Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברים.

אז היום קיבלתי והתקנתי את הקלריון 646 החדש שלי בהתלהבות והתרגשות.

(לפני זה עבדתי במשך שבוע באופן זמני עם סוני 7810.)

מה אני אגיד לכם, בהשוואה לסוני הזה ספציפית? לא היה שום שינוי בסאונד.

טוב, נו מילא אמרתי לעצמי,לפחות אני לא אזכה לבדוק האם יש לסוני "בעיות במנגנון המכאני של הפאנל",ו... נראה מה יש עוד למכשיר להציע, ואולי אחרי משחק קל באקולייזר אני אגיע לתוצאות יותר טובות מאשר הגעתי עם הסוני.

המכשיר מסורבל בצורה מטורפת, כשקיבלתי את הסוני לא פתחתי לשנייה את החוברת הוראות הכל היה ברור ואחרי משחק קצר הגעתי לכל הפונקציות חיתוכים אקולייזר אפקטים למיניהם.

לעומת זאת עם הקלריון לא הצלחתי להגיע לכלום, טוב נו, אמרתי לעצמי... הזהירו אותי שזה יהיה ככה עם הקלריון.

פתחתי את החוברת התחלתי לקרוא את ההסברים והגעתי לאקולייזר (שבו אגב אין שום תדר של מיד! שלא כמו בסוני), ראיתי אפשרות של שליטה על התדרים 50/80/120 הרץ, ואז אפשר לעבור לפונקציית גיין ולהגביר ולהנמיך, שיחקתי עם זה ואני שם לב שכאשר אני משנה את הגיין של 50 הרץ גם ה80 וגם ה120 משתנה לאותו הגיין! כנ"ל לגבי התרים הגבוהים! שבהם בסה"כ אגב אפשר לכוון רק 12 8 KHZ . זה מוזר, אני לא רואה כאן שום אקולייזר 7 מצבים כמו שהבנתי שיש לו.

בקיצור חברים,

אני לא יודע מה הולך, ציפיתי לשיפור בסאונד - לא קיבלתי

אקולייזר לפחות כמו שהיה בסוני- אני אישית לא מצליח למצוא.

אני ממש אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני מסדר את הכל, אם יש אקולייזר אם יש עוד כיוונים שאני לא מודע להם, אני ממש מקווה שאני טועה וזאת כן היתה קנייה חכמה, כי הכסף לקלריון הזה לא בא לי מהשמיים.

תודה רבה רבה

אני מקווה שמישהו מכם ישפר לי את המצברוח היום.

אמיר:-(

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמיר , אני לא מכיר את המכשיר עד כדי כך שאוכל לומר לך מה לעשות . אבל קשה לי להאמין שלא שומעים שום הבדל .

האם אתה שומע MP3 ?

האם מישהו מקצועי התקין לך את הקומפוננט?

יכול להיות שיש משהו בכיוונים ו/או בהתקנה שגורם לזה

אני מאחל לך שתמצא את זה מהר ותוכל להנות מהמכשיר שרכשת . סה"כ הוא מכשיר מצויין שלא יאכזב אותך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

שמע גם לי יש אותו.

ה7 איקולייזרים זה חרטה.

יש לו איקולייזרים בסיסיים ו3 או 4 מצבים קבועים מראש.

לא ממש קראתי הכול, בגלל שאין לי עדיין סאב אז כיביתי את כל האופציות במכשיר

ורק המגבר שולט.

אני לא ממש מאוכזב ממנו, אני אוהב את הסאונד. אולי זה בגלל שהמגבר ברמה די גבוהה אאולי פה יש לךבעיה לא יודע.

פורסם

ההתקנה של הקומפוננט בוצעה בצורה איכותית.

נמו, אתה אומר שאין לו שום אקולייזר? אני לא מדבר איתך על באס וטרבל החרטא הזה, אני מדבר על כיוון תדרים ספציפיים אני יודע .. כמו 60HZ 100HZ 157HZ 1KHZ וכאלה?

