Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1021&CatCode=104

2740 מקסים . רק שאלה אחת למה מק אודיו ולא את הפולס אהודיו ובהפרש לקנות את האטון RS ?

CD:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=41562

700 ש"ח.

או

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425619

800 ש"ח.

ידעתי שיצאת מדעתך אם אתה אומר את הפנסוניק 1301 במקום את ה5301

..

היית צריך לרשום אם אתה משדרג בעתיד.

לדעתי זאת המערכת האידיאלית במחיר הזה:

1.פיוניר 4850 - 900 שקל, 2יציאות למגברים (לא נופל הרבה מערכו אם תרצה לשדרג בעתיד).ממתי הוא יותר טוב מהפנסוניק ? ומי אמר לך שהוא לא נופל בערכו ושהפנסוניק כן

2.מורל דוטק 6.5 - 1100 שקל, אחלה סאונד, קומפוננט מצויין למחיר הזה.

3.JBL GTO 75.4 - אם יש לך גישה לדיוטי פרי אז 200 דולר אם לא 1500 שקל.למה לזרוק 1500 אם יש זולים יותר? בן 520-1000 שיעשו בדיוק את אותה עבודה.

4. יש כמה אופציות שנעות בין 600-800 שקל, פיניקס גולד, רוקפורד P2, קיקר CVR...

לדעתי אם אתה רוצה משהו פשוט וטוב בתור מגבר קח את הפולס אהודיו שפונטו גט היציע, אם אתה רוצה משהו שמתקרב להיי אנד אז זה רק יבוא אישי

במחיר הזה הייתי הולך על הפנסוניק שפונטו היציע

ולגבי קומפוננט אם הגענו עד 1400 , כדאי להוסיף קצת ולשמוע את האטון RS , אישית אני מאמין(לא שמעתי אותו עדיין ) שהוא יהיה יותר טוב .

לגבי סאב הייתי הולך על הפניקס גולד אוקטן R או אוקטן ZR שווה להוסיף 200 ש"ח ואני חושב שהם ימצאו חן בעינך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לי קשה להאמין שאינפיניטי וJBL זהים למק אודיו ולפולס אודיו (שהוא בכלל מוצר מדבקה), בגלל זה אני ממליץ לו על משהו טוב (שלא יקלל אותי אחרי חודשיים), לא "לכלכלתי" על הפנסוניק, רק דיברתי על הפיוניר.

פורסם

"מתקין על"

תקרא את השרשור בנושא הפולס אודיו ותראה שהוא זהה לחלוטין למק אודיו.

דבר שני. המאק אודיו והJBL הנ"ל הם אותה רמה. הספקים דומים, ואחוז עיוות דומה.

אז למה לקנות את הJBL במחיר הזה כשאפשר לקחת את הפולס שהוא בעצם מק אודיו בתחפושת בחצי מחיר ואף פחות?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
לי קשה להאמין שאינפיניטי וJBL זהים למק אודיו ולפולס אודיו (שהוא בכלל מוצר מדבקה), בגלל זה אני ממליץ לו על משהו טוב (שלא יקלל אותי אחרי חודשיים), לא "לכלכלתי" על הפנסוניק, רק דיברתי על הפיוניר.

אולי תראה את התרד המדובר ותגובתי שם שמצטטת את דברי תמיר_א ותסביר לי למה הוא יקלל אותך ? תסביר לי בשפה מובנית אם יש לי מעגל מודפס זהה נגדים קבלים O_AMP וכול החלקים האחרים וסכימה זהה , ונתונים זהים מה עוד צריך בשביל לחשוב שזה אינו אותו דבר ?

זה שקשה לנו לקלוט מה שעובדים עלינו(גם עלי) זה בסדר אבל להשאר עם השקר אחרי שאני יודע שעבדו עלי זה כבר גובל בטיפשות. ואני מניח שאתה לא טיפש

כי לי קשה "להאמין" לנתונים של המק אודיו.

