Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה (מגבר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי את עזרתכם , תיראו התקציב שלי הוא 500 שקלים ..:roll:

עכשיו אני מחפש מגבר עם איכות סבירה וממש טוב לא מהמגברים הזבל שמתחממים ויוצאים להפסקות

למרות ש500 ש"ח זה בכלל לא הרבה למגבר חזק וטוב כי המחירים נעים מהטובים מ 1000 ש"ח ומעלה

וד"א חשבתי ללכת על

USC9980וPlatinum Audio

יצא לי לשמוע אותו עם ארבעה רמקולים וסאב של jbl והוא לא רע בכלל הוא מרים אותם ממש ועם איכות

אז תנו את דעתכם ותנו הצעות למגבר ב500 ש"ח :arrow:

תודה רבה רבה

ושבת שלום

קובי,

פורסם

לא הייתי הולך על המגבר הזה למרות שדווקא שמעתי דברים טובים עליו.

תחפש מגברים ביד שניה בטוח תמצא משהו יותר טוב מזה, אם אתה רוצה רק חדש אז אני מציע לך לחסוך עוד ולרכוש מגבר טוב שתוכל גם להשתדרג אחר כך.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

ידידי היקר,

האומנם שמעת את הפלאטינום אודיו מגבר יחסית בסדר ל"משתמש המתחיל" ,אצלי הוא עבד על מורל פולס וסאב של mbquart , איכות סבירה למגבר בסדר, אצלי היה Platinum Audio Cardinal 1500W זה הדגם (שדרך אגב הוא מוצע למכירה 8) )

וסיפק את הסחורה יפה , לאחר מכן עברתי לGTO המפורסם ואז השתנה עולם ומלואו יותר הספק יותר נקי.

תעשה את השיקולים שלך , אני ממליץ שתאגור עוד קצת טבין ותקילין ותביא מגבר מחברה קצת יותר טובה.

בברכה אמיר אומרדקר

פורסם

עדיף לך משהו מיד שניה,ראיתי ביד שניה פה מגבר של SPL 4 ערוצים חדש מהאריזה בסכום של 500 שח-שווה בדיקה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

או ללכת על הפולס אאודיו הזה,

יש לי אבל שאלה.

יש פה מישהו בפורום עם המגבר הזה?!!?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש לבחור אחד חבר שלי מהמפגשים פה בפורום עם פיאט פונטו כסופה ,יש לו את המגבר הזה [sPL]מחובר לקומפוננט של MB Quart+סאב של בזוקה.כל זה מחובר לHU של אלפיין 45.אני חייב לציין שהמגבר הזה הוא לא רע בכלל ואכן שווה בדיקה.

לכן יש לך אותו פה ביד שניה ,עיצה שלי-רחרח קצת.

פורסם

אמיר לי יש את המגבר פולס אודיו!

מגביר סאב של קיקר וקומפוננט של מורל פולס. אתה לא תאמין מה הוא עושה לסאב שלי! אני חושב הסאב יותר מדי חלש בשבילו. למה אני מגביר את הסאב על רבע גיין וגיא(שומאכר) יכול להעיד לך איך הסאב נשמע על רבע גיין.

פורסם

מתי כבר אנשים יבינו שהגיין הוא לא מדד לחוזק של המגבר? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת בתקציב הנ"ל הייתי ממליץ 2 דברים

אחד לנסות למתוח טיפה את גבול התקציב עוד 200-300 ש"ח יעשו המון וכמובן לחפש ביד 2 מומלץ מכל מגבר חדש בתקציב הנ"ל.

בברכה

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני מצטרף לקודמי, חפש ביד שניה ואם תוכל להוסיף לתקציב עוד 200-300 תוכל למצוא מגבר טוב . אני ראיתי ביד שניה P4004 של רוקפורד ב800. לפי דעתי מגבר מצויין לתקציב הנ"ל.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא מצאתי בשום מקום באינטרנט שהוא קלאס A.

שלא נדבר ש 80 וואט למגבר קלאס A זה המון! זה היה צריך להיות בגודל חצי בגאז'

אולי הוא נמדד כמגבר באיכות שמתקרבת ל CLASSS A.

בזבזני... ? איכות הקול שווה את זה.

שמעת פעם קלאס A אמיתי?

פורסם

התבססתי על הנתונים היבשים שלו מן הכתוב בתרד המכירה [בקישור שהבאת]ואכן 80 וואט[אם מדברים על W rms] זה הרבה למגבר CLASS A ,וכן שמעתי בעבר מגבר 2CH עתיק בעל צליל חם מסוג CLASS A [ניראה לי של DENON].

בכ"א ,כיום רצוי מגבר מודרני מסוג CLASS AB.

פורסם

נכון.

אני אישית חושב שהיום מגברי קלאס T הם ההמלצה החמה.

בטכנולוגיה של היום ובהגבלים הנוראיים של הרכב קלאס T הוא הדבר הכי טוב והכי חכם.

חוץ ממנו לבחור שם יש כמה רכיבים מדהימים למכירה.

• תוכן חדש...