אמיר

פורסם

אהלן,

תראה תסתכל על החלק של הכוס המלאה. תחשוב האם באמת אתה הולך לשחק עם כל הכיוונונים. תהנה ממה שכן הקלריון נותן.

תקרא גם את אלו:

מהשרשור שאתה פתחת,

אל תצפה ל FEATURES רבים מהמכשירים של המותגים הרציניים בתקציב הזה. אני יכול להעיד אישית על קלריון לפחות. נכון, הם איכותיים ורמת צליל טובה, אך הם עדיין די בסיסיים. כדי לקבל יציאה של 4V גם כן צריך לשלם.

גם במכשיר שעולה פי 2 מתקציבך לא תמצא פונקציות כיוונון רבות כמו חיתוכים, אקוולייזרים מרובי ערוצים וכו' - הדברים שחשובים לך.

[/quote]

ומהיום:

לרדיו שלי - 766 שזה הדגם האירופאי של מה שאתה מחפש יש את הכיוונונים הנ"ל:

באס וטרבל.

בנוסף יש עוצמת סאבוופר. ופילטר LPF

יש כפתור של מצבי אקווליזר מתוכננים מראש - שני מצבים, חרטא בגדול לא תורם לכלום.

בגדול, עם מבצעים כיוון טוב של המגבר, אין לך יותר מדי מה להתעסק. הכיוונון היחיד שאני עושה בדרך כלל זה מחליש או מוסיף טיפה באסים.

לסיכום אם אתה מחפש המון משחקים וחיתוכים, מקלריון לא תבוא ישוע. קח את זה לתשומת ליבך!

אני בא למפגש, אתה יכול לבוא ולהתרשם מהאח האירופאי של מה שאתה מתכנן להביא.

יואב

מקווה שעזרתי

יואב :arrow:

פורסם

אני יתעלק על השרשור הנ"ל ויספר לפותח השרשור כי אני בדיוק לפני חודש הבאתי את ה 865 של קלריון ובאמת ציפיתי כמוך לשינוי, לאופציות טובות יותר של חיתוכים (מה 8500 פיוניר שהיה לי) סאונד יותר טוב(הקלריון 24 ביט) אך לאכזבתי הגדולה הקלריון נשמע פחות טוב מהפיוניר שהיה לי לא היה שום אופציות לחתוך תדרים כמו שאתה רוצה וכדו' ממש התאכזבתי . שבוע אחרי הרדיו כבר היה בקליפורניה ואני עם זיכוי מלא קניתי את ה PRS880 של פיוניר ואין מאושר ממני.

RS3 8Y

פורסם

הקלריון כרגע לא נותן לי באמת כלום, פאנל משעמם-ניחא,

שליטה נוראית-נחליק, אבל ללא שיפור בצליל? ללא אקולייזר? ולו הבסיסי ביותר?

אני מצטער להגיד לכל שורפי הסוני- המכשיר שהיה לי , שם בכיס הקטן את הקלריון הזה,

ושלא תבינו אותי לא נכון הייתי מוכן גם לקבל מכשיר ללא מסך- רק שיהיה איכותי יותר, ופה, עם הקלריון הזה, זה ממש לא קרה, אז לפני שאתם משמיצים רדיו דיסק, ו/או ממליצים על אחד? כדאי שתשמעו קודם את שניהם. בין הסוני הספציפי הזה( אני לא מדבר על דגמים אחרים, אין לי ניסיון איתם) לבין הקלריון( שוב הספציפי הזה)אין שום התלבטות, נגיד ולקלריון היה ייתרון באמת קטנטן על הסוני באיכות צליל? בזכות האקולייזר של הסוני הוא משאיר אבק לקלריון.

אני אשחק עם המכשיר עוד היום, אבל נראה לי שמחר על הבוקר אני אנסה להחזיר אליי את הסוני ללא שום חרטות.

אמיר

פורסם
הקלריון כרגע לא נותן לי באמת כלום, פאנל משעמם-ניחא,

שליטה נוראית-נחליק, אבל ללא שיפור בצליל? ללא אקולייזר? ולו הבסיסי ביותר?

