Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי אוטו חדש. סיאט איביזה חדשה. מכיוון שהאוטו הוא איבזור ספורט קיבלתי זוג רמקולים קדמיים וטוייטרים קדמיים.

האוטו הוא 3 דלתות ושמתי לב שיש מעין רשת כזאת שהיא הכנה לרמקולים אחוריים שלא בדש האחורי, איפה שהיו אמורות להיות הדלתות הנוספות.

המערכת היא של בלאופונקט דגם דאיטונה MP למי שמכיר.

רציתי לדעת אם אוכל להתקין קומפוננטים אחוריים בלי להתקין מגבר והאם זה בכלל שווה. או שרמקולים רגילים יספיקו.

בתודה מראש

צחי

פורסם

מכיוון שיש לי כזה רכב אז אני מבין על מה מדובר.

בגדול אין לך צורך ברמקולים אחורים, מספיק מה שיש לך מקדימה, ד"א הרמקולים מקדימה זה קומפוננט.

הייתי מציע לך להגביר את הקומפוננט קדימה וזה יספיק לך, כמובן אם אתה לא מחפש שגעון ואיכויות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אביב אני חושב שמדובר ברמקול רגיל שצרפו אליו טויטר ..

אני דיי בטוח שלא עובר בינהם קרוס..

(אני אומר מתוך השערה, מפני שזה בדיוק מה שקילתי עם הרכב שלי..)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אביב אני חושב שמדובר ברמקול רגיל שצרפו אליו טויטר ..

אני דיי בטוח שלא עובר בינהם קרוס..

(אני אומר מתוך השערה, מפני שזה בדיוק מה שקילתי עם הרכב שלי..)

ע"פ מיטב ידעתי יונדאי וסיאט זאת לא אותה חברה, תקן אותי אם אני טועה....:?

אני מדבר מתוך ניסיון ולא השערה!!

פורסם

אני חושב שכבר יצא לנו לדבר על זה כמה וכמה פעמים ותמיד בסופו של דבר בגענו למסכנה משותפת שללא ספק בכלל, יונדאי במגמת עלייה חדה מאוד ובכל מצב שלא תיהיה העלייה שלהם, באיכות החומרים על הקופה שלי יונדאי השקיעה הרבה מהתקציב, והדשבורד "מדבר" בעד עצמו.

מעבר לזה, כל עוד לא מדובר ברכב מחטיבת היוקרה, כאשר דואגים להבהיר לך במפרט של הרכב כי מדובר במערכת יוקרתית מאוד ואפילו מפרטים לך את רכיבי המערכת, אז סביר להניח שמדובר בזוג רמקולים מאוד מאוד פשוטים שמתאימים בדרך כלל לרוב השוק הישראלי (ולעולם בכלל.. אפילו.)

בכל מקרה, הטענה שלי היא לא חד משמעית והיא משוערת בלבד, אם אכן מדובר בקומפוננט, אז וואלה.. כל הכבוד על ההשקעה מצד סיאט, ואם לא, אז לא נורא.. כל עוד אוהבים את זה, תמיד אפשר לתת תקציב נכבד לזוג קומפוננט טובים..

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

נתחיל מזה שמה הקשר בין עליה של יונדאי לבין הנושא? שלא נדבר על זה שהעלייה לא החלה

מהיונדאי קופה שלך אלא החלה בסונטה החדשה ונמצאת כרגע בסנטה פה החדשה, שלא נזכיר

את הגלדיאטור שלהם.

לגבי מה שאמרת: "אז סביר להניח שמדובר בזוג רמקולים מאוד מאוד פשוטים שמתאימים בדרך כלל לרוב השוק הישראלי (ולעולם בכלל.. אפילו.)"

נתחיל מזה שחברה כמו יונדאי,מיצובישי,שברולט ועוד כמה חברות מתקינות בארץ המון דברים וחלק מזה גם סטריאו לרכב בכדי להוזיל עלויות יבוא לארץ.

היום בוודאות אני יודע ביונדאי סנטה פה,סונטה ההתקנה נעשת כבר בחו"ל כנ"ל גם בסיאט רק

שסיאט החליטו לשים קומפוננט.

השוק הישראלי אולי אוהב את הזבל אבל העולמי ממש לא, רק לידיעתך וכמו שכבר כתבתי חברות יבוא

ישראליות לייבא את הרכב ללא סטריאו עקב הוזלת היבוא ומרכיבים בארץ את הציוד הזול.

אם יצא לך להכנס לשני רכבים בדיוק אותו הדבר כאשר האחד ישראלי והשני אירופאי, אתה תשים לב

ישיר באיכות המוזיקה- הרכבה אורגינל לעומת הרכבה ישראלתי זולה ובעייקר מגעילה.