למה קשה ? לכך שהוא הפולסאהודיו או לדברים שאמר שליו שבדקם בצורה מקצועים שהם מגברים מאותה איכות ?

אם כבר צריך לשלם כסף על מגבר , אז יש כאן מישהו שמביא סאונדסטרים טרנטולה וזה עולה לו 250 דולר , אם תוסיף משלוח ומיסים אתה מגיע לבערך 2000 ש"ח , אבל שם מדובר בהחלט במגבר שיכול לעמוד בכבוד מול הנקמיצ'י והזפקו אז זה שווה . אבל בתקציב שיש לו לזרוק כזה סכום זה שטות

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מבחינה תקציבית אתה צודק יהודה, אני מסכים איתך.

אבל מבחינה של זה שאני עכשיו רוצה ללכת ולקנות מגבר אני בטח לא ייקנה מק אודיו לעומת אינפיניטי.

פורסם

אם כבר צריך לשלם כסף על מגבר , אז יש כאן מישהו שמביא סאונדסטרים טרנטולה וזה עולה לו 250 דולר , אם תוסיף משלוח ומיסים אתה מגיע לבערך 2000 ש"ח , אבל שם מדובר בהחלט במגבר שיכול לעמוד בכבוד מול הנקמיצ'י והזפקו אז זה שווה . אבל בתקציב שיש לו לזרוק כזה סכום זה שטות

אפשר לדעת בבקשה על מי מדובר?

פורסם

חברה תודה לכולם על העצות פונטו עזרת לי מאוד....

יש כמה דברים שאני לא ממש מבין.... (כמו שאמרתי, אני לא מבין בתחום)

מה זה פולס אדיו? ומה זה קרוס אוובר?

יש לי כבר 4 רמקולים בדלתות+4 טוויטרים חשבתי רק להוסיף עוד זוג 6/9 מאחורה שהם יהיו העיקיים.

דרך אגב אני מאזור ירושלים.

תודה עידן.

פורסם

אז ככה לגביי מה שפונטו אמר אין לבחור למה להיות עם מכשיר בעל 3 יציאות RCA פנאל שתי יציאות יספיק לו בהחלט הוא צריך רק שתיהיה שליטה נפרדת לסאב למה גם ככה הוא הולך להיות עם מגבר אחד

אלא עם כן בעתיד ירצה להשתדרג וכאשר הוא ישתגרד לעוד מגבר או לסט קומפוננט יותר טוב הוא יצטרך להחליף גם את הרדיו דיסק בינתיים הכי טוב שיביא פיוניר מבחינת אמינות אין מה ללכלך על החברה הזאת מבחינת איכות זה משהו אחר(ושאני מדבר על איכות אני מדבר על חברות ברמה כמו קלריון ואלפיין)

זה יתאים לך ועל הדרך יש לו גם 3 יציאות RCA והכי חשוב שליטה נפרדת על הסאב

http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=480&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

לגביי קומפוננט אני ממליץ על פוקאל צליל ברור וחד

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=273

מגבר תביא את זה

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=438

נתונים מופרכים אבל הוא טוב מאוד יש עוד מגברים אבל זה הכי טוב ושוב לדעתי

סאב תביא את הP2 של רוקפורד חזק מאוד יחסית לסאב 200 RMS

שוב עברת כאן את ה3500 אך עליך להבין שב3500 אלף אין מה לצפות לניסים אבל אין מה לעשות ככה מתחילים ועם תדבק במחלה של המערכות לרכב אתה תתחיל להחליף חלקים כמו גרביים ותתחיל לעלות ברמה בינתיים מקווה שעזרתי לך

עצה ידידותית קנה מוצרים יד שנייה יותר אפקטיבים ויותר זולים קנה מוצרים שהם ידועים כאמינים כמו המגברים של לאנזר סדרת הוייב הישנה הם חזקים בטירוף ומחזיקים מעמד לאורך זמן היה לי כזה ואין מילים

