Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי הראשון שמכר באיזור חיפה סטים של MB קוארט. כולם שאלו מה אני מנסה ל"דחוף להם"... כאילו זה היה דרק במחיר של זהב..

הייתי הראשון (ככל שזכור לי) למכור מוצרים של מק אודיו באיזור חיפה , גם כאן לא היתה התלהבות צרכנית, הפעם ההתלהבות גם לא היתה אצלי , אבל גם לא היה מה להשוות ל MB קוארט.

עם השנים, MB קוארט הפך למשהו אחר בעקבות ייצור שעבר מגרמניה לסין , אני הפסקתי למכור אותם.

מק אודיו בעבורי התגלו כאכזבה מסויימת בזמנו, והחלטתי להפסיק למכור אותם.

ברור שלא ניתן באופן גורף לפסול את שהיה פסול (לטעמי בכל אופן), ואף יתכן שיש מוצרים טובים לחברות שלמדו מנסיון העבר והחליטו לשפר מוצרים ו/או לא לחזור על טעויות ו/או כשלים.

דוגמא אחת לטעות (לדעתי) של מק אודיו, זה מגבר 2 ערוצים שהופך בגישור למתאים להפעלת סאב מסידרת "נינג'ה" שלהם. כל קשר ו/או תזכור בין השם נינג'ה ליכולות המגבר דאז, מקריות בהחלט (לטעמי).

נשאר לי אחד כזה שלא רציתי למכור (בגלל חוסר אמוני בו) ,וכדי לא לזרוק אותו במחסן, הוא מנגן (מחובר) היום לדוגמנית (המוצרים ) ומפעיל (בקושי) סאב (חלש ונציל).

אור לכל זאת, ולמרות נסיוני, אינני פוסל את המוצר, אינני פוסל את המותג, גם לא "מחזיק" ממנו, שכן לא ידוע לי על איזושהיא תהפוכה אמיתית יסודית, בסיסית ומהותית, בייצור מגברים אלה.

מצד שני, אני בטוח שעם יד מקצועית, ואוזן מכוונת, ניתן להגיע איתו לרמות יפות, כמו גם עם הJBL וה INFINITY ,

כן, ויש רמות מעל כל אלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי תראה את התרד המדובר ותגובתי שם שמצטטת את דברי תמיר_א ותסביר לי למה הוא יקלל אותך ? תסביר לי בשפה מובנית אם יש לי מעגל מודפס זהה נגדים קבלים O_AMP וכול החלקים האחרים וסכימה זהה , ונתונים זהים מה עוד צריך בשביל לחשוב שזה אינו אותו דבר ?

זה שקשה לנו לקלוט מה שעובדים עלינו(גם עלי) זה בסדר אבל להשאר עם השקר אחרי שאני יודע שעבדו עלי זה כבר גובל בטיפשות. ואני מניח שאתה לא טיפש

אבל מי אמר שה-JBL דומה לפולס האודיו?, תמיר אמר שהמאק האודיו דומה בהכל לפולס האודיו

איך בדיוק נכנס לפה ה-JBL?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

aviv007788,

אני חושב שהתרד הזה מתחיל להיות מקביל בתוכנו לתרד הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136710 בכל מקרה הנתונים של המאק אודיו Z4200/פולס אודיו BA4400 אכן דומים לנתונים של ה - JBL 75.4/אינפיניטי 7541A. בכל מקרה לא מדובר במגברים זהים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...