Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי כמו שרובכם יודעים כאן אני מאמין (מפאת ריבוי השאלות שלי) פיאט טמפרה 94' 1600 הזרקה

עכשיו יש לי שלוש שאלות (לפי סדר חשיבות):

1)יש לי באוטו טיפטוף שמן לא קריטי אלא טיפטוף קטן לאחר נסיעה(ממש איזה 30 טיפות +/- ואז זה נגמר), אין בעיה משמעותית אם חסר (חסר טיפה פעם בהרבה זמן)אני ממלא, השאלה היא ממה זה יכול לנבוע? הלכתי למוסך החליפו לי מחזירי שמן עליונים ותחתונים, חשבתי שזה יפתור אבל זה לא חזרתי למוסך אמר לי יכול להיות שצריך מחזירי שמן מקוריים או גומיה לאטימה של אגן השמן. עכשיו השאלה שלי האם אתם חושבים שאלו באמת הגורמים או משהו אחר (לכל המעונינים דבר נוסף הוא היבוב חלש שנעלם עם הזמן של נורת השמן, כנראה זה קשור למקרה)

2)לפני מספר ימים בימי הקור התנעתי את האוטו ועכשיו שאני מתניע התניע טוב אבל יצא לי המון עשן מהאגזוז מין עשן לבן כזה, עכשיו השאלה ממה זה יכול להיגרם האם מהקור שהגזים של הפליטה חמים וחום עם קור רב יוצר אדים כאלו אתם יודעים כמו שיוצא מהפה בחורף.

כי לפני כן זה לא היה או שמה נוצרה בעיה מסוימת באוטו או שהמים של הגשם חדרו לאן שלא היו צריכים לחדור.

(ד"א לא הספקתי להתניע את האוטו אני יתניע בקרוב ויחזור לעדכן) אשמח לקבל ת דעתכם (שימו לב להערה למטה)

3)ביום אחר גם כן מהקרים שהיו לנו בשבועות הקודמים כאשר התנעתי את האוטו האוטו נתן סטרטר הארוך עד שהוא התניע, וכאשר לחצתי על הגז לקח לו שניה עד שהוא נתן גז כאילו הוא מעט נחנק וישר נתן גז, אבל שניה לאחר מכן הוא התכבה ואח"כ שהתנעתי שוב אותו הדבר, נתן לי סטרטר ארוך ורק אחרי איזה חמש שניות של סטרטר התניע לי, וגם נתתי גז ולאחר שניה שתיים נתן אותו אבל אז האוטו לא התכבה אלא היה כרגיל חימממתי אותו קצת (כמה פעמים שלחצתי גז כדי לחמם מעט תמנוע) ואז נעסתי כרגיל שמח וטוב לב (עם מעט דאגות בנוגע לשלום הרכב שלי)

*לידעת כל הקוראים בתאריך ה20.9 עשיתי לאוטו טיפול הכולל בתוכו תיקון ראש מנוע והחלפת פלאגים פילטר שמן פילטר דלק פלאגים וכו'

אשמח לקבל תשובה מהירה מהמומחים פה,

תודה מראש,

עמית גלאם

פורסם
1. טיפטוף שמן נחשב קריטי בכול מקרה גם אם הרכב יישן.

בסדר, שאלתי תשאלה *** תשאלה = את השאלה *** בשביל לשפוך אור על הענין ולתקן, אני פשוט אומר שאני עם הענין הזה כבר חודשיים לפחות, אתה מבין, אני רוצה לראות מה הבעיה וללכת למוסך אחר, המוסך ההוא לא יראה אותי יותר אצלם וכפרה על הכסף ששילמתי על העבודה

פורסם

אני הייתי מתחיל מלהחליף מוסך. מי שלא מאבחן מאיפה הנזילה וישר מחליף מחזירי שמן לסוג שהוא בעצמו טוען שלא מתאים הוא לא מי שהייתי נותן לו לגעת באוטו שלי.

בקשר לטפטוף כשאתה חונה פרוש קרטון נקי מתחת לאוטו ואז תוכל לראות בדיוק באיזה איזור הטפטוף. זה יקל על חיפוש המקור לנזילה.

שאר התופעות נורמליות (האדים הם מהתעבות מים בצנרת הפליטה והגמגום יכול לנבוע כתוצאה מהאויר הקר והזמן שלקח למחשב ההזרקה לכוון את התערובת).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כותרת עניינת ית לשרשור אמורה להעיד על תוכנו, לא על כמות השאלות בו.

קרא בבקשה את כללי הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...