Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לברר איתכם בנוגע לכמה דברים:

(ברשותי פיאט טמפרה שנת 94' גיר רגיל מנוע 1600)

1)רציתי לדעת כמה עולה להחליף פילטר שמן?

2)האם הפילטר שמן בפיאט הוא מן עיגול שחור כזה טיפה גדול מתחת לאוטו? (אני כמעט בטוח שכן)

3)יש לי בגלגל השמאלי (הצד של הנהג) מין גומיה שחורה שמחברת בין המוט של ההגה לגלגל עכשיו יוצא ממנה שמן (גריז נדמה לי) כנראה היא נקרעה, נשאלה היא מהי שמה של הגומיה וכמה עולה לשים כזאת חדשה?

4)האוטו מסיים עוד מעט 120 אלף (119300 בערך) האם כדאי להכניס אותו עכשיו לטיפול 120 אלף?

והאם אפשר להכניס אותו בכל מוסך?

תודה רבה מראש על העזרה,

עמית גלאם

(*מצטער על הבורות פשוט האוטו לא מזמן קיבלתי ולא היה לי רכב לפני וככה גם לא התענינתי)

פורסם
שלום,

רציתי לברר איתכם בנוגע לכמה דברים:

(ברשותי פיאט טמפרה שנת 94' גיר רגיל מנוע 1600)

1)רציתי לדעת כמה עולה להחליף פילטר שמן? - בדר"כ הפילטר עולה עשרות שקלים בודדים (מקורי) וגם העבודה (בערך 100ש"ח לכל הסיפור).

2)האם הפילטר שמן בפיאט הוא מן עיגול שחור כזה טיפה גדול מתחת לאוטו? (אני כמעט בטוח שכן)

3)יש לי בגלגל השמאלי (הצד של הנהג) מין גומיה שחורה שמחברת בין המוט של ההגה לגלגל עכשיו יוצא ממנה שמן (גריז נדמה לי) כנראה היא נקרעה, נשאלה היא מהי שמה של הגומיה וכמה עולה לשים כזאת חדשה? - זו הגומייה שמגנה על הצרייה,תחליף אותה מייד ולא תלך גם הצרייה והנזק יהיה גדול יותר,עלות החלפת גומייה עד 150 ש"ח.

4)האוטו מסיים עוד מעט 120 אלף (119300 בערך) האם כדאי להכניס אותו עכשיו לטיפול 120 אלף?

והאם אפשר להכניס אותו בכל מוסך? - אני מאמין שכל מוסך מורשה שמתעסק בפיאט יוכל לעשות זאת,המלצות תוכל לקבל מרפי אם תציין את מקום מגורייך.

תודה רבה מראש על העזרה,

עמית גלאם

(*מצטער על הבורות פשוט האוטו לא מזמן קיבלתי ולא היה לי רכב לפני וככה גם לא התענינתי)

בברכה יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תודה רבה!! עזרת לי מאוד.

אני כרגע בטוח שהדבר השחור זה אכן פילטר שמן מכיוון שכתוב עליו Oil Filter רק לא שמתי לב :D

בכל מקרה תודה רבה יוסי ודיברתי עם רפי,

ותודה גם לו!

• תוכן חדש...