Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[התייעצות] משפחתית אוטו', משומשת, 50K ש"ח

efi_shams
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

זוג חברים מעוניין ברכב משפחתי משומש, בתקציב של 50,000 ש"ח.

אשמח לקבל את עצותיכם, כדי שאוכל לכוונם לבחירה הנכונה.

הדרישות הכלליות:

- גיר אוטומטי

- אמינות גבוהה

- נפח הטענה רב שיתאים להעמסת עגלת תינוק, בצורה נוחה.

- תא נוסעים מרווח

- אין עדיפות לדיזל, או בנזין.

- בעלות קודמת פרטית

- רכב שאינו ממיטב תוצרת צרפת (אל תירו בי, אתם יודעים שמעולם אני לא הייתי כותב שורה כזו :-D )

הרכב ישמש זוג הורים ותינוקת, בנסיעות בעיקר בנסיעות בינעירוניות, אך גם עירוניות (קו כרכור-ירושלים).

ביצעתי סקירה, ומספר מועמדות עלו בפניי, כשכולן מתכנסות, פחות או יותר, לשנת המודל 2001.

אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת המלצותיכם על הדגמים הבאים:

- סקודה אוקטביה (לדעתי אף גרסת הט' דיזל תתאים יותר. הבעיה: הדגמים שנתקלתי בהם עד כה היו בעלי ק"מ גבוה, יחסית לשנתון).

- סיאט טולדו (האם קיימת גרסת ט' דיזל אוטומטית?)

- פורד פוקוס

- מיצובישי כריזמה (אייר?)

איזה רכב יספק את התמורה הטובה ביותר לתקציב, בהתאם לדרישות?

דעתי האישית מתנדנדת בין הפוקוס לאוקטביה/טולדו (ט' דיזל).

החשש: גיר אוטומטי באוקטביה/טולדו, שיצריך שיפוץ מוקדם מהצפוי (אני לוקח בשחבון שמאחר ומדובר ברכב משנת 2001, הק"מ שעבר הוא מעל ל-100,000 ק"מ).

האם הדבר נכון בדגמים הנ"ל?

אשמח לראות את עצותיכם בנושא.

תנו חיוך, הכל לטובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמורה לכסף: כריזמה. תא מטען גדול וסחירות בקרשים. אמינות הגיר האוטומטי טובה.

מעבר לכך - הדרישות דיי סטנדרטיות ולכן גם מכונית סטנדרטית ונפוצה תתאים (פוקוס, קורולה, אלמרה וכד').

אם כבר מדברים על אוקטביה ושות' - היום בידיעות אחרונות התייחסו (כמשומשת) ל-VW בורה שעונה על דרישת התמורה לכסף ונפח תא מטען, כשבשאר הקריטריונים יש סימני שאלה (אמינות הגירים\מחשבים וכד').

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוקטביה גדולה, נוחה ודי מספקת את הדרישות.

אני אישית הייתי הולך על פוקוס - זולה יותר לתחזוקה, מהנה יותר לנהיגה וחסכונית יותר (בהשוואה בין מנועי בנזין).

PUG-306 XSI MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...