Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הופיע תקלה חדשה גרגירים שחורים במנוע צעדים ניקתי את המנוע והחזרתי חזרה למקומו

התופעה של הגרגירים חוזרת אחרי נסיעה של 30 דקות כל יום

אחרי נסיעה קצרה המנוע מתמלה גריגירים ניקתי את הצינורות והתופעה עדיין קיימת אני צריך עזרה בלאתר את צידו השני של הצינור לפי מה שאני יודע מדובר בצינור ששואב אויר ממיכל הדלק אבל לאן הוא מחובר אין לי מושג

מדובר באופל אסטרה GSI שנת 94

שאלה נוספת אם אני מנתק את הצינורית שמגיעה מהמיכל וסותם אותה ומחבר פילטר חיצוני על מנוע הצעדיים מה ההשלכות

אשמח לקבל כל טיפת אינפורמציה על התקלה

פורסם

אני חושב שאתה טועה לגבי הצינור המדובר, לי יותר נראה שזה הצינור של נשם אדי שמן שמגיע מהמנוע לשריפה נוספת, והגרגרים השחורים שאתה רואה זה שמן שמתאבה על הדפנות של הצינור ומתקשה .

אם תוכל לעלות תמונות של תא המנוע יהיה יותר קל לעזור לך.

מערכת ספיחת אדי דלק לא קשורה למנוע הצעדים בשום דרך, חוץ מצינורות הוואקום שמתחברים ישר לסעפת היניקה.

פורסם

צינור הולך בודאות למיכל הדלק הוא נכנס לתוך הכנף ומשם ממשיך אחורה אם מושכים מהצינור אויר יוצאים אדי דלק הגרגירים הם קשים כמו איזה שהוא מילטר פחם שהתפורר אם מחזיקים את הגרגירים ביד ומועכים אותם הם ממש מתפוררים לאבקה שחורה ולא ברורה

• תוכן חדש...