Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ריח של דלק באוטו ונראה לי שיש מעט רטיבות על אחד המזרקים השאלה שלי עים ניתן לתקן/לשפץ מזרקים או שחייבים להחליף לחדש ועם כן היכן כדאי מדובר בשברולט קאווליר 95

פורסם

גומיות המזרקים קצת יבשות, אם יש לך ידיים טובות, אתה יכול להחליף לבד.

תגיד, הכנסת לאוטו שלך בעבר K44 או איזה תוסף לדלק ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
גומיות המזרקים קצת יבשות, אם יש לך ידיים טובות, אתה יכול להחליף לבד.

תגיד, הכנסת לאוטו שלך בעבר K44 או איזה תוסף לדלק ?

הלו bigmak תודה על הייעוץ אך עוד שאלה קטנה האים לכלסוגי המזרקים יש אטמים היכן אני יכול להשיג ,ז"א האם ימכרו לי או שזה הולך קומפלט רק עם המזרק. בעיקרון אין לי בעיה מבחינה טכנית אני איש מקצוע בתחום הרכבות אך עם באפשרותך להמליץ לי על מקום לרכוש באזור המרכז אני מחולון

ושוב תודה ושבוע טוב

פורסם

אני חייב לפרגן לך על ההסבר הפשוט והעניני שערוך ומצולם כמו שצריך נגעת בפשטות בעיניין פשוט יפה . למרות שלי יש רכב אמריקאי ויתכן ששם העסק אוליי מורכב או מתוכנן אחרת אך קיבלתי ממך מושג על ההליכים וממש תודה.

פורסם

לפני השיפוץ , הוצא את המזרק ותן לו לעמוד חצי שעה.

האם הוא עדיין רטוב, או שהתייבש?

אם התייבש , תוכל להתחיל בשיפוץ.

אם הוא עדיין רטוב - הבעייה כנראה בסולנואיד הפנימי ,ואז אין מנוס מהחלפת המזרק.

פורסם

אם אתה רוצה לשפץ (להחליף גומיות ופילטר פנימי)

אני ממליץ לך להגיע עם מזרק אחד דוגמה לחנות בת"א בשם "כל חלק 2000" ושם יתאימו לך גומיות ופילטר למזרקים.

תראה כמה גומיות יש על המזרק ותכפיל ב 4 מזרקים, וגם 4 פילטרים כמובן.

some people need a high five

in the face

with a chair

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיון אישי, אין מנוס מלהחליף מזרקים בקווליר.

המרסס עצמו דולף ולא הגומיות, מתוך עשרות קוואליר שניסיתי להחליף גומיות רק באחת באמת החלפת הגומיות הפסיקה את הנזילה.

אורן

• תוכן חדש...