Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי טסט ביום ראשון ובמשך תקופת המלווה אני נוסע על המכוניות של ההורים שלי. ברגע שנגמר לי המלווה אני רוצה לקנות אוטו. במשך שנתיים אני עובד (קשה) ועד היום חסכתי 40,000 ש"ח. בעוד חודשיים יהיו לי עוד 20,000 ש"ח. אני רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי בעצמי. אני לא יכול לסבול את התדמית של "אבא קונה לי אוטו".

אני petrol head אמיתי - קורא מגזיני Evo,Car,Auto Express,Autocar,Top Gear,Fourwheelr, הגה ואוטו. בנסוף הייתי בכל אירועי mdc, ביקרתי ב nurburgring ואני חושב שאני יפסיק כאן כי הרשימה ארוכה מדי כדי להיכנס לתרד הזה.

אני מחפש רכב מהנה לנהיגה, הנעה קדמית (אין לי מספיק נסיון להנעה אחורית), ידני חובה, אמין, חסכוני יחסית ובטוח (4 או 5 כוכבים במבחני הריסוק של ה EuroNcap).

אני יעשה כמובן קורס נהיגה מתקדמת ואני ישתתף ב MDC וג'מקאנות.

אז חשבתי הרכב מתאים בשבילי יהיה טויוטה יאריס טי ספורט.

מה אתם חושבים?

אחת משנת 2001 נכנסת לי בתקציב. אם אני יעלץ לעלות בשנתון אז הוריי יעזרו לי.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים ועל מה אתם ממליצים.

פורסם

בתור חובב איטלקיות מושבע לא תשמע ממני המלצה על מכונית שאיננה איטלקית :twisted:

בכל אופן מאוד חשוב לא לגרד את השקלים האחרונים לטובת הקנייה,

חובה להשאיר מרווח ביטחון...

ככה שהיאריס עושה לי רושם לא מתאימה מבחינה תקציבית

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אכן עדיף להשאיר מרווח ביטחון - ההמלצה שלי היא 306 (בגרסאות הספורטיביות).

תקבל רכב נוח, מתנהג, שיש לו מספיק כח - אבל לא יותר מדי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סנוב, על מיני קופר שמעת ?

השתמש במנוע החיפוש, יש לא מעט שרשורים עם אופציות טובות בתקציבך (קליאו 172, מאתימשש וכו').

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האחזקה של הרכב היא על ההורים שלי אני רק משקיע 60,000 בקניית הרכב עצמו (מודל 2001) ובמידה ואני לא ימצא 2001 ורק שנתון חדש יותר ההורים שלי ישלימו את ההפרש. ככה שאין בעיה לקנות את הרכב.

פורסם
סנוב, על מיני קופר שמעת ?

השתמש במנוע החיפוש, יש לא מעט שרשורים עם אופציות טובות בתקציבך (קליאו 172, מאתימשש וכו').

מיני ממש לא נכנסת לתקציב ולפי כל מה שקראתי 172 נושכת חזק וחוץ מזה היא חזקה מדי לנהג חדש ולא מנוסה.

פורסם

צר לי לאכזב אותך- יאריס T sport, קיימת רק מ 2003. רכב נחמד (מנסיון) אבל יקר מדי ביחס לתמורה ובטח ביחס לאופוזיציה. כמו שנאמר כבר ואתה בטח יודע שהקליאו ספורט עושה את העבודה הכי טוב.

בטווח מחירים הזה אתה יכול למצוא 206 xs ולא חסר כאלו.

אני אישית ממליץ לך לבדוק פונטו hgt. רכב נפוץ יחסית, זול לאחזקה ומתאים מאוד בתור רכב ספורטיבי ראשון בגלל שהוא לא "נושך".

בהצלחה.

פורסם

אני דווקא חושב שה-TS מצוינת בשביל נהג חדש ומתאימה מאוד. לא צריך להתחיל גבוה מדי. כשהוא ירגיש בשל לעבור הלאה, הוא יוכל לעבור למשהו חזק יותר.

גם ההורים ישמחו, שזה לא אוטו מסוכן מדי ושהוא בטוח, חסכוני וזול.

אני בעד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני בעד היאריס.

