Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל לענות על שאלות ...

אלפסוניק לא שולל , תגובות מחו'ל שהמגבר לא משהו . דבר שני לא בא במחשבון הוא יקר לי !

אני מביא את המגבר של הטרנטולה בערך 240-250 דולר והוא עולה 320!

הקיקר 6 אחלה מגבר ו ה8 עוד יותר אבל שוב לא בתקציב שלי!

הטרנטולה נראה מגבר מבטיח + התגובות עליו מההממות + שמעתי הרבה מגברי סאונד סטרים ופשוט אהבתי!

תודה רבה לכל המגיבים יצא לעוד משהו לשמוע את הרכיבים הנל' במיוחד הקומפוננט של סדרת טרנטולה , כנ'ל המגבר נמו הסטלן אמרת שתתקין אותו היום ותדבר .. :-)

אז איך הוא

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

היית אומר מלכתחילה שאתה מביא את המגבר הנ"ל בסכום הזה.

בכל מקרה אם אתה אומר (אני לא יודע מאיפה הבאת את זה) שהקומפוננט 150 וואט RMS

אז תדע כי המגבר לא ינצל לך נכון בכלל את הקומפוננט, המגבר שלך למיטב ידעתי מוציא 80 וואט RMS

לערוץ שזה לעומת הקומפוננט "כלום".

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

מסכים עם אביב...

לדוגמא אצלי, יש לי את הקומפוננט Morel Hybrid שהוא מוציא 160RMS, אך המגבר שלי : Kicker 06zx650.4 מוציא לערוץ רק 120RMS.

אומנם אני לא יכול להגיד לך ב-100% שזה לא מספיק לו.. (כי המערכת עדיין לא מורכבת ברכב)

אך אני כמעט בטוח שהקופוננט יתן יותר כאשר יהיה לו יותר Watt RMS.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

אצלי יש מגבר של סאונדסטרים MICHAELANGELO 680.4 מוציא 80 אר אמ אס לערוץ ומרים מורל הייבריד מקדימה בבי אמפ,תאמינו לי שהוא פותח את הקומפוננט הזה כמו גדול,תאמינו לי שמעבר לזה לא צריך כי מעבר לזה כבר אי אפשר לשבת באוטו(כך זה לפחות מבחינתי)! אתם מוזמנים קודם לשמוע ואז לזרוק השערות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לפי הקישורים!

המגבר נותן רק 80W RMS. השאלה עם המגבר הוא אנדר ריטד או ריטד. (אני לא מאמין שהוא אובר רייטד)

לגבי הקומפוננט הוא 200W RMS. (זה בהנחה שהנתון שלהם הוא RMS ולא מקסימום!) זה מופיע בשורה הראשונה.

עם אתה הולך על הגברה אקטיבית. סבבה. עדיין טיפה חלש!.

אבל עם אתה הולך על מגבר לסט ב2 ערוצים. הוא חלש מדיי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אישית לא חושב שתהיה בעיה מהותית, אבל בכול אופן אולי תחליט לשדרג למגבר יותר חזק שלהם או לרכוש מונו זול או שני ערוצים זול שיגביר את הסאב .

בנוסף לכך בגישור הוא נותן 340 ואט , לעשות צדק עם ציוד כזה אתה חייב סאב הרבה יותר טוב ונציל מאלו שחשבת עליהם , כך שאני ממליץ לך ללכת על הפניקס גולד אוקטן ZR

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לכל השואלים.

רבתי קצת עם ההורים שלי אתמול אז אולי אני ירכיב את המערכת מחר היום הם לא ממש במצב רוח. אז אני לא מתקרב חח.

המגבר נראה קטלני ביותר אני מת כבר לחבר אותו.

הוא יחובר למורל פולס, לכל מי שחושב שלא היה שווה להביא מגבר כזה בשביל הקומפוננט הזה, ההסבר שלי בשבילם: תמיד אפשר לשדרג קומפוננט:)

המחיר שהבאתי אותו וסט כבלים של KOLE AUDIO 4G אל תשאלו אותי מזה החברה הזאת

הוא 250 דולר! שזה סביבות ה1000 ומשהו שקל.

תגובות על המגבר תקבלו בהמשך בעזרת השם אני יחבר אותו מחר!

• תוכן חדש...