כמובן שלא מדובר על רכבי יוקרה כמו האודיו,מרצדס, במוו וכ'ד...רכבים אלו מגיעים לארץ עם מערכת

האודיו של היצרן אך עדיין ישנם כמה דברים שעושים בארץ כמו GPS מובנה ברכבים אלו.

טוב מספיק, גלשנו מהנושא.

פורסם

מסכים בהכל רק לא בעניין העלייה..

היא התחילה בקופה ואפילו התחילה בצורה מדהימה..

אבל אני לא מתווכח איתך על זה. אני זה שנוהג ברכב ונהנה מאיכות החומרים שלו, אני לא בא

להוכיח לאף אחד אחרת.

(ד"א לא רציתי להיות מגעיל ולכן לא הזכרתי את הצרפתיה שלך :))

בנימה טובה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני מוכן שנשווה בצרפתיה ספורטיבית לעומת קוראנית "ספורטיבית".

פורסם

כל עוד מדובר באיכות חומרים, אתה נשאר מאחורה.

וסתם הערה קטנה ככה בין השורות.. אתה מתנהג כמו ילד קטן שכרגע חזר מהגן.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כנראה עדיין לא נתקלת בצרפתיה ספורטיבית...

סורי שאתה חושב שאני מתנהג כמו ילד קטן אבל ככה אני שמדובר בצפרתיות ספורטיביות.

פורסם

חזרה לעניין, הוסף מגבר וסאב בהשקעה מינימלית, תשקיע סכום לא מקומצן בהתקנה איכותית, שהכל יחזור למקום, ותהיה מאושר מהצעד הזה.

אשמח לעזור לך בשיקולים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מציע שיראה בעל היונדאי פיג'ן משנת 87 205 מנוע 1.9 GTI

אם הרכב החדשה שלו תוכל לראות תתחת של הפיגו אני יחתוך תידיים וזאת לא CC GTI אן משהו בסגנון רכב ממש ישן

מול עיני גולף VR6 מנוע 2.8 לא יכלה לעמוד איתה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

רוג'ר, לפני שאתה כותב את ההודעה הבאה שלך בפורום, תעשה קורס קטן באולפן, מפני שרק אחרי כמה פעמים לא מעטות הצלחתי להבין את ההודעה שלך, שגם היא דרך אגב לא קשורה לנושא באופן אבסולוטי.

אבי - שמצטער בפני פותח השרשור על הסטייה מהנושא, פשוט יש אנשים שדורשים תגובות טיפל'ה מכוערות - מה שאני לא אוהב לעשות בדרך כלל.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אני מציע שיראה בעל היונדאי פיג'ן משנת 87 205 מנוע 1.9 GTI

אם הרכב החדשה שלו תוכל לראות תתחת של הפיגו אני יחתוך תידיים וזאת לא CC GTI אן משהו בסגנון רכב ממש ישן

מול עיני גולף VR6 מנוע 2.8 לא יכלה לעמוד איתה

ת'אמת אני שעה מנסה לפענח מה כתבת, הוספתי/הורדתי מילים בכדי להבין מה כתוב.

בכל מקרה נראה לי אתה טועה בפורום, פה זה פורום האודיו שבטעות השרשור הזה התגלגל

לאיכות חומרים של רכבים ולא יותר מזה.

אין לי מושג איך הגעת לביצועים-תחרויות-רייסים.:?

פורסם

ז'אקו היקר.

א. אני מקווה שאתה נוהג יותר טוב מאיך שהג'אקו המפורסם שר.

ב.המלצתו של דני טובה, אם אלו הרמקולים ששמים ברכבי פולקסוואגן הפשוטים (נשמע סה"כ הגיוני אותו קונצרן) , שים מגבר כדוגמת סיגנט ב850 ש"ח או קלריון ב1100 ש"ח (מה שבא לך) חבר סאב נחמד ב 800-1000 ש"ח ועוד התקנה ב 300-400 ש"ח וצא לדרך .

אם לא בא לך להשקיע , קנה מגבר 2 ערוצים כמו לדוגמא Z 2100 של מק אודיו , יגביר לך את הקומפו' כמו שצריך , תוסיף עוד 6X9 טובים לדוגמא הליקס בלו , חבר אותן לרדיו דיסק ותהנה.

אני אישית הייתי מוסיף להצעה השניה שלי 200 ש"ח קונה מגבר 4 ערוצים ב 800-850 ש"ח מגביר הכל ונוסע.

קח בחשבון שאתה צריך כנראה מתאם לרדיו דיסק אם הוא מקורי מהחברה.

• תוכן חדש...