Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי בשנת 89 עם פורד קורטינה

נתקעתי עם הרכב ולא יכלתי להניע כי נגמר לי המצבר

למזלי נעצר מאחורי בחור עם פולקסווגן טרנספורטר שאמר לי שאפשר להניע לי את הרכב בדחיפה

הוא התחיל לנסוע [כשהוא מאחורי דוחף את הרכב אם טמבון לטמבון]

וכשהגענו ל 50 בערך הוא נתן ברקס וציפצף כדי שאשלב לD הרכב שלי קצת גימגם

ואחרי מכה רצינית הוא הניע

מה שכן האחרי המכה הבטחתי לעצמי שלא אנסה את זה שוב בחיים !

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ההעת רכב אוטומטי איננה אפשרית בדחיפה ידנית. צריך להגיע למהירות דיי גבוהה (משהו באיזור 50 קמ"ש) כמו שהבחור ציין כדי שהרכב יניע. בנוסף נדמה לי שזה גורם נזק לגיר האוטומטי.

בקיצור כבלים.

פורסם

לא ניתן להניע רכב בעל תיבה אוטו' בדחיפה מהסיבה הפשוטה שלחץ השמן בתיבה נבנה על ידי סיבוב המנוע.

ברכבים ישנים היה קיים משאבת שמן נוספת בזנב התיבה, שהייתה מונעת על ידי ציר היציאה ולכן ניתן היה להניע בדחיפה כאשר הרכב היה עובר את ה30 קמ"ש לפחות ואז מהירות סיבוב הגלגלים היה בונה לחץ שמן מספק להצמדת המצמדים.

פורסם

דניאל, בעבר שאלתי האם ניתן להניע רכב בעל תיבת הילוכים טיפטרוניק (לא DSG) וכתבת שקיימת פרוצדורה, יש לך הסבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

קרא את תשובתי שוב.

הסתייגתי לתיבה רובוטית בלבד - שלעיתים נקראת גם טיפטרוניק.

בתיבה רובוטית הלחץ ההידראולי נבנה על-ידי מנוע חשמלי מרגע הדלקת מתג ההצתה, כך שאם יש בעיית מתנע בלבד (מצבר פרוק לא יהיה ניתן להניע בדחיפה) ניתן יהיה להניע הרכב בדחיפה.

• תוכן חדש...