Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביבי איפה נעלמת ?

כנראה צריך להושיב צוות מומחים ולהגדיר מחדש מה זה 'בעל מקצוע' בתחום הרכב.

אני כועס על כך שהוא ניסה לתחכמן אותי, עשה כאילו הוא בודק את האלטרנטור לפני שהוא מחליף חלקים.

ברור שהוא יודע לשפץ אלטרנטורים וסטרטרים מה כבר יש לדעת ? שבוע שעבר שאלתי מספר שאלות או יותר נכון טיפים לגבי שיפוץ אלטרנטור בצורה יסודית ולאחר שלא קיבלתי תשובות !! פתחתי קובץ PDF המתאר בצורה יסודית כיצד לשפץ אלטרנטור וזהו.

הבעיה היחידה היתה שלא היתה לי מחרטה בכדי להוריד שבב מטבעות ההחלקה אז ביום שבת קפצתי לחבר שיש לו מחרטה ופתרנו את הבעיה.

דרך אגב שאלתי את ראובן מה היא מגבלת הקוטר החיצוני של טבעות ההחלקה באלטרנטור שמסרתי לשיפוץ גם לזה לא קיבלתי תשובה, כך שאני לא יודע אם לבכות או לצחוק.

אביב, דרך אגב מצאתי תשובה למגבלות קוטר החיצוני באלטרנטורים מסויימים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בינתיים אני פה :-)

אני מניח שיש הגדרות יצרן מדוייקות להכל, רק שלמשפצים אין אותם וגם לא אכפת להם כל עוד זה עובד לזמן סביר. מה לעשות ככה ישראלים עובדים.

לשפץ אלטרנטור אוליי זה לא סיפור גדול אבל כדי לבנות עוגן מחדש או ללפף את הסלילים מחדש צריך ידע.

אתה צודק באמירה שהוא לא הבחור הכי ישר שיש, גם לי היה נסיון לא נעים איתו. צריך קצת ללחוץ אותם ואז הם מתיישרים.

פורסם

היחיד שמשפץ אלטרנטורים באיזור שלי כמו שצריך שראיתי עד היום הוא המשפץ של חשמל מוטי ברחובות (פירוק ושיפוץ במקום), מכמה מכרים שלי ששיפצו אצלו אלטרנטור לא היה אחד שלא יצא מרוצה. גם לפי מה שהבנתי הוא שש לשפץ ולא להחליף אלטרנטור מכיוון שהוא מחזיק את רוב החלקים לשיפוץ במקום ולא מחפש איפה אפשר לחסוך.. העלות גם כן לא ברצפה :roll:

אני מאמין שיש לו אולי אלטרנטור לקדט, אם אתה מהאיזור שווה להתקשר.

פורסם

אביב, אתה הבנת את העניין ולכן אני לא המליץ לאף אחד לגשת לתקן/לשפץ אלטרנטור אצל אלקטרו-טיב.

יש מספיק משפצים בגוש דן, אני קפצתי אליו מכיוון שחבר שלי היה תקוע בפ"ת עם הרכב וביקש את עזרתי וזכרתי שיש משפץ באיזור.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...