Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקשה בכותרת. כל מה שאני מוצא זה "מצונזרים" למיניהם שמפסיקים ברגע שמהדקים לצווארו את הלולאה.

אני רוצה לראות אותו מפרפר:twisted::-Dעד הסוף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

על פי מה שהבנתי , הצילום נאסר בעת התלייה , וקטעי הוידאו של לפני , ומעט של אחרי - אלה הם שפורסמו .

אם למישהו יש מידע אחר - מוזמן בברכה . :D

פורסם

האמת שאני גם קצת ספקן בנוגע לתלייה שלו.

המון כפילים של סאדם נהרגו כבר בעבר במטרה להגן עליו, מה שונה הפעם ? איך אנחנו יודעים שבפועל מדובר על סאדם ?

ולמה דווקא לתלות אותו ? לא יכלו לחשוב על דרך הומנית אחרת להרוג אותו ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא יכלו לחשוב על דרך הומנית אחרת להרוג אותו ?

קצת פרדוקס, לא?

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

יש מצב :)

אולי זה רק אני אבל מוות בתליה ובחנק זה לדעתי המוות הכי נוראי שיש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ברשותכם, השרשור ננעל. יש כאן אנשים שהמחשבה על אדם תלוי לא עושה להם נעים, גם אם קוראים לו סדאם. אני בטוח שבעוד כמה ימים eMule יסייע לך בהגשמת כל החסכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...