כלום, רק רעש של חוסר קליטה. מיותר לציין, שבעבר לא היו לי בעיות כאלו כלל, והייתי קולט גלגלצ ב91.8 כל הדרך מתל-אביב עד חיפה בלי בעיות.

היום עשיתי ניסוי קטן, וגיליתי שההפרעות לרדיו מופיעות רק כאשר המנוע עובד. כשאני מכבה מנוע ההפרעות נעלמות ואני קולט יופי. מדליק מנוע - ההפרעות חוזרות.

בדקתי בכמה נקודות בחנייה, ובכולן אותה תופעה בדיוק. כשהמנוע דומם - שומעים מעולה.

חשוב לציין שלא מדובר ברעשי אלטרנטור הידועים לשמצה. אין שום בעיה עם הדיסקים, הם נשמעים מעולה גם כשהרכב דולק.

מה כדאי להתחיל לבדוק? האם יש טעם להתחיל לבדוק את האנטנה והכבל או חיבורי מתח? ריצודים במתח המוצא של האלטרנטור? מה זה כבר יכול להיות? :roll:

(אם זה עוזר, מדובר בפיג'ו 205, 1994, רדיו-דיסק ישן יחסית של קנווד ואלטרנטור בן 4 חודשים)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...