לגביי סאב ורדיו דיסק גם לא אמורה להיות בעיה עם יד שנייה הכול תלוי במוכר

והכי חשוב הוא לקנות משהו עם כבר חדש זה קומפוננט למרות שאין שום בעיה לקנות יד שנייה

עם אתה הולך לקנות מורל אני ממליץ לך לקנות רק חדש למה הטוויטרים שלהם מתפגרים וניצלים הרבה מאוד פעמים אז עדיף שיהיה לך עליהם אחריות מלבד זאת יד שנייה זה הכי עדיף בשביל להביא מקסימום ניצול של התקציב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
אז ככה לגביי מה שפונטו אמר אין לבחור למה להיות עם מכשיר בעל 3 יציאות RCA פנאל שתי יציאות יספיק לו בהחלט הוא צריך רק שתיהיה שליטה נפרדת לסאב למה גם ככה הוא הולך להיות עם מגבר אחד

אלא עם כן בעתיד ירצה להשתדרג וכאשר הוא ישתגרד לעוד מגבר או לסט קומפוננט יותר טוב הוא יצטרך להחליף גם את הרדיו דיסק בינתיים הכי טוב שיביא פיוניר מבחינת אמינות אין מה ללכלך על החברה הזאת מבחינת איכות זה משהו אחר(ושאני מדבר על איכות אני מדבר על חברות ברמה כמו קלריון ואלפיין)

זה יתאים לך ועל הדרך יש לו גם 3 יציאות RCA והכי חשוב שליטה נפרדת על הסאב

http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=480&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

לגביי קומפוננט אני ממליץ על פוקאל צליל ברור וחד

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=273

מגבר תביא את זה

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=438

נתונים מופרכים אבל הוא טוב מאוד יש עוד מגברים אבל זה הכי טוב ושוב לדעתי

סאב תביא את הP2 של רוקפורד חזק מאוד יחסית לסאב 200 RMS

שוב עברת כאן את ה3500 אך עליך להבין שב3500 אלף אין מה לצפות לניסים אבל אין מה לעשות ככה מתחילים ועם תדבק במחלה של המערכות לרכב אתה תתחיל להחליף חלקים כמו גרביים ותתחיל לעלות ברמה בינתיים מקווה שעזרתי לך

עצה ידידותית קנה מוצרים יד שנייה יותר אפקטיבים ויותר זולים קנה מוצרים שהם ידועים כאמינים כמו המגברים של לאנזר סדרת הוייב הישנה הם חזקים בטירוף ומחזיקים מעמד לאורך זמן היה לי כזה ואין מילים

לגביי סאב ורדיו דיסק גם לא אמורה להיות בעיה עם יד שנייה הכול תלוי במוכר

והכי חשוב הוא לקנות משהו עם כבר חדש זה קומפוננט למרות שאין שום בעיה לקנות יד שנייה

עם אתה הולך לקנות מורל אני ממליץ לך לקנות רק חדש למה הטוויטרים שלהם מתפגרים וניצלים הרבה מאוד פעמים אז עדיף שיהיה לך עליהם אחריות מלבד זאת יד שנייה זה הכי עדיף בשביל להביא מקסימום ניצול של התקציב

תראה... אני סך הכל בתחילת הדרך ובנתיים אני מחפש לשמוע מוזיקה ברכב באיכות טובה. לא חשוב לי כמה חזק אני אשמע....

לפי המלצות שקיבלתי הבנתי שלא כל כך טוב לקנות יד2 כי אין כמו חדש...

לגבי התקציב... אם אתה חושב שכדאי להוסיף עוד קצת בכדי לקבל משהו יותר טוב אז זה כן אפשרי, פשוט אמרתי לעצמי שאין לזה סוף ותמיד יש מקום לשפר.