אני מצטער להגיד לכל שורפי הסוני- המכשיר שהיה לי , שם בכיס הקטן את הקלריון הזה,

ושלא תבינו אותי לא נכון הייתי מוכר גם לקבל מכשיר ללא מסך- רק שיהיה איכותי יותר, ופה, עם הקלריון הזה, זה ממש לא קרה, אז לפני שאתם משמיצים רדיו דיסק, ו/או ממליצים על אחד? כדאי שתשמעו קודם את שניהם. בין הסוני הספציפי הזה( אני לא מדבר על דגמים אחרים, אין לי ניסיון איתם) לבין הקלריון( שוב הספציפי הזה)אין שום התלבטות נגיד ולקלריון היה ייתרון באמת קטנטן על הסוני באיכות צליל? בזכות האקולייזר של הסוני הוא משאיר אבק לקלריון.

אני אשחק עם המכשיר עוד היום, אבל נראה לי שמחר על הבוקר אני אנסה להחזיר אליי את הסוני ללא שום חרטות.

אמיר

בשכל, תקנה מה שטוב לך ונשמע לך ולא רק מה שממליצים.

RS3 8Y

פורסם

לגבי שיפור בסאונד, כאשר עוברים ממכשיר נורמאלי לאחד יותר טוב אני מאמין שקשה להגיע לשיפור דרמטי שתשמע במיידי.

אני מאמין שניתן להבחין בשינוי רק בהקלטות מאוד מסוימות.

אל תשכח גם ש ה HU הוא רק חלק אחד מהמערכת, לאו דווקא הכי משפיע על הצליל הסופי.

ועוד דבר שמישהו חכם אמר לי פעם: רק היום התקנת את המערכת. תישן, תנוח תשמע את המערכת מחר רגוע, עם ההקלטות שאתה בדרך כלל היית שומע הרבה ותראה אם אתה שם לב להבדלים, שעוד פעם, לדעתי יהיו די מינוריים בלבד

יואב

יואב :arrow:

פורסם

באופן אישי ועם כל המכשירים שהיו לי - כולם היו על פלאט.

קשה לי להאמין שאתה מאוכזב מהמכשיר. לדעתי הבעייה היא עם החיבורים או המגברים. אתה בטוח שה RCA מחוברים ליציאות הנכונות? מה שלום הקרוסים על המגברים?

קרא שוב את החוברת לאט. יכול להיות שיתבררו לך דברים חדשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בשוק ממה שאני שומע פה

פעם ראשונה שאני שומע תגובות כאלה על קלריון

אני עברתי מפאנל היי אנד של ג'י וי סי

לפאנל היי אנד של קלריון והיה כזה הבדל בסאונד שאני לא מאמין שאפילו בסדרות היותר נמוכות זה לא שמיע.

לדעתי הכל מתחיל ונגבר בכיוונים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

בעקבות כך ובהתאם לזאת:

אם אני אחליף את הפאנל הנוכחי שלי (פיוניר פרמייר 580) לפאנל חדש (קלריון 765) האם יהיה שיפור באיכות הסאונד?

פורסם

נדב אז עכשיו אתה שומע... זה לא שהקלריון חרא של מערכת. היא נשמעת טוב מאוד! אבל! וזה אבל גדול! שילמתי עליה עוד 350 שקל שהחלפתי את הסוני(הסוני בן שבועיים וקיבלתי זיכוי מלא), ולעומת הסוני בפלאט הקלריון נשמע קצת יותר טוב, אבל בגלל האקולייזר והאפשרויות עיבוד צליל של הסוני, הוא עוקף את הקלריון בסיבוב. אם היתה לי את הבחירה מחדש... הייתי לוקח את הסוני שוב, ללא ספק. אמיר

פורסם

לזה שמעלי, ללא ספק אם תעבור מהפיוניר לקלריון יהיה שיפור עצום, מבחינתי לפחות, אני לא אוהב בכלל את הסאונד של פיוניר. אמיר

• תוכן חדש...