הקליאו נושכת חזק מדי לנהג לא מיומן, ה HGT לא ממש ספורטיבית (הגה חשמלי) אלא היא יותר "כבש בעור של זאב", ומיני בהחלט לא נכנסת בתקציב, מה גם שהיא נדירה מאוד ויהיה קשה למצוא.

אני מבין שעל הנעה אחורית אין על מה לדבר (למרות שאני לא מבין למה ההתנגדות), אז יאריס או 206 הן אופציות טובות, אני חושב שאם כבר 206 אז GTI ולא XS.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איך בדיוק היאריס, עם ה-100 כ"ס שלה (שהיום לסוזוקי סוויפט יש יותר...) "יותר ספורטיבית" מ-HGT?

מה שכן היא בהחלט יכולה להספיק לרכב ראשון לנהג חדש.

פורסם

כי ספורטיביות לא נמדדת בכח מנוע.

ליאריס יש שלדה טובה יותר והגה מתקשר יותר (לפיאט הגה חשמלי).

לפיאט אכן יש מנוע חזק יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כי ספורטיביות לא נמדדת בכח מנוע.

ליאריס יש שלדה טובה יותר והגה מתקשר יותר (לפיאט הגה חשמלי).

לפיאט אכן יש מנוע חזק יותר.

כולנו מכירים את הציטוטים של מומחי הרכב בנוגע להגה החשמלי של הפונטו. אך לכמה מאיתנו יש ניסיון עם שני הרכבים?

אני מכיר את שני הרכבים היטב. שלושה חודשים עם היאריס וכיום בעלים של hgt. אני חייב לציין שלוקח זמן ללמוד את ההגה של הפונטו אבל בסוף לומדים להכיר אותו. כיום אני יכול להגיד חד משמעית שהפונטו עדיפה גם כרכב ספורט ובטח כרכב ליום יום.

פורסם

נהגתי על ה HGT יותר מפעם ויותר מפעמיים.

אולי אתה כותב על סמך ציטוטים, אני לא.

אין מה ללמוד בהגה של הפונטו, אם כבר אתה יכול לקבל תקשורת מהשלדה - ללמוד לאן היא בורחת ומתי (כפוקנצייה של העברות משקל וכו')...

הפונטו עדיפה מבחינתך. זה מה שאתה יכול לומר.

יש כאלו שיעדיפו הגה טוב יותר על פני מנוע חזק יותר. תתפלא.

פורסם

יאריס T ספורט היא רכב נהדר, קטן וממוקד.

מכונית ספורט זה כייף, לא מהירות. היאריס מוכיחה זאת נהדר.

לצורך העיניין, וולוו S80 יותר חזקה ומאיצה יותר מהר ממיאטה, היא יותר ספורטיבית ממיאטה?!

בתור אוטו ראשון שצריך להעביר הרבה תחושות, לדעתי פשרה בהגה לטובת כח זו טעות חמורה.

הכח לא צריך להיות פונקציה כמעט, ה105 כ"ס של היאריס מספיקים לה להיות זריזה (היא קלה) ואין כמותה בתחושות.

לך על היאריס לדעתי.

פונטו זה בשביל להאיץ מהר, מפונטו תתקדם ל"מאסל קאר" שלא פונה ולא עוצרת ולא מתקשרת.

מיאריס תעבור לאיזה מיאטה או משו נפלא שכזה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אני דווקא חושב שה-TS מצוינת בשביל נהג חדש ומתאימה מאוד. לא צריך להתחיל גבוה מדי. כשהוא ירגיש בשל לעבור הלאה, הוא יוכל לעבור למשהו חזק יותר.

גם ההורים ישמחו, שזה לא אוטו מסוכן מדי ושהוא בטוח, חסכוני וזול.

אני בעד.

בדיוק מהסיבה הזאת אני רוצה את היאריס. זה רכב כיף לפי מה שאני מבין ולנהג חדש לא יהיה קושי ברכב כזה. עלויות האחזקה נמוכות כפי שאמרת ו 4 כוכבים במבחני הריסוק של ה EuroNcap זה טוב. לכן אני באמת חושב שהרכב מתאים. התחלתי לחפש ביד 2 ואני רואה שכולם שמורות יחסית אך לרכבים בני שנה שנתיים יש כ-50,000 ק"מ. מדוע? זה נורמלי?

לשאלתי האחרונה במחירון של יצחק לוי כתוב שיש טי ספורט שנת 2002 זה נכון?

• תוכן חדש...