פורסם

אבל מבחינה של זה שאני עכשיו רוצה ללכת ולקנות מגבר אני בטח לא ייקנה מק אודיו לעומת אינפיניטי.

ואני ירוץ לקחת את המאק-אודיו Z4200 וה Z2200 על כל מגבר של JBL 75.4 או האינפיניטי 7541.

הדברים שלך יכולים לנבוע ממספר דברים:

1.אתה פשוט לא מכיר את המוצרים של מאק אודיו בכלל ואת הZ4200 בפרט= חוסר ידע.

2.אין לך מספיק נסיון עם המגברים של מאק-אודיו בכלל ואת הZ4200 בפרט =חוסר נסיון.

3.בגלל סעיף 1 וסעיף 2 פשוט קשה לך להאמין שהמאק אודיו טוב =דעה קדומה.

אז ידידי היקר "מתקין על".

קח את זה כחומר למחשבה רק

אם אין לך לא ידע ולא נסיון על מוצר מסויים ועוד עם אתה ממליץ עפ"י דעה קדומה- אין לך ממש הזכות לתת המלצה כזה בכלל.

תבדיל בין המלצה אישית לבין המלצה מקצועית.

בידידות,

ניר

under construction..

פורסם

ואני ירוץ לקחת את המאק-אודיו Z4200 וה Z2200 על כל מגבר של JBL 75.4 או האינפיניטי 7541. ניר, אל תשכח שזאת דעתך האישית שלך.

הדברים שלך יכולים לנבוע ממספר דברים:

1.אתה פשוט לא מכיר את המוצרים של מאק אודיו בכלל ואת הZ4200 בפרט= חוסר ידע.

2.אין לך מספיק נסיון עם המגברים של מאק-אודיו בכלל ואת הZ4200 בפרט =חוסר נסיון.

3.בגלל סעיף 1 וסעיף 2 פשוט קשה לך להאמין שהמאק אודיו טוב =דעה קדומה.

ניר, איך הגעת למסקנות הנ"ל? אולי למתקין על יש ניסיון גם עם המאק אודיו והוא בכל אופן מעדיף את ה - JBL/אינפיניטי על המאק אודיו?

אז ידידי היקר "מתקין על".

קח את זה כחומר למחשבה רק

אם אין לך לא ידע ולא נסיון על מוצר מסויים ועוד עם אתה ממליץ עפ"י דעה קדומה- אין לך ממש הזכות לתת המלצה כזה בכלל. ניר, אני אשאל עוד פעם את אותה השאלה, איך הגעת למסקנות הנ"ל? אולי למתקין על יש ניסיון גם עם המאק אודיו והוא בכל אופן מעדיף את ה - JBL/אינפיניטי על המאק אודיו?

תבדיל בין המלצה אישית לבין המלצה מקצועית.

בידידות,

ניר

ניר,

כאחד שמכיר את 2 המוצרים הנ"ל, אני לא בטוח שהייתי רץ לקנות מגבר של מאק אודיו 4200 על כל מגבר של JBL GTO75.4 או האינפיניטי 7541. המגברים הנ"ל דומים מבחינת הביצועים שלהם ולכן המחיר הוא זה שצריך לקבוע במקרה הנ"ל. מכיוון שתמיר הוכיח שמגבר הפולס אודיו דגם BA4400 זהה למגבר המאק אודיו ה - Z4200

תיקנתי מגבר פולס אהודיו BA4400 שלא היה לי זמן לנסוע עד אליו בשביל שהוא יתקן, הופתעתי,

ועל המעגל רשום Z4200, שזה מגבר זהה 1:1 ברכיבים ובמעגל למגבר MAC AUDIO Z4200,

ומכיוון שאת מגבר הפולס אודיו הנ"ל אפשר לקנות במחיר שיהיה זול יותר ממגבר ה - JBL/אינפיניטי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150281 הייתי קונה את המגבר הנ"ל.

שלו.

[/b]

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...