Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשים,תמונה,,משהו של מערכת וואקום של שרייד 1000 סמק

אם מישהו שיש לו דיהטסו שרייד 1000 סמק אוטומטית וצינורות הוואקום מחוברים כולם או רובם,

אנא פשוט שיצלם את המערכת וישלח לי.

אנא עזרה !:shock:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צביקה , אתה בטח מבין בכל הצינוריות האלו , אולי תוכל לעזור לי לגבי זה ? אולי את המבנה העקרוני ?

למשל יש שני צינוריות שהולכות לכיוון מגביר הטורים , מאיפה הם צריכות להיות מחוברות ?

בנוסף יש את הקטע של המזגן . ופותח צ'וק .

יש לי פשוט בלאגן עם הצינוריות .

כאשר אני פותח צ'וק אז המנוע מגמגם . זה לא משנה אם המנוע קר או חם .

דרך הגב צביקה , אם הייתה לי אפשרות להגיע אלייך , אז בכייף .

אבל אני גר רחוק , ואני ממש לא עובר באיזור שלך ,

ואצלנו כולם חאפרים . (נצרת ).

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

צנרת הוואקום בדיהטסו שרייד ואפלאוז הם בין המסובכות ביותר הקימות ברכבים יפנים.

אין בידי שרטוט או תמונה להמציא.

אני עובד בעזרת הניסיון , ההיגיון הידע והשכל הישר.

לרוב הצינורות אין תפקיד משמעותי, ולרובם ביטולם, לא יפריע לתפקוד המנוע או הקרבורטור.

אתיחס בתחילה לצינורות החשובים בעיקר, תוך הדגשה, שלא ניתן בעזרת מסך המחשב, להכווין להיכן לחבר כל צינור:

שני צינורות וואקום יוצאים מתא הוואקום למפלג ומחוברים לשני יציאות בקרבורטור, צינורית אחד מקדמת הצתה בסרק, ושניה מאחרת.

בקרבורטור קימים מספר מגברי טורים. מגבר טורים מזגן, ניזון משסתום חשמלי חד כווני, הנמצא על קיר האש,

אליו מתחברת צינורית וואקום קבוע, וביציאת וואקום השניה בשסתום מגביר טורים חשמלי, יוצאת צינורית וואקום לעבר מגבר טורים מזגן, אשר וואקום קיים בו רק עם פתיחת השסתום החשמלי המאפשר זרימת תת לחץ, רק בעת הפעלת מזגן, וסוגר מעבר וואקום,

כשהמזגן סגור.

צינורית וואקום מלפנים, בצד שמאל עם וואקום קבוע, משמשת לשם פתיחה חלקית של הצוק בעת ההתנעה ובמשיכת הצוק הידני.

צינוריות וואקום נוספות מתחברות לעבר מכסה עליון של הקרבורטור, ולעבר מסנן האוויר.

קיימים צינורות וואקום נוספים, אשר קשה להסביר להיכן לחברם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובה המהירה צביקה

חג שמח !

ולילה טוב !

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

פילוט 40 תשובתך החוצפנית, פוגעת ותפגע רבות בעתיד, בניסיונות חברי הפורום המקצועיים, לעזור לך ולשכמותך,

להשקיע שעות וימים, בעזרה הדרכה, ולימוד תורת הרכב ומכלוליו הרבים, ולו רק בשל העובדה שאנשים שכמותך, חושבים,

שחברי הפורום המקצועים הכותבים ומגיבים בו, חייבים לך משהו, ומקבלים משכורת ממך.

צפה לנעילת השרשור, ולתגובות הטפה נוספות.

צביקה שלא חייב לך דבר!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי את ה"מניאול" של השרייד 1000 בכל סוגי המנועים,אם תרצה צור איתי קשר בה"פ ואני אמצא דרך לשלוח לך אותו.

הנה תרשים להמחשה למה שמוסבר ב"מניואל" שברשותי:

untitled.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מצטער מרק אבל מאוד מרגיז לקרוא,תבוא למוסך,צור קשר טלפוני וכו.

אני ורוב שואלי השאלות הם אנשים טכנים בהגדרה שאוהבים לגעת לחוות את הטיפול ברכב והסוג השני הם אנשים שהממסד הטכני ניצל את תמימותם וקרע אותם,לכן מתן תשבה כאן בפורום כל כך חשובה ואין לזלזל בה!!

אני למשל מיקס..גם איש טכני וגם מנוצל עד וגרוש האחרון

פורסם

charader ו pilot40 היקרים, אתם צריכים להבין שלא כל דבר ניתן לפתור לבד ולא לכל אחד יש את הזמן והיכולת להסביר ארוכות איך מרכיבים מערימת ברגים וחלקי מתכת למבורגיני.

צביקה ושאר בעלי המקצוע פה יושבים ומשקיעים לא מעט זמן בהסברים ועזרה לפתרון בעיות ותאמין לי שאם זה היה משהו פשוט צביקה היה מסביר לך בשמחה ואם הייתם מגיעים אליו הוא היה שמח לעזור לכם.

אני נתקל בלא מעט הודעות תודה של אנשים פה שצביקה ושאר בעלי המקצוע פה שמתפרנסים מטיפול ברכבים עזרו להם טלונית ואף פיזית ללא כל תמורה.

אישית אני חושב שמגיעה לצביקה וחבריו בעלי המקצוע התנצלות כנה משניכם.

למען הסר ספק אני לא איש מקצוע בענף הרכב ולא מתפרנס ממנו בשום צורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף לשי,אכן צריכה להגיע התנצליות לצביקה. צביקה ושאר המומחים בפורום נותנים ייעוץ והכוונה בדברים פתירים לאדם הטכני,אני אישית לא מכונאי אך נעזר המון בחברי הפורום בפתרון תקלות,שחסכו לי המון כסף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ברצוני לבוא ולזרוק מילה טובה על צביקה.

יש לי בעיות אינספור עם הקרבורטור, ואני מנהל עם צביקה שיחות עליו כבר למעלה משנה (כן כן).

צביקה עזר לי רבות, למרות שכל פעם שאני מתכנן לבוא אליו משהו קורה (למה זר השיניים על גלגל התנופה החליט לשים כץ לרבע מחיו דוקא עכשיו?).

צביקה עזר לי עם תמונות שירטוטים והסברים ארוכים בטלפון.

אל תתקפו את בעלי המקצוע שכאן, פה זה לא איזה מוסך במקום מגריי, פה האנשים בעלי כבוד, אין להם שום רצון לפגוע בכם או להביא אותכם אליהם סתם כך.

פורסם

שלום פילוט 40 . בהמשך מאתמול .

החלטתי לחפש בעצמי בגוגל ומצאתי את הקבצים הבאים אשר יכולים להמחיש בערך את מצב הצינוריות בקרבורטור .

אני אישית הדפסתי את התמונות והולך לנסות לחבר את הצינוריות ברכב שלי כרגע ,

בהצלחה ,

לכל מי שמעוניין - בבקשה .

חג שמח .

אושר

02-carburateur-charade.jpg

03-charade-koelwater.jpg

06-voetboutjes.jpg

07-voetboutjes-2.jpg

08-aansluiting-koelwater.jpg

09-lastige-voetbout.jpg

הרגשתי צרפתיה